|

PowerVault ML6020 - Productgegevens

intel® xeon™
Gratis verzending op alle laptops en desktops (behalve Chromebook). Bekijk aanbiedingen

Schaalbare gemoedsrust

Klanten die behoefte hebben aan proactieve bewaking om de gehele beheertijd te reduceren.

 
PowerVault ML6020

 

 
Toonaangevende storageoplossing
Toonaangevende storageoplossing
Er zijn wellicht belangrijkere dingen die uw aandacht vragen dan uw back-up- en archiveringstechnologie. De PowerVault™ ML6000 reeks is dan ook ontworpen om zorgeloze, probleemloze storage van uw belangrijke bestanden te garanderen. De ML6000 is een veelzijdige, hoogwaardige modulaire tapewisselaar op bedrijfsniveau waarmee klanten hun Storage Area Network (SAN)-back-upoplossing geschaald kunnen uitbreiden. Het gebruik van LTO tapedrives en WORM-media (Write Once, Read Many) en functies zoals proactieve monitoring van alle belangrijke componenten van subsystemen en door de tapewisselaar beheerde versleuteling voor extra veiligheid maken van de ML6000 een intelligente investering voor de lange termijn. De ML6000 reeks kan worden uitgebreid als uw capaciteitsbehoeften groeien en biedt uw organisatie de functionaliteit van databehoud en -herstel op lange termijn in een robuust, intelligent en gebruiksvriendelijk storagesysteem.
Modulaire flexibiliteit
Modulaire flexibiliteit
De Dell™ PowerVault™ ML6000 tapewisselaar is een echte modulaire back-up-/archiveringsoplossing voor uw kritieke bestanden en data. De ML6000 reeks is volledig schaalbaar en biedt u de veilige storagecapaciteit die u nu nodig hebt, maar zorgt er nu ook al voor dat aan uw toekomstige behoeften kan worden voldaan. De tapewisselaar is beschikbaar in vooraf geconfigureerde formaten van 5U (ML6010), 14U (ML6020) of 23U (ML6030). Een extra 9U-eenheid aan uw structuur toevoegen is een duidelijke en eenvoudige procedure. 32U- en 41U-chassisformaten zijn beschikbaar voor configuratie.

 
Er zijn wellicht belangrijkere dingen die uw aandacht vragen dan uw back-uptechnologie.

Capaciteit op verzoek

Als u nu plannen maakt voor de opslagcapaciteit van morgen kunt u uw organisatie tijd en geld besparen met de voordelige functie Capaciteit op verzoek. Zo is de ML6030 wisselaar bijvoorbeeld vooraf geconfigureerd met 87 geactiveerde slots voor cassettes. Zodra de behoefte zich voordoet, kunnen extra slots voor cassettes worden geactiveerd in stappen van 46 slots via de softwarelicentiecode, zodat u zonder onderbrekingen schaalbaar kunt uitbreiden. Uw wisselaar groeit samen met uw bedrijf. Elke extra 9U-uitbreidingsmodule kan ook met een licentiecode omhoog worden geschaald in sets van 46 slots, die uiteindelijk maximaal 409 slots kunnen ondersteunen in een 41U-wisselaarconfiguratie. Een nieuwe licentiecode activeren en uw capaciteit vergroten is een eenvoudig en duidelijk proces waarvoor geen extra hardware of herinitialisatie van de wisselaar nodig is.
De PowerVault ML6000-tapewisselaar biedt mogelijkheden voor proactieve bewaking van alle onderdelen en bewerkingen in de tapewisselaar.
Intelligente diagnosemiddelen
De intelligentie van de ML6000 bewaakt proactief de status van alle onderdelen en bewerkingen in de tapewisselaar. Relationele diagnoseprogramma's houden de geschiedenis bij van gebeurtenissen die zich voordoen in de wisselaar en zoeken verbanden tussen deze gebeurtenissen om het voorspellen van storingen mogelijk te maken. De ML6000 zal logbestanden selecteren, verzamelen en analyseren en proactieve kennisgevingen sturen naar uw aangewezen beheerder in verband met mogelijke problemen voordat het probleem zich daadwerkelijk voordoet. U kunt voordeel halen uit de functie voor het melden van problemen via e-mail om op afstand kennisgeving te doen van gebeurtenissen die plaatsvinden in de back-upomgeving.
De PowerVault ML6000 is uitgerust met een intuïtieve on-board interface via een touch screen voor one-touch toegang tot bewerkingen in de tapewisselaar.

Veelzijdig beheer

Het geïntegreerde bedieningspaneel met aanraakscherm is een eenvoudige en intuïtieve grafische gebruikersinterface (GUI) waarmee u met één druk op het scherm toegang hebt tot menuonderdelen en u in één oogopslag informatie krijgt over de status van de tapewisselaar. Setup, installatie, onderhoud, partitionering en problemen oplossen: alles gebeurt via wizards die u stap voor stap in duidelijke taal door elk proces begeleiden. Met een volledig uitgerust HTML-gebaseerd extern beheerhulpprogramma kunnen beheerders alle beheerfuncties voor de wisselaar op elke externe locatie uitvoeren. Het zelfbewustzijn en beheergemak van de ML6000 PowerVault wisselaar helpen te garanderen dat uw back-ups altijd zorgeloos en veilig worden uitgevoerd.
Perfect aansluitende tape- en schijfoplossingen

Perfect aansluitende tape- en schijfoplossingen

De ML6000 PowerVault™ reeks is geoptimaliseerd voor Dell PowerEdge™ servers en ontworpen om perfect aan te sluiten op de Dell Storage PS Series Internet SCSI (iSCSI) en de Dell Storage SC serie Fibre Channel-schijfostoragesystemen. De PowerVault ™ ML6000 reeks is de ideale keuze voor back-up van de Dell storageportfolio en kan uw archiveringsbehoeften op lange termijn ook effectief ondersteunen.

Klaar voor de toekomst

Technologie evolueert. Dat is de reden waarom de ML6000 reeks een breed scala aan software van Dell NetVault Backup en andere toonaangevende bedrijven zoals Symantec ondersteunt. De PowerVault ML6000 maakt gebruik van toekomstbestendige schijftechnologie die met de markt kan meegroeien om verschillende connectiviteitsopties, waaronder SAS (Serial Attached SCSI) en Fibre Channel, te ondersteunen. Een investering op lange termijn vereist een systeem dat flexibel, modulair en schaalbaar is. De PowerVault ML6000-reeks is klaar om met uw bedrijf mee te groeien.
Groen denken begint bij tapes

Groen denken begint bij tapes

Wanneer we rekening houden met de eigenschappen en voordelen van tapeopslag, zoals betrouwbaarheid, draagbaarheid, versleuteling (LTO-4 en latere generaties) en de houdbaarheid (30 jaar) van tapecartridges, is het de ideale oplossing voor back-up of archivering voor de lange of korte termijn. Wanneer tapemedia zijn opgeslagen, hebben ze bovendien geen stroom meer nodig tot u ze weer gebruikt. Doordat tapes in bewaring geen stroom verbruiken, zijn ze van nature milieuvriendelijk.

Dell EMC biedt volledige end-to-end services

Optimalisatie van de IT-levenscyclus is essentieel. Dell EMC heeft specialistische services* voor alle fasen van de levenscyclus, zodat u minder tijd en personeel nodig hebt, minder inspanningen hoeft te leveren en uw IT-ervaring verbetert.
ProSupport

ProSupport

Krijg de vrijheid om u te richten op uw bedrijf met ProSupport. Dankzij onze meest complete supportoptie, ProSupport Plus, met SupportAssist, verbeteren de prestaties en stabiliteit met geautomatiseerde proactieve bewaking, hulp door samenwerking met derden, een vaste technische accountmanager en 24x7 wereldwijde toegang tot onze Dell EMC topengineers.
ProDeploy

ProDeploy

ProDeploy Client Suite helpt u vanaf dag één meer uit uw technologie te halen. Vertrouw op de experts van Dell EMC, zowel voor elementaire hardware-installatie als voor implementaties die planning, configuratie en complexe integraties vereisen. Onze complete suite van implementatieservices en professionele certificeringen helpt u om bedrijfsresultaten te behalen, zowel nu als in de toekomst.
Training

Training

Education Services omvat een uitgebreide suite van trainingsservices met meerdere levermethoden, waaronder training onder begeleiding van een instructeur, online op eigen tempo en onder begeleiding van een virtuele instructeur. Dankzij onze uitgebreide en flexibele trainingsprogramma's kunt u er eenvoudig voor zorgen dat uw personeel de vereiste vaardigheden heeft om uw nieuwe technologie optimaal en met goed resultaat te beheren en gebruiken.
Consulting

Consulting

Via consultingservices krijgt u deskundige hulp, zodat u uw IT-omgeving kunt uitbreiden, optimaliseren en omvormen in uw eigen tempo en met het beschikbare budget. Wij hebben een scala aan gecertificeerde consultants en engineers in dienst, die worden ondersteund door programmabeheerteams, en die diepgaande technische expertise kunnen leveren. Wij geven u de zekerheid dat uw project op de juiste manier en op tijd wordt uitgevoerd.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS04