|

Dell PowerVault NX200 Tower Network-Attached Storage (NAS)

intel® core™
Open
Opruiming! Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

Eenvoudige bestandsopslag voor kleine bedrijven op basis van hardware voor grote ondernemingen

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Als uw kleine bedrijf bestandsopslag moet consolideren met beveiliging en gegevensherstel op bedrijfsniveau, biedt de Dell™ PowerVault™ NX200 een eenvoudige toweroplossing die u zonder gespecialiseerde IT-support kunt instellen en beheren.

 • Speciaal gebouwde NAS: Network-Attached Storage (NAS) waarvoor u kunt rekenen op de support van een groot bedrijf en die aan de opslagconsolidatievereisten van kleine bedrijven tegemoet komt.
 • Vooraf geconfigureerd systeem: nadat u online de gewenste capaciteit hebt gekozen, is uw systeem klaar voor verzending.
 • Automatische installatiewizard: installeren en snel aan het werk.
 • Krachtige CPU en RAM: u kunt snel grote bestanden opslaan, zoeken, bewerken en opslaan.

 
 
Dell PowerVault NX200 Tower Network-Attached Storage (NAS)
Galerie

Galerie

Video

PowerVaultNetwork-Attached Storage (NAS)-producten

Kenmerken

Kenmerken

PowerVault NX200 Tower Network-Attached Storage (NAS): de prestaties en bescherming die uw bedrijf verdient

De prestaties en bescherming die uw bedrijf verdient

Wanneer het op netwerkbestandsopslag aankomt, heeft uw kleine bedrijf een échte bedrijfsoplossing nodig en niet zomaar een aangepast product voor thuisnetwerken. Met de PowerVault NX200 profiteert u van de betrouwbaarheid, beveiliging en consolidatie van een bestandsopslagsysteem op bedrijfsniveau zonder de complexiteit van een bedrijfssysteem.
 • Deel snel bestanden met snelle Intel® -processor, 2 GB systeemgeheugen en twee Gigabit-netwerkpoorten.
 • Ervaar een hoge betrouwbaarheid, dankzij harde schijven voor bedrijven die een hoge Mean Time Between Failure (MTBF) ondersteunen.
 • Herstel snel gegevens na een onverwachte gebeurtenis of crash met een optioneel LTO-tape- of RD1000-back-upsysteem.
 • Profiteer van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid die een speciale hardware-RAID-controller en systeemcomponenten van hoge kwaliteit bieden.
PowerVault NX200 Tower Network-Attached Storage (NAS): doe-het-zelfbestandsconsolidatie

Doe-het-zelfbestandsconsolidatie

U hebt wel iets beters te doen dan u druk maken over uw bestandsopslag. De PowerVault NX200 is zo eenvoudig dat u hem zelf kunt bestellen, installeren en gebruiken. Zonder hoofdpijn en zonder IT-personeel.
 • De NX200 is vooraf geconfigureerd zodat die eenvoudig online kan worden besteld. Met slechts een paar klikken zorgt u ervoor dat uw systeem onderweg naar uw kantoor is.
 • En met de automatische installatiewizard kunt u nog voor de eerste vergadering van de dag uw NX200 uitpakken en gebruiksklaar maken.
 • Dankzij beproefde, vertrouwde software weet u al snel hoe u taken voor systeemconfiguratie en -beheer moet uitvoeren. Windows Storage Server 2008 is een eersteklas besturingssysteem voor opslagconsolidatie voor kleine bedrijven met een ongeëvenaarde support. Als u met Windows overweg kunt, kunt u uw Windows-gestuurde NX200 configureren.

Besturingssysteem

 • Microsoft® Windows® Storage Server 2008 (Basic Edition)

Protocollen voor bestandstoegang

 • Model

  Tower

  Aantal processoren

  1

  Ondersteunde processoren

  Dual Core Intel® Celeron® G1101

Storage

 • Interne opslagcapaciteit

  Interne opslag:
  Mogelijke capaciteiten: 1 TB, 2 TB, 4 TB of 8 TB

  Maximale interne opslagcapaciteit:
  8 TB

  Ondersteunde harde schijven

  Mogelijke hot-swappable harde schijven:
  Vier 3,5-inch SATA-harde schijven

RAID

 • Intern:

  PERC S300

  Extern:

  geen

  Externe hostbusadapters (niet-RAID):

  geen

Connectiviteit

 • On-board tweevoudige Gigabit LOM (Broadcom 5716 Gigabit Ethernet met twee poorten zonder ingeschakelde TOE)

Beheer

 • BMC, compatibel met IPMI 2.0
  Dell OpenManage met Dell Management Console
  Unified Server Configurator
  LifeCycle Controller ingeschakeld via optionele iDRAC6 Express

  Extern beheer

  iDRAC6 Express
  Remote Desktop Protocol (RDP)

Functies voor gegevensbescherming

 • RAID 5

Chassis

 • Beschikbaarheid

  Hot-swappable harde schijven

  Snapshots

  Windows VSS (Volume Snapshot-service)

  Afmetingen

  440 x 218 x 521 (mm) (incl. omlijsting en towervoet)
  17,3 x 8,6 x 20,5 inch (HxBxD)

Wisselstroom/maximale stroom

 • Eén bekabelde voeding (375 W)

Introductie van Dell ProSupport

Professionele, proactieve en beproefde supportservices die zijn ontworpen om de technologische uitdagingen aan te gaan waarmee u vandaag wordt geconfronteerd.

De Dell ProSupport begint met het servicemodel van Dell ProSupport for IT dat is ontworpen voor IT-professionals zoals u. Dell ProSupport for IT biedt:

 • 24x7 rechtstreekse toegang tot Dell Expert Centers
 • Fast Track-verzending voor door Dell gecertificeerde technici
 • Doorverwijsbeheer via Dell Global Command Centers

Dell ProSupport-opties zijn afgestemd op uw gebruik van technologie — ze bieden een snelle respons op maat die is afgestemd op uw behoeften, beschermen uw investering, productiviteit en vertrouwelijke gegevens, en bieden uitstekende proactieve supportservices om de risico's en complexiteit van uw infrastructuurbeheer te helpen beperken.

RESPONSSNELHEID
BESCHERMINGPREMIUM PROACTIVE
Mission Critical — Ideaal voor server- en opslagomgevingen waar het vermijden van niet-geplande uitvaltijd en beperking van hersteltijd door een snelle respons onontbeerlijk zijn. Het pakket omvat prioritaire onsite service binnen 4 uur (optionele respons binnen 2 uur) met een hardwarehersteltijd van 6 uur, het beproefde 'kritieke situatie'-responsproces van Dell en noodinterventie. Keep Your Hard Drive * — Met deze service behoudt u de controle over uw gevoelige gegevens omdat u uw harde schijf kunt bijhouden. Bovendien helpt deze service u de huidige regelgeving inzake de privacy van informatie na te leven om het risico op inbreuken op uw burgerrechtelijke verplichtingen te beperken. Contract voor het hele bedrijf — Biedt verbeterde proactieve mogelijkheden via:
 • Een toegewezen Service Delivery Manager
 • Benchmarks voor prestaties en aangepaste rapporten
 • Planning en beoordelingen

Proactief onderhoud — Maximaliseert de beschikbaarheid en stabiliteit van uw infrastructuur proactief. Het pakket omvat een gedetailleerde systeembeoordeling en de implementatie van updates en upgrades van drivers of firmware voor uw server- of opslagsystemen.

Remote Advisory Options — Biedt via telefoon en internet toegang tot technische expertise voor gespecialiseerde toepassingen en oplossingen, zoals Microsoft Exchange, Virtualization en nog veel meer.


 Aanpassing en configuratie

Infrastructure Consulting Services
De belangrijkste uitdagingen voor IT-afdelingen liggen tegenwoordig in het vereenvoudigen van bewerkingen, het plannen en inrichten met het oog op schaalbaarheid en het verbeteren van het gebruik van de bestaande systemen. De Infrastructure Consulting Services-suite van Dell is georganiseeerd in gerichte praktijkgebieden die het snijpunt vormen tussen de uitdagingen waarmee veel klanten worden geconfronteerd en onze expertise in verschillende domeinen — inclusief systeembeheer, communicatie, databases, virtualisatie/consolidatie en opslag.

Installatie van opslagsystemen
Van fabriek tot implementatie met de Dell-opslaginstallatieservices. Dankzij ons modulaire aanbod van installatieservices kunt u het juiste servicepakket samenstellen om uw nieuwe systeem snel te implementeren.

Opslagconsolidatie
De consolidatieservice biedt een gemeenschappelijk platform voor beheer van de groeiende vraag naar gegevensopslag en beperkt de werkdruk voor de beheerder doordat er nog maar één beheerconsole is. Dankzij onze totaalbenadering van opslagconsolidatie kunt u uw productiviteit opvoeren met behulp van aangepaste systemen, software en services die het beheer vereenvoudigen en uw totale eigendomskosten verlagen.

SAN-implementatieservices
Deze service omvat planning, ontwerp, configuratie, projectbeheer en implementatie van Dell/EMC-opslagarrays (DAS en SAN). Deze service is alleen verkrijgbaar voor opslagsystemen van Dell/EMC en is momenteel niet beschikbaar voor Dell PowerVaultTM of (niet-Dell) EMC-opslagarrays.

Back-up en herstel
Als u de ononderbroken werking van uw opslagoplossing wilt garanderen, moet u in elk proces vanaf het begin oog hebben voor beschikbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid. Dell kan back-up- en hersteloplossingen aanbieden waarmee u geschikte procedures kunt implementeren om verlies van uw gegevens tot een minimum te beperken of zelfs te vermijden.

Hergebruik van bedrijfsmiddelen en recyclingservices
De correcte verwijdering, wederverkoop of donatie van computerapparatuur is een tijdrovende taak die vaak onderaan de lijst met IT-taken staat. Dell kan de end-of-life processen voor IT-apparatuur vereenvoudigen op een manier die tegelijk de waarde voor uw organisatie kan maximaliseren.

Een host toevoegen
Dell biedt het ontwerp en de implementatie van één Dell PowerEdgeTM-server of Dell PowerVaultTM NAS (met een goedgekeurde versie van het besturingssysteem) als extra host in een bestaande SAN- of DAS-oplossing.

Een JBOD toevoegen
Dell biedt het basisontwerp, de basisinstallatie en -implementatie van één Dell-behuizing als extra opslagruimte in een bestaande Dell PowerTM Storage Area Network (SAN) of Direct Attach Storage (DAS)-oplossing.


 Training

Online trainingscursus voor Dell-opslag
Geef uw werknemers de nodige kennis en de vaardigheden om zo productief mogelijk te zijn. Dell biedt allesomvattende trainingservices die hardware- en softwaretraining omvatten alsook pc-vaardigheden en professionele ontwikkelingscursussen. Dell-training kan helpen de betrouwbaarheid van systemen te verbeteren, productiviteit te maximaliseren en verzoeken van eindgebruikers en uitvaltijd te reduceren.

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS05