|

Dell Precision T3500 Tower Workstation Desktop Computer

Intel® Xeon™
Open
Opruiming! Grootse prestaties. Kleine prijzen. Koop nu ›

Gecertificeerde werkstationprestaties: Dell Precision T3500

Professionals die op zoek zijn naar gecertificeerde prestaties op een aantal toepassingen van werkstationniveau die afgestemd zijn op geavanceerde analyse, engineering en ontwerp.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.
 
Dell Precision T3500-werkstation
Galerie

Galerie

Kenmerken

Kenmerken

Gesuggereerd product

Precision T5810 workstation

Nieuw! Dell Precision Tower 5810 workstation

 • Startprijs 1 840
 • Aanbiedingsprijs  1 325
Exclusief btw, Exclusief verzending en Recupel
Geschatte leveringstijden

 

 
Krachtige prestaties

Krachtige prestaties

De Dell Precision™ T3500 met één socket biedt de ideale prijs-prestatieverhouding en is ontworpen om productiviteit en schaalbaarheid te bieden die verder gaan dan die van standaard zakelijke desktops.

De T3500 is uitgerust met een Intel® Xeon® -architectuur van de nieuwste generatie voor snelle, energie-efficiënte prestaties op tal van werkstationtoepassingen met één socket.

De T3500 biedt ondersteuning voor maximaal 24 GB aan systeemgeheugen (inclusief DDR3 ECC- en niet-ECC-geheugen) voor superieure toepassingsprestaties en gegevensverwerking.
Superieure grafische mogelijkheden

Superieure grafische mogelijkheden

De Dell Precision™ T3500 biedt twee PCIe x16-sleuven en meer dan voldoende kracht voor de ondersteunde grafische kaarten. Dit werkstation werkt snel om uw ontwerp-, animatie-, imaging- of engineeringprojecten tot leven te brengen.

Geniet van topprestaties van geavanceerde grafische kaarten: de T3500 kan worden uitgerust met tal van grafische opties op werkstationniveau van ATI® en NVIDIA® .

De T3500 biedt geteste of gecertificeerde grafische drivers om geweldige prestaties en uitstekende betrouwbaarheid te garanderen.
ISV-getest en en geschikt voor Turbo Mode

ISV-getest en geschikt voor Turbo Mode

De Intel® Turbo Mode (ontworpen om processorprestaties te versnellen zonder gevolgen voor de warmteafgifte van het systeem) en directe toegang tot de cache helpen zowel single- en multithread-toepassingen te versnellen.

Dankzij de geavanceerde thermische engineering van Dell en de efficiënte warmteafleiders van de processor kan de Turbo Mode zelfs bij langere perioden van activiteit worden gegarandeerd.

Dell werkt samen met toonaangevende onafhankelijke softwareleveranciers (Independent Software Vendors of ISV's) om systeemcompatibiliteit te certificeren en ervoor te zorgen dat de gecertificeerde werkstationtoepassingen die u op de T3500 installeert meteen probleemloos werken.
Efficiënt ontwerp

Efficiënt ontwerp

De Dell Precision™ T3500 biedt een hoge energie-efficiëntie en voldoet aan de belangrijkste wereldwijde energiestandaarden, zoals ENERGY STAR® 5.0*, EPEAT® Gold en Blue Angel (Der Blauer Engel) 2009.

Dankzij de nieuwe generatie van Intel® Xeon® -technologie biedt de T3500 een hogere energie-efficiëntie, inclusief het afzonderlijke beheer van kloksnelheden van de processorkern (via de interne stroomcontrole-eenheid van de processor) en de mogelijkheid om de prestaties met Intel® Turbo Mode te verhogen.

Alle nieuwe Dell Precision™ tower-werkstations zijn uitgerust met 85% efficiënte voedingen met een groot bereik voor milieuvriendelijk computergebruik dat niet ten koste gaat van de prestaties.

Chipset

 • Intel®  X58-chipset

Videokaart

 • Ondersteuning voor twee PCI Express x16 Gen 2 grafische kaarten tot 150 watt (in totaal) inclusief:
  NVIDIA Quadro® FX 4800
  NVIDIA Quadro® FX 3800
  NVIDIA Quadro® FX 1800
  NVIDIA Quadro® FX 580
  NVIDIA Quadro® FX 380
  NVIDIA Quadro® NVS 295
  ATI FirePro™ V8700
  ATI FirePro™ V5700
  ATI FirePro™ V3750
  ATI FireMV 2260
  Alle grafische kaarten ondersteunen configuraties met twee monitoren.

Schijfcontrollers

 • De T3500 maakt gebruik van een geïntegreerde SATA 3,0 Gb/s hostcontroller (onderdeel van de Intel-chipset) en ondersteunt hostgebaseerde RAID 0, 1, 5 en 10. Een optionele PCI-e SAS 6/ir-controller ondersteunt SAS-schijven met hostgebaseerde RAID 0 of 1.
  Enkelvoudige RAID 0 GPT DATA-hoeveelheden die groter zijn dan 2 TB, zijn verkrijgbaar als in de fabriek geïnstalleerde optie bij de geïntegreerde controller onder de besturingssystemen Windows XP64/Windows Vista 32/64-bits.

Netwerkcontroller

 • Geïntegreerde Broadcom® 5761 Gigabit Ethernet-controller met ondersteuning voor Remote Wake UP en PXE
  Dell 56K/V92 PCI-modem voor gegevens/fax

Geluidskaart

 • Geïntegreerde high-definitionaudio, 24-bits analoog-naar-digitaal; 24-bits digitaal-naar-analoge stereoconversie

Chassis

 • Chassis (voor rackmontage)
   
  Desktop met twee opstellingen

  Afmetingen

  Minitoweropstelling: (BxHxD) 17 x 45 x 47 cm (6,8" x 17,6" x 18,4")
  Desktopopstelling met voetjes: (BxHxD) 45 x 17 x 47 cm (17,6" x 6,8" x 18,4") (maximaal, inclusief badge)
   
  Bays

  Twee 9 cm (3,5") interne bays voor harde schijven
  Twee externe 13 cm (5,25") optische bays, waarvan één bay ruimte biedt voor een derde harde schijf in desktopopstelling.
  Eén externe 9 cm (3,5") flexbay voor diskettestation, geheugenkaartlezer of derde (SATA-)harde schijf in minitoweropstelling.
   
  Sleuven

  Allemaal op volledige hoogte, tenzij anders vermeld.
  Twee PCI-e x8-sleuven, bekabeld als x4 (één op halve lengte)
  Twee PCI-e x16 Gen 2-sleuven (grafisch)
  Twee PCI-sleuven (één op halve lengte, één op halve lengte in desktopopstelling)
   
  Standaard I/O-poorten

  (11) USB 2.0-poorten (twee op voorpaneel, zes op achterpaneel en drie intern (UDOC) op moederbord)
  eSATA (één aan achterzijde)
  (1) serieel
  (1) parallel
  (2) PS/2
  (1) RJ-45
  Stereo Lijn-in en Hoofdtelefoon Lijn-uit op achterpaneel
  Microfoon- en hoofdtelefoonconnector op voorpaneel
  IEEE 1394a-poorten met optionele 1394 PCI-e-kaart

Opslagapparaten

 • Optionele verwisselbare opslagapparaten

  Cd-rw/dvd-combinatiestation, dvd-rom, dvd+/-rw, Blu-ray Disc™ , USB-diskettestation, USB-geheugenkaartlezer

Beveiliging

 • Software

  Trusted Platform Module 1.2 (TPM 1.2)
  Schakelaar die het openen van het chassis detecteert
  Setup/BIOS-wachtwoord
  I/O-interfacebeveiliging
   
  Hardware

  Sleuf voor Kensington® -slot
  Hangslotring
  Interne chassisvergrendeling aan voorpaneel

Voorschriften

Voeding

 • 85%+ efficiënte voeding van 525 watt met een groot bereik en Power Factor Correction (PFC)
  Actieve voeding van 525 watt met Power Factor Correction (PFC)
  Het systeem gebruikt een zeer efficiënte APFC-voeding (Active Power Factor Correction). Dell raadt voor voedingseenheden met APFC alleen UPS-voedingen (Universal Power Supplies) op basis van sinusgolfuitvoer aan en niet een benadering van een sinusgolf, kanteelgolf of quasi-kanteelgolf (zie technische specificaties voor UPS). Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de fabrikant om het type uitvoer te bevestigen.

Introductie van Dell™ ProSupport™*

Professionele, proactieve en beproefde supportservices die zijn ontworpen om de technologische uitdagingen aan te gaan waarmee u vandaag wordt geconfronteerd.

De Dell™ ProSupport™ begint met het servicemodel van Dell ProSupport for IT dat is ontworpen voor IT-professionals zoals u. Dell ProSupport for IT biedt:
 • 24x7 rechtstreekse toegang tot Dell Expert Centers
 • Fast Track-verzending voor door Dell gecertificeerde technici
 • Doorverwijsbeheer via Dell Global Command Centers
Vervolgens zijn er de Dell ProSupport-opties die zijn afgestemd op uw gebruik van uw technologie — ze bieden een snelle respons op maat van uw behoeften, beschermen uw investering, productiviteit en vertrouwelijke gegevens en bieden verbeterde proactieve supportservices om de risico's en complexiteit van uw infrastructuurbeheer te beperken.
RESPONSSNELHEIDBESCHERMINGPREMIUM PROACTIVE
Gespecialiseerde onsite opties — Hiermee kunt u uw dagelijkse IT-beheer verbeteren of gebruikmaken van specifieke technische expertise voor kritieke projecten, indien dat nodig is. De aanbevolen opties voor desktops omvatten:
 • Onsite beheer van onderdelen die de uitvaltijd tot een minimum helpen te beperken, omdat u alle onderdelen meteen bij de hand hebt.
 • Onsite medewerkers die uw IT-personeel komen versterken.
 • Onsite diagnose voor versnelde probleemoplossing.
Keep Your Hard Drive*  - Met deze service behoudt u de controle over uw gevoelige gegevens omdat u uw harde schijf kunt bijhouden. Bovendien helpt deze service u de huidige regelgeving inzake de privacy van informatie na te leven om het risico op inbreuken op uw burgerrechtelijke verplichtingen te beperken. Contract voor het hele bedrijf (Enterprise-Wide Contract) — Biedt verbeterde proactieve mogelijkheden via:
 • Een toegewezen Service Delivery Manager
 • Benchmarks voor prestaties en aangepaste rapporten
 • Planning en beoordelingen
 Aanpassing en configuratie

Implementatieservices
Onze end-to-end implementatieservices zijn ontworpen om de aanpassing en het gebruik van uw nieuwe systemen te vereenvoudigen en te versnellen. De Dell-implementatieservices omvatten alles van de consolidatie van uw bestelling tot de coördinatie van implementatiedeskundigen .
Meer informatie over implementatieservices

Migratie en implementatie van clients
De Managed Implementatieservices van Dell zijn bedoeld voor klanten die een volledige, end-to-end implementatie nodig hebben. Beheerde implementaties zijn nuttig binnen complexe logistieke omgevingen die één aanspreekpunt nodig hebben.


Custom Factory Integration
Dell biedt CFI-services (Custom Factory Integration) om de implementatie van uw systemen te helpen versnellen. Wij kunnen een uitgebreid aanbod services, zoals aangepaste configuratie, consolidatie en integratie in onze fabriek, uitvoeren, zodat u uw systemen rechtstreeks uit de verpakking kunt implementeren.
Meer informatie over Custom Factory Integration

ImageDirect
ImageDirect is een webgebaseerde, gehoste service voor imagebeheer waarmee klanten eenvoudig aangepaste images voor commerciële clientsystemen van Dell kunnen maken, beheren en laden.
Meer informatie over ImageDirect

Installatieservices
Dell biedt gestroomlijnde standaardinstallatieservices zodat u gemakkelijk het specifieke servicepakket kunt kiezen om zo snel mogelijk nieuwe systemen in uw werkruimte gebruiksklaar te maken en oude systemen te verwijderen.


Advanced Configuration Services
Met de Advanced Configuration Services (ACS) kunt u tijd en middelen besparen door verschillende instellingen te selecteren tijdens het aankoopproces. U kunt ervoor kiezen om uw harde schijf te partitioneren, de opstartvolgorde selecteren, de BIOS-instellingen wijzigen en verschillende standaardinstellingen voor softwareconfiguratie aanpassen.


Beoordeling van de legitieme Microsoft Windows Vista en implementatie door Dell
Dell kan u helpen het implementatieproces van uw pc's te beoordelen en manieren aanraden om uw efficiëntie te verbeteren, complexiteit te beperken en het rendement van uw IT-investering te maximaliseren.

Asset Recovery Services

Asset Recovery Services
Asset Recovery Services bieden een veilige en milieuvriendelijke oplossing voor het verwijderen van IT-middelen die verouderd zijn of het einde van hun levensduur hebben bereikt. Bij deze service zijn transportkosten, flexibele logistiek, verwerking van apparatuur en uitvoerige veiligheids- en milieurapporten inbegrepen voor een betaalbare prijs.

 Training

Dell biedt allesomvattende trainingservices die hardware- en softwaretraining omvatten, alsook pc-vaardigheden en professionele ontwikkelingscursussen. Dankzij onze flexibele benadering kunt u de lessen aanpassen aan de behoeften en drukke agenda’s van uw werknemers door middel van cursussen onder begeleiding van een instructeur of virtuele cursussen en zelfs online zelfstudies. Dell-training kan helpen de betrouwbaarheid van systemen te verbeteren, productiviteit te maximaliseren en verzoeken van eindgebruikers en uitvaltijd te reduceren.
Dell-deals

Dell-deals

Klik hier om te besparen!

Meer informatie
Chatten

Toe maar. Geen vraag is
ons te moeilijk.

U zit met een vraag. Wij hebben
experts die u kunnen helpen.
Lees er meer over.

Chatten
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
CS01