|

Wyse Device Manager (WDM)

intel-core
Geef uw kantoor een upgrade met geweldige kortingen op onze populairste bedrijfssystemen. Aanbieding eindigt op 1 mei 2017. Naar opruiming

Productiviteit op alle eindpunten.

Veilige, zeer schaalbare software die is ontworpen u te helpen bij het beheren en bewaken van Dell Wyse thin en zero client-desktops en om de gebruikersproductiviteit te maximaliseren.

 
 
Dell Wyse WDM

 

 

krachtig en veilig thin client-beheer

Beheer uw Dell Wyse eindpunten eenvoudig met Dell Wyse Device Manager (WDM), ongeacht of het er slechts een paar of duizenden zijn. De krachtige, eenvoudig te gebruiken en zeer schaalbare WDM-software geeft u de mogelijkheid Dell Wyse eindpuntapparaten te configureren, controleren en beheren. Via één console kunt u eenvoudig software-images, patches, updates en add-ons uitgeven en alle aspecten van externe cloud clients beheren - waardoor optimale productiviteit door gebruikers gegerandeerd blijft op de eindpunten.

Uw gedistribueerde computeromgeving niet alleen beheren, maar ook beschermen met bijgeleverde beveiligingsfuncties:  
  • HTTPs-communicatie: eindpunten behreen met volledig gecodeerde, op HTTPs gebaseerde uitzendingen.
  • Veilige externe imaging en updates: IT de mogelijkheid geven veilig clients op afstand bij te werken en images toe te passen.
  • Common Criteria EAL2-certificering: in vertrouwen kunnen werken met een bestaande en veilige oplossing.

Uiterst schaalbaar en eenvoudig te implementeren

U kunt uw WDM-oplossing eenvoudig schalen en duizenden apparaten beheren vanaf één beheerserver. Automatische detectie van apparaten helpt het stroomlijnen van uitbreiding, terwijl de functies voor optimalisatie van uw bandbreedte helpen de prestaties van eindpunten te onderhouden. WDM-installatie is eenvoudig met een controle van de vereisten en eenvoudige configuratie van extra componenten.
Dell Wyse Device Manager (WDM)
Kies een WDM-oplossing die geschikt is voor u op basis van de schaal van uw gedistribueerde architectuur en uw behoeften aan beheer:

 

  • WDM Workgroup edition: Ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze software is inbegrepen bij alle Dell Wyse thin en zero client-apparaten en biedt uitgebreide functionaliteit voor beheer en controle.
  • WDM Enterprise edition: Ontworpen voor grote organisaties. Deze software kan duizenden clients ondersteunen en biedt verbeterde functionaliteit voor apparaatbeheer en beveiliging.

Centraal beheer en controle

Zorg voor real-time clientbeheer en prestatiebewaking met WDM; een ideale oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan krachtig beheer voor cloudclients. Houd uw IT-middelen bij, beheer beleidsregels en bied verbeterde ondersteuning voor externe gebruikers. WDM biedt een uitgebreide set beheerfuncties:
Dell Wyse Device Manager (WDM)
  • Assets bijhouden: Genereer gedetailleerde rapporten om de status en prestaties van hardware- en software-assets bij te houden.
  • Beleidsbeheer: Bedrijfsbreed beleidsregels toepassen, beheren en bijwerken. Maak groepen met lokale en externe apparaten, elk met specifieke vereisten.
  • Gebruikersondersteuning: Voorzie gebruikers van betaalbare, één-op-één IT-support, zonder fysiek bezoek aan uw eindpuntapparaten.
  • Apparaatbeheer: snel opnieuw opstarten, afsluiten of Wake-on-LAN (WoL) thin clients.
 U kunt alleen vergelijken tot 7 producten. Om dit artikel te vergelijken, vinkt u een van de andere 7 producten.
close
 
 
P20-CS05