Nu tot 35% korting op zakelijke pc's en geen verzendkosten. Aanbieding eindigt op 2 oktober 2017. Bekijk aanbiedingen
|
 
windowsforbusiness
 
intel-core

Vostro Desktops

Verfijn uw zoekopdracht door het selecteren uit de volgende opties en vergelijk uw selecties Alles wissen 
aio vostro
Gemaakt voor kleine bedrijven. Gemaakt voor u.

Betrouwbare desktops en all-in-ones * voor kleine bedrijven tegen een scherpe prijs.

*Waar beschikbaar.

 
Desktop aio vostro
Productief. Efficiënt. Gemaakt voor zakelijk gebruik.
Vereenvoudigde oplossingen voor kleine bedrijven: Vostro producten zijn gebouwd voor productiviteit met een ruimtebesparend ontwerp, highspeed Gigabit Ethernet, de nieuwste processoren en een groot aantal poorten.

Boordevol functies. Veel meerwaarde: ook u kunt voor weinig geld snel een heel kantoor opzetten. Onze kostenefficiënte Vostro desktops zijn gebouwd voor hard werk en eenvoudig beheer. Dus u kunt binnen het budget blijven en ervoor zorgen dat alles soepel loopt.
desktop aio vostro
Beveiliging is eenvoudig.
Beveilig uw bedrijf met slimme beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om u en uw data te beschermen. Vostro desktops worden geleverd met Windows 7 Professional dat een ingebouwde antivirusoplossing en OS Recovery heeft. Optionele hardware TPM 2.0 biedt commerciële beveiliging.*

 *beschikbaar op bepaalde systemen.
 
desktop aio vostro
Geen IT-afdeling? Geen probleem.
Met Dell services en support kunt u technische problemen beheren, en zelfs voorkomen. ProSupport en ProSupport Plus geven u 24/7 toegang tot onze technische experts die klaar staan om u te helpen met het oplossen van problemen en het beheren van uw systeem. We bieden ook Accidental Damage Service en Next-Business Day On-site Service After Remote Diagnosis. Wat het probleem ook is, Dell biedt uitkomst.
 
 

3000 reeks

Ontwikkeld voor kleine bedrijven.

Sluit deze gebruiksvriendelijke All-in-Ones voor kleine bedrijven probleemloos aan en blijf de hele dag door productief. Deze apparaten zijn voorzien van essentiële functies en uitstekende support voor een scherpe prijs.

vostro-326x-series-small-desktop
Vanaf 349

Maak kennis met de betrouwbare, kleine desktop die opnieuw ontworpen is om perfect op uw bureau en in uw bedrijf te passen.
 
 You can only compare up to 6 products. To compare this item, uncheck one of the other 6 products.
close
 
 
P61-CS01