€50 vanaf €599: SAVE50. €100 vanaf €899: SAVE100. Alle pc's (m.u.v. Alienware). Eindigt op 23 augustus. Bekijk aanbieding
|
 
 
intel® core™

Inspiron 11 3000

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Kleur zonder beperkingen

Levendige, uiterst draagbare 11-inch laptop waarvan u bij elke stap plezier hebt. Uitgerust met snelle WiFi met groot bereik en een geweldige batterijduur.
Inspiron 11 3162
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Inspiron 15 3000 Series

Inspiron 15 3000 Series Laptop
Prijzen aanvragen

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Individuele gebruikers die behoefte hebben aan een betaalbare laptop met de nieuwste functies, mobiliteit en indrukwekkende draadloze connectiviteit.
Details bekijken
Inspiron 15 3000 Series

Inspiron 15 3000

 
3,3 op 5 sterren
247 klant beoordelingen
Gebruikers die behoefte hebben aan een betaalbare laptop met de nieuwste functies, mobiliteit en indrukwekkende draadloze connectiviteit.
Details bekijken
Inspiron 15 laptop uit de 3000 serie

Inspiron 15 laptop uit de 3000 reeks

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Prijsbewuste gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, essentiële functies met optionele upgrades en krachtige processoren van een merk dat ze vertrouwen.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Met Windows 10 Home - profiteert u van de beste combinatie van Windows-functies die u kent en nieuwe verbeteringen die u fantastisch zult vinden.
Deze lichte, heldere laptop is onweerstaanbaar.
Deze lichte, heldere laptop is onweerstaanbaar.
Helder en robuust: levendige kleuropties brengen plezier bij alles wat u doet. U kunt kiezen tussen Bali Blue, Tango Red en Alpine White.

Altijd klaar voor avonturen: u kunt deze slanke laptop met een dikte van nog geen 19 mm heel eenvoudig overal met u meenemen.

Accuraat touchpad: het touchpad biedt een nauwkeurige aanwijsfunctie, uitstekende gebarenherkenning en verminderde foutgevoeligheid - uw delete-knop krijgt minder werk!
Technologie die bij alle uw avonturen past.
Technologie die bij alle uw avonturen past.
Fantastische Wi-Fi: ons Wi-Fi-ontwerp met groot bereik biedt u hoge snelheden en stabiele verbindingen, dus u kunt afscheid nemen van buffering.

Vergeet uw oplader: lange batterijduur betekent dat u niet in paniek hoeft te raken wanneer u oplader thuis is en u niet.

Micro SD-geheugenkaartlezer: eenvoudig bestanden overbrengen van de micro SD-geheugenkaart van uw camera door deze eenvoudig in de lezer te steken.

HDMI-aansluiting: sluit uw laptop aan op een externe monitor of een breedbeeld-TV om inhoud weer te geven in verbluffende Full HD- / 1080p-resolutie.
Dankzij hardwerkende functies hebt u meer tijd voor ontspanning
Luid en duidelijk
Luid en duidelijk
Waves MaxxAudio® Pro voegt dimensionaliteit toe aan muziek en video's met geavanceerde audioverwerking die achtergrondgeluiden vermindert voor duidelijkere webchats en nauwkeurige spraakherkenning.
Express-overdrachten
Express-overdrachten
USB 3.0-poort draagt bestanden tot 10 keer sneller over dan USB 2.0-poorten, waardoor u tijd bespaart tijdens het overdragen van grote bestanden naar een externe harde schijf of extern netwerk.
Geef de opdracht
Geef de opdracht
Windows 10 met Cortana-persoonlijke assistent vereenvoudigt uw dag met spraak bediende zoekacties op het web, updates van agenda en media-besturingselementen.
Poorten en slots
Poorten en slots
1. Audio-aansluiting | 2. USB 2.0-poort | 3. Beveiligingssleuf met Noble-slot | 4. DC-In | 5. HDMI | 6. USB 3.0-poort | 7. Micro SD-kaart
Afmetingen en gewicht
Afmetingen en gewicht
Hoogte: 18,45 mm (0,73 inch) | Breedte: 292 mm (11,5 inch) | Diepte: 196 mm (7,72 inch) | Basisgewicht: 1,18 kg (2,6 lbs)*
Laptop uit de Inspiron 11 3000 serie
Ontworpen voor de echte wereld, want daar gebeurt het allemaal.
We willen graag zien dat u nog jaren plezier hebt van uw nieuwe pc. Daarom testen we elke Inspiron-laptop op betrouwbaarheid. Niet alleen op de gebruikelijke punten, maar ook met het oog op de toekomst.

Warm aanbevolen: we testen of Inspiron-laptops bestand zijn tegen korte periodes van grote hitte tot 65°C, zoals bijvoorbeeld in een kluisje of afgesloten auto.

Hier draait het om: we testen de scharnieren van Inspiron-laptop om te zorgen dat het deksel ook na 20.000 keer openen nog goed sluit.

Toetsen die tegen een stootje kunnen: we testen of veelgebruikte toetsen na 10 miljoen aanslagen en de touchpadknoppen na 1 miljoen keer drukken nog soepel werken. Dus u kunt met een gerust hart uw roman afschrijven.

Met een druk op de knop: hoe u de aan/uit-knop en multimediatoetsen ook instelt, we hebben ze getest op 40.000 keer indrukken zonder storingen.

Open en dicht: het lijkt misschien overdreven, maar nadat we de klep van elke Inspiron-laptop meer dan 25.000 keer hebben opengeklapt, kunnen we u verzekeren dat de onderdelen binnen goed beschermd zijn.

Lang leven: systemen worden onderworpen aan zeer versnelde levensduurtests die overeenkomen met ten minste 10.000 uur gebruik om te garanderen dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse praktijk.
 

Accessoires en services

Essentiële accessoires voor uw Inspiron 11 uit de 3000 serie
Maximaliseer het plezier van uw Inspiron met door Dell aanbevolen essentiële accessoires. Denk aan deze fantastische producten en meer bij de kassa.
Dell Urban 2.0 rugtas - 15,6 inch
Dell Urban 2.0 rugtas - 15,6 inch
Geniet van een slank profiel en lichtgewicht design, gebundeld in een rugzak met veilig laptopvak, een groot opslaggebied voor accessoires en een speciaal tabletvak.
Dell draagbare luidspreker met Bluetooth - AD211
Dell draagbare luidspreker met Bluetooth - AD211
Neem uw geluid mee onderweg met een compacte, draadloze luidspreker die is voorzien van een oplaadbare batterij met lange gebruiksduur, Bluetooth 4.0 en NFC-technologie.
.
Dell draagbare harde schijf voor back-ups - 1TB
Dell draagbare harde schijf voor back-ups - 1TB
Maak eenvoudig back-ups, sla foto’s, video’s, muziek en meer eenvoudig op en draag ze over met deze draagbare harde schijf. Software voor het automatisch maken van back-ups is vooraf geïnstalleerd.
Dell externe ultradunne optische schijf USB Slim dvd+/-rw - DW316
Dell externe ultradunne optische schijf USB Slim dvd+/-rw - DW316
Sluit dit platte, lichtgewicht station aan op uw USB-poort om uw favoriete dvd’s of cd’s bij u thuis of onderweg te branden.
.
Alle mogelijke ondersteuning. Zonder enige moeite.
Premium Support
Premium Support
Krijg 24x7 support bij alles, vanaf het installeren van uw nieuwe systeem tot het gebruik van alledaagse software. * Met nieuwe functies zoals SupportAssist nemen onze experts daadwerkelijk contact met u op als een probleem wordt gedetecteerd. * En als we uw problemen niet op afstand kunnen oplossen, sturen we een technicus naar uw locatie. Dit is de probleemloze hulp die u verdient.
Accidental Damage Service
Accidental Damage Service
Minimaliseer onverwachte kosten en downtime door u te beschermen tegen onvoorziene ongelukjes zoals vallen, gemorste vloeistoffen, spanningspieken en breuken.*
.
 

Beoordelingen en recensies

 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Met de productsupport van Dell zit u goed, van drivers en handleidingen tot diagnostische tools en vervangende onderdelen.

Aan de slag
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P21-CS05