|

Dell Precision M4600

intel® core™
Opruiming! Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

Zeer mobiel, ISV-gecertificeerd werkstation van professionele kwaliteit

De Dell Precision M4600 is volledig nieuw ontworpen als een platform van wereldklasse dat ongelooflijke grafische prestaties en verwerkingssnelheden combineert met een licht en toch duurzaam 39.6 cm(15.6") ontwerp voor de onstuitbare drang naar innovatie

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 

Gesuggereerd product

Dell Precision M4800 Workstation

Dell Precision M4800 workstation

 • Startprijs 2 041
 • Aanbiedingsprijs  1 429
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel
Geschatte leveringstijden

 

 
Precision M4600 laptops – Verhoogde productiviteit

Verhoogde productiviteit

Offer niets op. De Dell™ Precision™ M4600 combineert prestaties van workstationniveau met de mobiliteit van een laptop tot een betrouwbaar, zeer flexibel systeem dat uw projecten tot leven brengt:
 • Krachtige 2e generatie Intel® Core™ processoren met opties tot Intel® Core™ i7 Extreme Edition processoren
 • Geweldige prestaties met opties tot Windows® 7 Ultimate
 • Indrukwekkende aparte grafische kaarten van AMD of NVIDIA® met maximaal 2 GB* toegewezen geheugen
 • Uitbreidbaar DDR3-geheugen met vier DIMM-sleuven voor maximaal 32 GB* 1.333 MHz geheugen of maximaal 16 GB* 1.600 MHz geheugen voor razendsnelle prestaties.
 • NVIDIA Optimus™ technologie levert op een intelligente manier de grafische prestaties wanneer u deze nodig hebt en zorgt voor een langere batterijduur wanneer de prestaties kunnen worden verlaagd.
 • De AMD EyeFinity technologie biedt ondersteuning voor maximaal drie monitoren tegelijk als het workstation van het dockingstation is losgekoppeld en in totaal vijf beeldschermen als het workstation op een dockingstation is aangesloten*.
 • Optionele verbazingwekkende 15,6" beeldschermen bieden een nauwkeurige kleurenreproductie en heldere beelden. Het optionele UltraSharp™ beeldscherm met PremierColor technologie biedt een verbeterd Adobe® RGB-kleurenbereik van 100% voor verbluffende kleurenprecisie.
 • Sluit het workstation op vrijwel al uw randapparaten aan dankzij het ruime aantal poorten, met onder meer USB 3.0, USB 2.0, DisplayPort, VGA, HDMI en eSATA.
Precision M4600-laptops - Productieve mobiliteit

Productieve mobiliteit

Waar u voor uw werk ook moet zijn, dankzij de verbeterde bruikbaarheid en robuuste functionaliteit van de Precision M4600 geniet u van geweldige mobiliteit en mogelijkheden om overal productief te zijn.
 • Blijf productief in omgevingen met weinig licht met het optionele toetsenbord met achtergrondverlichting.
 • Blijf in contact terwijl u onderweg bent met een ruim assortiment van draadloze* opties, zoals draadloos LAN, mobiele breedband, WiMax en Bluetooth.
 • Geniet tijdens uw werk van intuïtieve interactiviteit op een volledig nieuwe manier met het optionele aanraakscherm dat aanraking door vier vingers tegelijk en het gebruik van een schrijfpen ondersteunt.
 • Draag al uw digitale gegevens gemakkelijk en handig met u mee; tot 878 GB* opslagruimte met optionele SSD-minikaarten.
 • Bescherm uw kostbaarste bedrijfsmiddelen, uw intellectuele eigendom, met de optionele Dell DataSafe-codering, vingerafdruklezer en System Track Protection & Recovery-service.
Precision M4600-laptops - Onwrikbare betrouwbaarheid

Onwrikbare betrouwbaarheid

De Precision M4600 is speciaal ontworpen voor professionals die kracht en betrouwbaarheid vereisen, is gebouwd om lang mee te gaan en betrouwbare service te leveren en biedt zo nodig onderhoudsgemak waarop u zorgeloos kunt vertrouwen:
 • ISV-certificering staat garant voor erkende betrouwbaarheid van softwareproducten voor veeleisende toepassingen
 • Robuust en duurzaam chassis uit aluminium en magnesiumlegering met een stijlvolle professionele vormgeving
 • Compatibiliteit met alle dockingopties uit de E-reeks van Dell
 • Opties voor robuuste beheerbaarheid, zoals Intel vPro, om u te helpen uw bedrijf vlot te laten werken en de IT-kosten te verlagen
 • Paneel aan de onderzijde kan snel worden verwijderd zodat u eenvoudig toegang hebt tot de kritieke onderdelen van het systeem
 • Help gegevensverlies na een val van het systeem te voorkomen met behulp van de geïntegreerde snel reagerende Free Fall-sensor
 • Specifiek ontworpen voor duurzaamheid en getest volgens de MIL-STD-810G-normen voor extreme temperaturen, vochtigheid, trillingen, stof, hoogte en schokken

Service die uw verwachtingen overtreft

U kunt erop vertrouwen dat uw Precision mobiele werkstation goed wordt ondersteund als er zich problemen voordoen. Met responsieve service en technici kan Dell u weer snel aan de slag helpen en zorgen dat u productief blijft.

Precision M4600-laptops - Optionele Custom Factory Integration (CFI)-service
Optionele Custom Factory Integration (CFI)-service
Geniet van vereenvoudigde implementatie en verbeterde hardwareconsistentie en -compatibiliteit met de optionele CFI-service voor in de fabriek geïntegreerde hardware, images, toepassingen, randapparaten en documenten.
Precision M4600-laptops - Dell ProSupport
Dell ProSupport
Zorg voor minder downtime en los problemen snel op met Dell™ ProSupport*™, voor 24x7 rechtstreekse telefonische toegang tot deskundige technici in uw regio.
Precision M4600-laptops - Collectieve support
Collectieve support
Geniet van hulp, ook als u problemen ondervindt met hardware of software die niet van Dell is, met de Collectieve supportfunctie van Dell ProSupport. Dankzij onze relatie met meer dan 75 van de beste externe leveranciers kunnen wij fungeren als uw enige aanspreekpunt.

Chipset

 • Mobile Intel® QM67 Express

Optisch station

 • Dvd-rom, dvd+/-rw met laadsleuf, Blu-ray Disc™-schrijver

Voeding

 • Voeding:
  180 W-wisselstroomadapter

  Batterijopties:
  6-cel (60 Wh) met ExpressCharge™; 9-cel (97 Wh); 9-cel (87 Wh) 3 jaar beperkte hardwaregarantie5

Poorten, sleuven en chassis

 • Uitbreidbaarheid:
  Dockingopties:

  Poortreplicators: E-Port Plus-poortreplicator; eenvoudige E-Port-poortreplicator; E-Legacy Extender oudere poortreplicator
  Standaarden: E-View-laptopstandaard; basismonitorstandaard voor de E-reeks; flatpanelstandaard voor de E-reeks


  Invoer:
  Antibacterieel toetsenbord met numeriek toetsenblok: standaard of optioneel met achtergrondverlichting
  Multitouch-touchpad met drie knoppen; trackstick met drie knoppen
  Optioneel multitouch-beeldscherm voor schrijfpen/aanraking door vier vingers tegelijk


  Chassis:
  Gebruikte materialen:
  Aluminium en magnesiumlegering

  Gewicht en afmetingen:
  Basisgewicht: vanaf 2,79 kg (6,15 lbs)
  Breedte: 376 mm (14,80 inch)
  Diepte: 256 mm (10,08 inch)
  Hoogte: 32,7-36,8 mm (1,29-1,44 inch)

  Sleuven:
  één sleuf voor minikaart op volledige hoogte en twee sleuven voor halfhoge minikaarten

  Standaard I/O-poorten:
   Links
   
  Achterzijde Rechts 
   1 x Vergrendelingssleuf 1 x VGA 2 x USB 3.0
   2 x USB 2.0 1 x RJ-45 1 x DisplayPort
   1 x IEEE 1394 1 x eSATA / USB 2.0 1 x schakelaar voor draadloze modus
   1 x microfoonaansluiting 1 x HDMI 
   1 x hoofdtelefoonaansluiting  
   1 x 10-in-1 geheugenkaartlezer  
   1 x smartcardlezer  
   1 x ExpressCard-sleuf (54 mm)  

Voorschriften

Introductie van Dell™ ProSupport™*

Professionele, proactieve en beproefde supportservices die zijn ontworpen om de technologische uitdagingen aan te gaan waarmee u vandaag wordt geconfronteerd.

De Dell ProSupport™ begint met het servicemodel van Dell ProSupport™ for IT dat is ontworpen voor IT-professionals zoals u. Dell ProSupport™ for IT biedt:
 • 24x7 rechtstreekse toegang tot Dell Expert Centers
 • Fast Track-verzending voor door Dell gecertificeerde technici
 • Doorverwijsbeheer via Dell Global Command Centers

Vervolgens zijn er de Dell ProSupport™-opties die zijn afgestemd op uw gebruik van uw technologie — ze bieden een snelle respons op maat van uw behoeften, beschermen uw investering, productiviteit en vertrouwelijke gegevens en bieden verbeterde proactieve supportservices om de risico's en complexiteit van uw infrastructuurbeheer te beperken.

RESPONSSNELHEIDBESCHERMINGPREMIUM PROACTIVE
Gespecialiseerde onsite opties — Hiermee kunt u uw dagelijkse IT-beheer verbeteren of gebruikmaken van specifieke technische expertise voor kritieke projecten, indien dat nodig is. De aanbevolen opties voor desktops omvatten:
 • Onsite beheer van onderdelen die de uitvaltijd tot een minimum helpen te beperken, omdat u alle onderdelen meteen bij de hand hebt.
 • Onsite medewerkers die uw IT-personeel komen versterken.
 • Onsite diagnose voor versnelde probleemoplossing.
Keep Your Hard Drive*  - Met deze service behoudt u de controle over uw gevoelige gegevens omdat u uw harde schijf kunt bijhouden. Bovendien helpt deze service u de huidige regelgeving inzake de privacy van informatie na te leven om het risico op inbreuken op uw burgerrechtelijke verplichtingen te beperken.Contract voor het hele bedrijf (Enterprise-Wide Contract) — Biedt verbeterde proactieve mogelijkheden via:
 • Een toegewezen Service Delivery Manager
 • Benchmarks voor prestaties en aangepaste rapporten
 • Planning en beoordelingen

Aanpassing en configuratie

Implementatieservices
Onze end-to-end implementatieservices zijn ontworpen om de aanpassing en het gebruik van uw nieuwe systemen te vereenvoudigen en te versnellen. De Dell-implementatieservices omvatten alles van de consolidatie van uw bestelling tot de coördinatie van implementatiedeskundigen .
Meer informatie over implementatieservices

Migratie en implementatie van clients
De Managed Implementatieservices van Dell zijn bedoeld voor klanten die een volledige, end-to-end implementatie nodig hebben. Beheerde implementaties zijn nuttig binnen complexe logistieke omgevingen die één aanspreekpunt nodig hebben.

Custom Factory Integration
Dell biedt CFI-services (Custom Factory Integration) om de implementatie van uw systemen te helpen versnellen. Wij kunnen een uitgebreid aanbod services, zoals aangepaste configuratie, consolidatie en integratie in onze fabriek, uitvoeren, zodat u uw systemen rechtstreeks uit de verpakking kunt implementeren.
Meer informatie over Custom Factory Integration

ImageDirect
ImageDirect is een webgebaseerde, gehoste service voor imagebeheer waarmee klanten eenvoudig aangepaste images voor commerciële clientsystemen van Dell kunnen maken, beheren en laden.
Meer informatie over ImageDirect

Installatieservices
Dell biedt gestroomlijnde standaardinstallatieservices zodat u gemakkelijk het specifieke servicepakket kunt kiezen om zo snel mogelijk nieuwe systemen in uw werkruimte gebruiksklaar te maken en oude systemen te verwijderen.

Advanced Configuration Services
Met de Advanced Configuration Services (ACS) kunt u tijd en middelen besparen door verschillende instellingen te selecteren tijdens het aankoopproces. U kunt ervoor kiezen om uw harde schijf te partitioneren, de opstartvolgorde selecteren, de BIOS-instellingen wijzigen en verschillende standaardinstellingen voor softwareconfiguratie aanpassen.

Beoordeling van de Microsoft Windows Vista en implementatie door Dell
Dell kan u helpen het implementatieproces van uw pc's te beoordelen en manieren aanraden om uw efficiëntie te verbeteren, complexiteit te beperken en het rendement van uw IT-investering te maximaliseren.

Asset Recovery Services

Asset Recovery Services
Asset Recovery Services bieden een veilige en milieuvriendelijke oplossing voor het verwijderen van IT-middelen die verouderd zijn of het einde van hun levensduur hebben bereikt. Bij deze service zijn transportkosten, flexibele logistiek, verwerking van apparatuur en uitvoerige veiligheids- en milieurapporten inbegrepen voor een betaalbare prijs.
                                  
Training

Dell biedt allesomvattende trainingservices die hardware- en softwaretraining omvatten, alsook pc-vaardigheden en professionele ontwikkelingscursussen. Dankzij onze flexibele benadering kunt u de lessen aanpassen aan de behoeften en drukke agenda’s van uw werknemers door middel van cursussen onder begeleiding van een instructeur of virtuele cursussen en zelfs online zelfstudies. Dell-training kan helpen de betrouwbaarheid van systemen te verbeteren, productiviteit te maximaliseren en verzoeken van eindgebruikers en uitvaltijd te reduceren.
Dell Deals

Dell deals

Klik hier om te besparen!

Meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
E-mail

Aanbiedingen via e-mail

Exclusieve Dell-deals, rechtstreeks in uw mailbox

Meer informatie
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS03