|

Dell PowerVault RD1000 verwisselbaar schijfstation voor back-ups

Intel® Xeon™
Open
Latitude opruiming. Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

Duurzaam en draagbaar

Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel
Geschatte leveringstijden
Kies & Koop Nu

De verwisselbare Dell™ PowerVault™ schijfstorage combineert de snelheid van een harde schijf met de draagbaarheid van optische media om snel en eenvoudig voordelige back-ups te maken.

 • Voordelig alternatief voor tapeback-ups op instapniveau
 • Back-ups zijn acht keer sneller dan met DAT 72
 • Schokbestendige cartridges bieden extra betrouwbaarheid
 • Dankzij de functionaliteit voor slepen-en-neerzetten verlopen back-ups en herstel eenvoudig 
 • Inclusief software voor eenvoudig geplande back-ups

 
 
Dell PowerVault RD1000
Snelheid en betrouwbaarheid van de harde schijf

Snelheid en betrouwbaarheid van de harde schijf

De PowerVault™ RD1000 verwisselbare schijfcartridge bevat een seriële ATA (SATA) II-harde schijf, dezelfde technologie die Dell gebruikt voor alle schijfstorageproducten uit de PowerVault reeks, PowerEdge servers en Dell Precision™ workstations (externe schijf). De SATA II-harde schijf is een betrouwbare, op industriestandaarden gebaseerde storagetechnologie die een ideaal duurzaam medium op lange termijn vormt. De overdracht van bestanden naar de PowerVault RD1000 verloopt bijna net zo snel als het opslaan van bestanden op de gewone harde schijf van uw pc, met een maximumsnelheid van 80 MB/s.

Valtests voor cartridge:
RD1000 cartridges zijn gekwalificeerd om bestand te zijn tegen een val van 1 meter op vloertegels boven op een betonnen vloer. In de meeste gevallen zijn RD1000 cartridges bestand tegen een val van 1,5 meter.

Dell ProSupport

Snellere, betrouwbaardere supportservices die zijn ontworpen om de technologische uitdagingen aan te gaan waarmee u vandaag wordt geconfronteerd. Dit nieuwe supportaanbod is gericht op uw behoeften, tijdsvereisten en budgetten.
 

Hebt u professionele supportservices nodig die 24x7 kunnen beantwoorden aan uw eigen IT-behoeften én aan de IT-behoeften van uw werknemers? Kies dan voor Dell ProSupport om binnen twee minuten of sneller toegang te krijgen tot een gecertificeerde technicus.

Beschikt u over IT-medewerkers? Kies dan voor Dell ProSupport for IT en geniet van technicus-tot-technicus support met snelle uitzending samen met 24x7 toegang tot door Dell gecertificeerde technici.

 Dell ProSupport-servicemodel
Dell ProSupportDell ProSupport for IT

Ontworpen voor organisaties met een beperkt aantal of geen gespecialiseerde IT-medewerkers.

Inclusief:
 • 24x7 rechtstreekse support voor uw werknemers voor het oplossen/herstellen van hardwareproblemen
 • "Hoe kan ik"-support voor populaire softwaretoepassingen, zoals Norton AntiVirus, Microsoft Office, Microsoft Small Business Server, Intuit QuickBooks, Adobe Photoshop en Adobe Acrobat.
 • Binnen twee minuten of sneller toegang tot een gecertificeerde technicus.

 

Dit model is ontworpen om technicus-tot-technicus support te bieden aan IT-professionals, databasebeheerders en interne servicedesks of helpdesks.

Inclusief:
 • 24x7 rechtstreekse toegang tot Dell Expert Centers
 • Snelle uitzending van door Dell gecertificeerde technici
 • Doorverwijsbeheer via Dell Global Command Centers

Vervolgens zijn er de Dell ProSupport-opties die op uw gebruik van uw technologie zijn afgestemd. Deze opties bieden een snelle respons op maat van uw behoeften, beschermen uw investering, productiviteit en vertrouwelijke gegevens en bieden verbeterde proactieve supportservices om de risico's en complexiteit van uw infrastructuurbeheer te helpen beperken.

RESPONSSNELHEIDBESCHERMINGPREMIUM PROACTIVE

Bedrijfskritiek*Ideaal voor server- en opslagomgevingen waar het vermijden van niet-geplande downtime en de beperking van de hersteltijd via prioritaire respons onontbeerlijk zijn. Het pakket omvat prioritaire onsite* service binnen 4 uur (optionele respons binnen 2 uur) met een hardwareherstellingstijd van 6 uur, het beproefde 'kritieke situatie'-proces van Dell en noodinterventie.
Services voor beheer en beveiliging van gegevens
 • Keep Your Hard Drive* helpt u de controle over gevoelige gegevens te behouden
 • Gecertificeerde gegevensvernietiging wist uw harde schijf volledig en vernietigt gegevens

 

Proactief onderhoud — Maximaliseert proactief de beschikbaarheid en stabiliteit van uw infrastructuur. Het pakket omvat een gedetailleerde systeembeoordeling en de implementatie van updates en upgrades van drivers of firmware voor uw server- of opslagsystemen.

Remote Advisory-opties — Bieden via telefoon en internet toegang tot technische expertise voor gespecialiseerde toepassingen en oplossingen, zoals Microsoft Exchange, virtualisatie en nog veel meer.

 Aanpassing en configuratie

EDT-installatie
Uitgebreide installatie en configuratie met professioneel projectbeheer en professionele documentatie van Dell. Een projectmanager fungeert gedurende het gehele installatieproject als aanspreekpunt: van controle vooraf tot coördinatie van de installatie en levering van documentatie na afloop van het project.


Training 

Uitgebreide training

Leer de vaardigheden die u nodig hebt om bij te blijven in de huidige competitieve IT-omgeving met behulp van uitgebreide trainingen en certificeringscursussen. Dell biedt u een ruime keuze aan cursussen onder begeleiding van een instructeur en online trainingscursussen voor tal van onderwerpen: van serveronderhoud tot diepgaand technisch overzicht van specifieke systemen.
chat

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS04