Ontvang 10% korting op alle Dell gaming & XPS desktops met de code SAVE10. Aanbieding eindigt op 23 juli. Bekijk aanbiedingen
|
 
 
intel-core

Alienware M11x-laptop

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Goed bewapend op pad

Om het hele scala van Alienware laptops te bekijken klikt u hier: Dell Alienware Laptops

Ga de strijd met de vijand aan - overal* en altijd - met de krachtigste 28 cm(11") gaminglaptop in het universum. Dankzij een helder HD-beeldscherm en een basisgewicht van minder dan 2 kilo* is de Alienware M11x gewapend voor mobiele overheersing.
  • Mobiel monster: Verbinding maken, verpletteren en verslaan vanaf vrijwel elke locatie in het universum met mobiel breedband*.
  • Besturingssysteem :Windows® 7 Home Premium
  • Epische beelden: Geniet van een glansrijke overwinning weerspiegeld in het heldere beeld van een 28 cm(11") HD-beeldscherm (720p), dankzij grafische technologie NVIDIA® van de volgende generatie.
  • Monsterlijke krachten: Intimideer uw vrienden en roei uw vijanden uit met de brute kracht van Intel® Core™ i5 of optionele Core i7-processoren van de volgende generatie.
Alienware M11X-laptop
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P61-CS03