|

Dell PowerVault TL4000

intel® xeon™
Bekijk de producten waarmee creatieve professionals hun ideeën tot leven brengen. Bekijk aanbieding

Veelzijdig, uitbreidbaar, betaalbaar

Organisaties die hun back-upprocessen dienen te automatiseren om de tussenkomst van gebruikers en het risico op menselijke fouten te beperken.

 • Aanbiedingsprijs  18 048
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

Kies & Koop Nu
 
Alle opties bekijken
 
PowerVault TL4000

 

 

Software

 • Code-updates

  Web en host bus of RMU voor drives
  Alleen web en RMU voor updates van de tapewisselaarcode

Tapeback-uptechnologie

 • LTO-specificaties zijn een open indeling die zijn ontworpen voor interoperabiliteit
  Uw investering wordt beschermd door achterwaartse compatibiliteit

      • Elke LTO-generatie leest 2 generaties terug
      • Elke LTO-generatie schrijft 1 generatie terug

  Linear Tape File System (LTFS)-support maakt datatoegang en -beheer eenvoudig zodat bestanden gemakkelijk kunnen worden gedeeld; LTFS-LE-software is beschikbaar voor aankoop

Configuraties in bibliotheek

 • 1 of 2 LTO-drives met 24 slots, 8 Gb FC of 6 Gb SAS

  Partitionering mogelijk
  Wordt standaard geleverd met 24 slots voor tapecassettes

Streepjescodelezer

 • Standaard

Versleuteling

 • Door tapewisselaar beheerde versleuteling optie is beschikbaar met LTO-4 drives en latere generaties

Storage

 • Partitionering

  Ondersteunde

Servercompatibiliteit

Chassis

 • Hoogte

  2U-vormgeving
  Rackmontage 9 cm (3,4")

  Breedte:

  Rackmontage 45 cm (17,6")

  Lengte (diepte)

  Rackmontage 74 cm (29,1")

  Gewicht

  11,34 kg met één drive en geen media

  Opstelling

  Alleen horizontaal

  uitbreidingscapaciteit

  Wordt standaard geleverd met 24 cartridges
  Linker- en rechtermagazijn zijn beide verkrijgbaar als klantenkits

Beheer

 • Er zijn twee gebruikersinterfaces:

  Bedieningspaneel voor operator: Dit bevindt zich op de voorzijde van de TL2000-tapewisselaar. De gebruiker kan met behulp van het lcd-scherm de systeemstatus controleren, diagnostische functies uitvoeren, systeemlogboeken bekijken, configuraties controleren en instellen, de werking van drives verifiëren, een inventarisering uitvoeren en het systeem beheren.

  Online beheer op afstand:
  Beheer via internet is over een 10/100 BaseT-verbinding mogelijk vanaf elke standaard webbrowser. De gebruiker kan de systeemstatus controleren, diagnostische functies uitvoeren, systeemlogboeken bekijken, configuraties controleren en instellen, de werking van drives verifiëren, een inventarisering uitvoeren en het systeem beheren. Daarnaast kan de gebruiker een upgrade van de firmware van drives en de wisselaar uitvoeren via de RMU.

Omgevingscondities, in bedrijf

  • Temperatuur: 10 tot 35°C (50 tot 95°F).
  • Relatieve vochtigheid: 20 tot 80% (niet-condenserend)
  • Voeding: 1,3 A bij 100 V wisselstroom, 0,7 A bij 240 V wisselstroom

Schijfcontrollers

 • SAS, FC, iSCSI*
Gegevensbescherming

Geautomatiseerde gegevensbescherming


Regelmatige en gedisciplineerde back-ups vormen een cruciaal onderdeel van een volledige strategie voor noodherstel. De PowerVault™ TL4000 is een krachtige tapewisselaar waarmee organisaties hun back-upprocessen kunnen automatiseren om de tussenkomst van gebruikers en het risico op menselijke fouten te beperken. De PowerVault TL4000 maakt gebruik van de optische cartridgelocatietechnologie voor een nauwkeurige behandeling en inventarisering van cartridges, hetgeen de gehele betrouwbaarheid van back-ups helpt te verbeteren.
Ondersteuning voor uw Dell iSCSI SAN

Ondersteuning voor uw Dell iSCSI SAN

Als antwoord op de groeiende markt van Internet SCSI (iSCSI) Storage Area Networks (SAN's) biedt Dell een iSCSI-naar-SAS bridge-kaart voor tapewisselaars uit de TL serie (Dell™ PowerVault TL2000 en TL4000).
Vereenvoudigde werking

Vereenvoudigde werking

Tapes kunnen afzonderlijk worden geïmporteerd en geëxporteerd via een schuiflade of met twaalf tegelijk via één of twee magazijnen. De tapewisselaar gebruikt scantechnologie voor streepjescodes om de locatie van tapes te registreren, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw kritieke data correct worden opgeslagen en klaar zijn wanneer het noodlot toeslaat.
Intuïtief beheer

Intuïtief beheer


Met de gebruiksvriendelijke on-board LCD-interface kunt u de wisselaar eenvoudig bewaken, bedienen, configureren en onderhouden. Wanneer u weg bent, staat de tapewisselaar u toe om alle functies op afstand te beheren, inclusief de systeemstatus en logboekbestanden, om diagnoses te stellen, de werking van de drive te controleren en de configuratie- en voorraadbeheerfuncties te beheren.
Veelzijdige tapes

Veelzijdige tapes

De relatief lage kosten van tapes en de lange geschiedenis van hun beproefde betrouwbaarheid helpen hun blijvend gebruik voor back-ups en archivering te garanderen. Tapes zijn draagbaar dus u kunt ze meenemen naar andere locaties en in een kluis bewaren. Daarnaast ondersteunt de LTO- tapetechnologie WORM-mogelijkheden (Write-Once-Read-Many) die een permanente datastorage mogelijk maken die niet kan worden overschreven – een vereiste van vele regelgevingen.
Dell PowerVault TL4000-tapewisselaar

Groot in capaciteit, klein in omvang

Hoewel de PowerVault TL4000 een compacte vormgeving heeft, biedt hij in zijn kleine behuizing een indrukwekkende capaciteit voor informatie. De tapewisselaar neemt slechts vier eenheden (4U) rackruimte in, maar biedt ruimte voor tot 48 tapes. Ideaal voor kleine kantooromgevingen die explosieve datatoename beheren.
Groen denken begint bij tapes

Groen denken begint bij tapes

Wanneer u rekening houdt met de eigenschappen en voordelen van tapestorage - zoals betrouwbaarheid, draagbaarheid, versleuteling en de houdbaarheid van tapecartridges (meer dan 30 jaar) - is het de ideale oplossing voor back-ups of archivering voor de lange of korte termijn. Wanneer tapes zijn opgeslagen, hebben ze bovendien geen stroom meer nodig tot u ze weer gebruikt. Doordat tapes in bewaring geen stroom verbruiken, zijn ze van nature milieuvriendelijk.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P60-CS01