|

Dell PowerVault TL4000

intel® xeon™
Ontvang tot wel € 150 korting op geselecteerde zakelijke laptops. Aanbieding eindigt op 3 april. Naar aanbieding

Veelzijdig, uitbreidbaar, betaalbaar

Organisaties die hun back-upprocessen dienen te automatiseren om de tussenkomst van gebruikers en het risico op menselijke fouten te beperken.

  • Aanbiedingsprijs  18 048
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel

Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

Kies & Koop Nu
 
Alle opties bekijken
 
PowerVault TL4000

 

 
Gegevensbescherming

Geautomatiseerde gegevensbescherming


Regelmatige en gedisciplineerde back-ups vormen een cruciaal onderdeel van een volledige strategie voor noodherstel. De PowerVault™ TL4000 is een krachtige tapewisselaar waarmee organisaties hun back-upprocessen kunnen automatiseren om de tussenkomst van gebruikers en het risico op menselijke fouten te beperken. De PowerVault TL4000 maakt gebruik van de optische cartridgelocatietechnologie voor een nauwkeurige behandeling en inventarisering van cartridges, hetgeen de gehele betrouwbaarheid van back-ups helpt te verbeteren.
Ondersteuning voor uw Dell iSCSI SAN

Ondersteuning voor uw Dell iSCSI SAN

Als antwoord op de groeiende markt van Internet SCSI (iSCSI) Storage Area Networks (SAN's) biedt Dell een iSCSI-naar-SAS bridge-kaart voor tapewisselaars uit de TL serie (Dell™ PowerVault TL2000 en TL4000).
Vereenvoudigde werking

Vereenvoudigde werking

Tapes kunnen afzonderlijk worden geïmporteerd en geëxporteerd via een schuiflade of met twaalf tegelijk via één of twee magazijnen. De tapewisselaar gebruikt scantechnologie voor streepjescodes om de locatie van tapes te registreren, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw kritieke data correct worden opgeslagen en klaar zijn wanneer het noodlot toeslaat.
Intuïtief beheer

Intuïtief beheer


Met de gebruiksvriendelijke on-board LCD-interface kunt u de wisselaar eenvoudig bewaken, bedienen, configureren en onderhouden. Wanneer u weg bent, staat de tapewisselaar u toe om alle functies op afstand te beheren, inclusief de systeemstatus en logboekbestanden, om diagnoses te stellen, de werking van de drive te controleren en de configuratie- en voorraadbeheerfuncties te beheren.
Veelzijdige tapes

Veelzijdige tapes

De relatief lage kosten van tapes en de lange geschiedenis van hun beproefde betrouwbaarheid helpen hun blijvend gebruik voor back-ups en archivering te garanderen. Tapes zijn draagbaar dus u kunt ze meenemen naar andere locaties en in een kluis bewaren. Daarnaast ondersteunt de LTO- tapetechnologie WORM-mogelijkheden (Write-Once-Read-Many) die een permanente datastorage mogelijk maken die niet kan worden overschreven – een vereiste van vele regelgevingen.
Dell PowerVault TL4000-tapewisselaar

Groot in capaciteit, klein in omvang

Hoewel de PowerVault TL4000 een compacte vormgeving heeft, biedt hij in zijn kleine behuizing een indrukwekkende capaciteit voor informatie. De tapewisselaar neemt slechts vier eenheden (4U) rackruimte in, maar biedt ruimte voor tot 48 tapes. Ideaal voor kleine kantooromgevingen die explosieve datatoename beheren.
Groen denken begint bij tapes

Groen denken begint bij tapes

Wanneer u rekening houdt met de eigenschappen en voordelen van tapestorage - zoals betrouwbaarheid, draagbaarheid, versleuteling en de houdbaarheid van tapecartridges (meer dan 30 jaar) - is het de ideale oplossing voor back-ups of archivering voor de lange of korte termijn. Wanneer tapes zijn opgeslagen, hebben ze bovendien geen stroom meer nodig tot u ze weer gebruikt. Doordat tapes in bewaring geen stroom verbruiken, zijn ze van nature milieuvriendelijk.
Dell Global Services
Variabele IT-prestaties kunnen nadelig zijn voor de productiviteit en resources van gebruikers en voor de reputatie van uw bedrijf. Dell Services werken consistent om de planning, implementatie en onderhoud van uw IT-infrastructuur te optimaliseren. Wij kunnen u helpen om uw IT op een slimmere manier te leveren. Wij bieden:

Implementatieservices
Basis, ProDeploy, ProDeploy Plus

Services en tools voor zakelijke support
ProSupport, ProSupport Plus, SupportAssist, TechDirect

IT-consultingservices
Consultingservices voor datacentertransformatie, cloud en virtualisatie, opslag, netwerken en servermigratie

Services voor wederverkoop en recycling van IT-bedrijfsmiddelen
Recycling, wederverkoop, retour aan leasegever

Trainingsservices
Training, certificering en trainingscredits voor Dell Hardware

Ga voor meer informatie naar Dell.com/Services (in het Engels) . Services kunnen per regio verschillen.
Dell ProSupport

Dell ProSupport

Verken alle manieren waarop de ProSupport services van Dell uw bedrijf kunnen ondersteunen, zodat u zich op belangrijke dingen kunt concentreren.

Bekijk de video
Een partner zoeken

Een partner zoeken

Zoek uw plaatselijke Dell Partner met de tool 'Vind een partner'.

Zoek uw partner nu
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P21-CS05