Grijp uw kans en profiteer van geweldige aanbiedingen op onze veelzijdige All-in-One-pc's. Bekijk aanbiedingen
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Het Dell Precision M4800 mobiele workstation

Dit artikel is helaas niet meer online beschikbaar. Bekijk één van de aanbevolen vervangend product.

Ideeën hebben goede workstations nodig.

Het krachtigste 15-inch workstation ter wereld, met de beste voeding en storage in zijn klasse. Uitgerust met een optioneel 4K Ultra HD beeldscherm en het grootste aanbod van geheugen- en storage-opties.
Precision M4800 mobiele workstation
 

Soortgelijke modellen

 
 
Nieuwe Precision 3520

Precision 3520 mobiel workstation

Creatievelingen, van architecten tot entertainmentprofessionals, die behoefte hebben aan een bijzonder krachtige machine met een betrouwbaar, betaalbaar ontwerp.
Details bekijken
Precision 15 5520 laptop

Precision 5520 mobiel workstation

Professionals die werken met zware grafische of data-intensieve applicaties en die op zoek zijn naar een mooi product en uitstekende mobiliteit.
Details bekijken
Precision 7510 mobiel workstation zonder touch

Precision 7520 mobiel workstation

Een premium mobiel workstation voor professionals die behoefte hebben aan de meest nauwkeurige en krachtige prestaties voor hun werk: van wetenschap en engineering tot architectuur, films en muziek.
Details bekijken
Precision 7720

Nieuwe Precision 7720 mobiel workstation

Een premium mobiel workstation voor professionals die behoefte hebben aan de meest nauwkeurige en krachtige prestaties voor hun werk: van wetenschap en engineering tot architectuur, films en muziek.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Met Windows 8 Pro: voor een soepele, veelzijdige ervaring met uw workstation.
Precision M4800 werkstation: verwerkingskracht en grafische prestaties voor het meest zware werk
Verwerkingskracht en grafische prestaties voor het meest zware werk
Windows 8 Pro.

Extreme processoren:
geen taak is te groot. Het Precision M4800 mobiele workstation levert grenzeloze verwerkingscapaciteiten met krachtige 4e generatie Intel® Core™ i7 en Intel® Core™ i5 processoropties.
.

Krachtige grafische kaart: de responsieve AMD FirePro™ en NVIDIA Quadro® opties voor grafische kaarten met maximaal 2 GB* GDDR5-geheugen houden gelijke tred met veeleisende 3D-rendering en andere grafisch intensieve taken.

Optioneel UHD-beeldscherm: uw werk ziet er op zijn best uit op het ongelooflijk levendige 15,6-inch beeldscherm, verkrijgbaar met tot UHD 3.840 x 2.160 resolutie.

Optimalisering van stroomverbruik: maak een keuze uit de optionele AMD Enduro™ of NVIDIA® Optimus™ technologie om uw systeemprestaties op te krikken wanneer u dat nodig hebt en het batterijvermogen te sparen wanneer dat niet zo is.
Precision M4800 workstation: innovatief, duurzaam ontwerp
Innovatief, duurzaam ontwerp
WiGig-docking: maak draadloos verbinding met uw compatibele muis, monitor, toetsenbord en randapparatuur voor vergaderkamers met WiGig (alleen in bepaalde landen, neem contact op met uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiger voor meer informatie.)

Waves MaxxAudio Pro: verhoog de geluidskwaliteit van audiobestanden die worden afgespeeld op de speakers van uw workstation of hoofdtelefoon met dit pakket van audiotools.

Intel® vPro™/AMT systeembeheer: beheer en update al uw Precision laptops op afstand met de optionele next-generation Intel® vPro™ technologie.2

Vier USB 3.0-poorten: zet bestanden snel over met de snelheid van USB 3.0.

Sterke materialen: uw Dell Precision workstation heeft een chassis gemaakt van een legering van aluminium en magnesium en is onderworpen aan de MIL-STD-810G-tests om duurzaamheid te garanderen.


Schijfbay met snelle uitwerpfunctie: u kunt uw harde schijf snel verwijderen, verwisselen of uit veiligheidsoverwegingen apart bewaren met de gereedschaploze, primaire schijfbay met snelle uitwerpfunctie.*
Precision M4800 workstation: beveiliging van topkwaliteit
Beveiliging van topkwaliteit
Van cyberaanvallen tot onopzettelijk systeemverlies: de Precision M4800 geeft u het vertrouwen dat uw kritieke gegevens worden beschermd door de nieuwste technologieën.
  • Geef geavanceerde malware geen kans met Dell Data Protection | Protected Workspace.
  • Dell Data Protection | Security Tools biedt mogelijkheden voor meervoudige verificatie, enkelvoudige aanmelding (single sign-on, SSO) en verificatie vóór het opstarten, gecombineerd met geïntegreerd beheer met uw coderingsbeleid.
  • Een FIPS 140-2-gecertificeerde TPM is verkrijgbaar voor de veilige opslag van aanmeldingsgegevens. Dell ControlVault voegt een extra laag hardwarebeveiliging toe door wachtwoorden en aanmeldingsgegevens van gebruikers te isoleren op een apart beheerde hardwarechip.
  • Voeg het hoogste niveau van gegevensbescherming toe met de FIPS-gecertificeerde zelfcoderende harde schijven.

Rotsvaste betrouwbaarheid

Precision M4800 workstation: lange batterijduur

Lange batterijduur

De dubbele stille ventilatoren, één voor de CPU en een voor de GPU, verlengen zowel de levensduur van de componenten als de batterijduur.
Precision M4800 workstation: Dell Fast Response Free Fall Sensor

Dell Fast Response Free Fall Sensor

De Fast Response Free Fall Sensor van Dell is ontworpen om een val van twaalf centimeter of hoger te detecteren en zet de leeskop op uw harde schijf om schade aan de harde schijf en uw data te helpen voorkomen.
Precision M4800 workstation: ISV-certificatie

ISV-certificering

Uw Precision mobiele workstation is gecertificeerd door toonaangevende softwarefabrikanten voor naadloze prestaties in veeleisende professionele software.
Kies uw accessoires en services
Precision M4800 workstation: kies uw accessoires en services
Essentiële accessoires voor uw Dell Precision M4800
Maak uw mobiele workstation compleet met een E-Port Plus poortreplicator voor eenvoudige aansluitingen met desktopsaccessoires, een draadloos toetsenbord en een draadloze muis, dubbele monitorstandaard en krachtige monitor. Denk aan deze fantastische producten en meer bij de kassa.
E-Port Plus geavanceerde poortreplicator
E-Port Plus geavanceerde poortreplicator
Vereenvoudig de aansluitingen naar uw toetsenbord, muis
en tot vier monitoren en zet gegevens snel over met twee USB 3.0-poorten.
Dell KM714 draadloos toetsenbord en draadloze muis
Dell KM714 draadloos toetsenbord en draadloze muis
Geef uw werkruimte een strakke uitstraling met deze
stijlvolle combinatie van een draadloos toetsenbord met draadloze muis.
.
ProSupport Plus
ProSupport Plus
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie*. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete* supportservice voor pc's en tablets van Dell*, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven.*Waar nodig biedt Dell support op locatie* om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.
Dell ProSupport* biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse* zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service* van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.
Configuratieservices
Configuratieservices 
  • Met de Dell Configuration Services ontvangt uw bedrijf rechtstreeks vanuit de fabriek volledig werkende systemen, direct klaar voor gebruik door uw eindgebruikers, of voor installatie in uw datacenter.
  • De Dell Configuration Services kunnen helpen om de complexiteit en frustratie rondom het implementeren van nieuwe apparatuur te laten verdwijnen. U vermijdt buitensporige downtime tijdens het implementeren van nieuwe systemen en kunt de risico's en onnodige complexiteit omtrent support voor niet-standaard configuraties in uw omgeving elimineren.
Imaging
Laat uw image vóór verzending op uw pc's laden. Wanneer u uw image door Dell Services op uw pc's laat laden wanneer ze worden samengesteld, kunt u laptops en desktops met volledige images ontvangen en de onderbreking van uw dagelijkse activiteiten tot een minimum beperken.
Asset tagging/verzendetiketten
Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze asset-tags en verzendetiketten maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.
ResponssnelheidBeschermingPremium Proactive


Databeheer en -bescherming
Keep Your Hard Drive
helpt u de controle over gevoelige data te behouden
Hard Drive Data Recovery biedt een onbeperkt aantal pogingen om data van een defecte harde schijf te herstellen.

 


Beheer en bescherming van bedrijfsmiddelen

Accidental Damage bescherming repareert of vervangt systemen die per ongeluk zijn beschadigd.
System Tracking and Recovery spoort verloren of gestolen systemen op.
De Extended Battery Service biedt een optionele vervangende batterij gedurende de driejarige beperkte hardware garantieperiode van het systeem.

 


IT-adviesservices
Bieden verbeterde proactieve
mogelijkheden via:
Een aangewezen technische accountmanager
Het benchmarken van prestaties, aangepaste rapportage, planning en evaluaties.


Aanpassing en configuratie                                                                                                                                                                   

Installatieservices
Voor snelle en probleemloze installatie van uw systeem, inclusief de installatie in een vooraf gebouwd rack waar dat van toepassing is. Voor geavanceerde installatievereisten kan uw Dell vertegenwoordiger een aangepaste offerte aanbieden.
Implementatiediensten
Onze end-to-end implementatieservices zijn ontworpen om de aanpassing en het gebruik van uw nieuwe systemen te vereenvoudigen en te versnellen. De Dell Deployment Services omvatten alles: van de consolidatie van uw bestelling tot de coördinatie van implementatiebronnen.
 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P20-CS02