Ontvang 10% korting op alle Dell gaming & XPS desktops met de code SAVE10. Aanbieding eindigt op 23 juli. Bekijk aanbiedingen
|
 
 
intel® core™

Inspiron 13 2-in-1 laptop uit de 7000-reeks

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Twee krachtige apparaten. Eén elegant ontwerp.

De nieuwe Inspiron 13 2-in-1 uit de 7000-reeks combineert de krachtige prestaties van een laptop met de veelzijdigheid van een 13,3-inch tablet met ingebouwde stylus.
Inspiron 13 7000 Series
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Inspiron 17 7000 2-in-1

Inspiron 17 7000 2-in-1

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Drukbezette doorzetters die prestaties, gebruiksgemak en een design van de hoogste kwaliteit verwachten in een 2-in-1
Details bekijken
 

Kenmerken/design

Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-beleving.
De Inspiron 13 is slank en stijlvol. Krachtige functionaliteit.
Slank en stijlvol. Krachtige functionaliteit.
Hoge prestaties: met maximaal een 5e generatie Intel® Core™ i5-processor is de Inspiron 13 uitgerust voor robuuste prestaties. Vertrouw op veel kracht voor het laden van apps of het bewerken van foto's.


Ingebouwde stylus: schets, maak notities of retoucheer foto's met de vrijheid van een ingebouwde stylus. De Inspiron 13 kan alles aan wat u maakt.

Meer ruimte: de Inspiron 13 biedt tot 500 GB hybride hardeschijfruimte, zodat u 14 keer meer storage hebt dan een 32 GB tablet. Er is voldoende ruimte voor al uw favoriete muziek, apps en meer.

Helder beeldscherm: een 13,3-inch beeldscherm met optioneel Full-HD zorgt ervoor dat details van het scherm springen. Blader en zoom moeiteloos met een aanraakfunctionaliteit voor tien vingers. True Color biedt verschillende profielen waarmee u de kleurtemperatuur, helderheid en toon van uw beeldscherm kunt afstellen, zodat u de kleuren kunt aanpassen aan de kleurschakering van de verlichting (TL, gloeilamp, enz.) op de plek waar u uw laptop gebruikt.
Inspiron 13 krachtige laptop. Veelzijdigheid van een tablet.
Krachtige laptop. Veelzijdigheid van een tablet.
Lange accuduur: de Inspiron 13 past bij uw behoeften met een lange accuduur (maximaal 6 uur) en energie-efficiënte processors en grafische kaart*.

Ultieme veelzijdigheid:
overschakelen tussen de laptop, tablet, tent of standaard modi voor het bijwerken van uw blog, foto's bewerken of streamen van uw favoriete shows.

Precision touchpad: een touchpad met grote precisie houdt bewegingen vloeiend wanneer u moet pannen, samenknijpen of zoomen op het scherm. Precies richten van de muisaanwijzer en gebaarfunctie bieden een responsieve prestaties die soepel en snel zijn.

Voldoende poorten: sluit uw apparaten eenvoudig aan met een high-speed USB 3.0-poort en een SD-geheugenkaartlezer. Full-size HDMI-poort maakt gebruik van algemeen beschikbare HDMI-kabels die u kunt aansluiten op uw tv in de woonkamer of beeldscherm met hoge resolutie in de werkkamer uit, zodat u uw foto's en video's op het grote scherm kunt zien. Onhandige, eenvoudig te verliezen adapters die veel worden gebruikt voor andere systemen met behulp van de mini-HDMI- of DisplayPort hebt u niet meer nodig.
Ontworpen voor de echte wereld, want daar gebeurt het allemaal.
We willen graag zien dat u nog jaren plezier hebt van uw nieuwe pc. Daarom testen we elke Inspiron laptop op betrouwbaarheid. Niet alleen op de gebruikelijke punten, maar ook met het oog op de toekomst.

Warm aanbevolen: we testen of Inspiron laptops bestand zijn tegen korte periodes van grote hitte tot 65°C, zoals bijvoorbeeld in een kluisje of afgesloten auto.

Hier draait het om: we testen de scharnieren van Inspiron laptop om te zorgen dat het deksel ook na 20.000 keer openen nog goed sluit.

Toetsen die tegen een stootje kunnen: we testen of veelgebruikte toetsen na 10 miljoen aanslagen en de touchpadknoppen na 1 miljoen keer drukken nog soepel werken Dus u kunt met een gerust hart uw roman afschrijven.

Topknoppen: we hebben de aan-uitknop en multimediaknoppen getest en ze doorstonden onze test met 40.000 keer indrukken.

Verdraaid goed: het lijkt misschien overdreven, maar we hebben meer dan 25.000 keer geprobeerd om de beide delen van een Inspiron laptop te verdraaien, alleen om te bewijzen dat de interne onderdelen goed beschermd zijn.

Past altijd: u hoeft de batterij van uw Inspiron waarschijnlijk niet eens 30 keer te verwijderen en opnieuw te plaatsen, maar ook dat hebben we getest.
 

Accessoires en services

Kies uw accessoires en services
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 2-in-1
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 2-in-1
Maximaliseer de veelzijdigheid en prestaties van uw Inspiron 2-in-1 met door Dell aanbevolen accessoires die u kunnen helpen om optimasal te genieten van amusement en om thuis en onderweg productiever te zijn.

Bekijk de video over accessoires voor Inspiron 2-in-1 (in het Engels)
Dell Bluetooth luidspreker – AD211
Dell Bluetooth luidspreker – AD211
Neem uw audio mee onderweg met een oplaadbare batterij met lange gebruikdsduur. Uitgerust met Bluetooth 4.0 en NFC-technologie.
Dell extern optisch station met laadsleuf
Dell extern optisch station met laadsleuf
Dvd's bekijken, een afspeellijst branden of software op uw laptop laden met een extern, optisch station met laadsleuf.
Blanco
Dell draagtas - 14-inch
Dell draagtas - 14-inch
Bescherm uw systeem met deze slanke, lichte draagtas die is voorzien van een weersbestendige nylon constructie, een antislip-onderkant en intrekbare handgrepen.
Dell draadloze muis - WM524
Dell draadloze muis - WM524
Werk zoals u wilt met een stijlvolle, uiterst precieze draadloze Bluetooth 3.0-muis met een lange batterijduur.
Dell draagbare back-up harde schijf - 1 TB
Dell draagbare back-up harde schijf - 1 TB
Back-ups maken, opslaan en foto's, video's, muziek en meer overdragen met de draagbare back-up harde schijf van Dell. Software voor het automatisch maken van back-ups is vooraf geïnstalleerd.
Alle mogelijke ondersteuning. Zonder enige moeite.
Premium Support
Premium Support
Krijg 24x7 support bij alles, vanaf het installeren van uw nieuwe systeem tot het gebruik van alledaagse software.* Met nieuwe functies zoals SupportAssist nemen onze experts daadwerkelijk contact met u op als een probleem wordt gedetecteerd. *En als we uw problemen niet op afstand kunnen oplossen, sturen we een technicus naar uw locatie. Dit is de probleemloze hulp die u verdient.
Accidental Damage Service
Accidental Damage Service
Minimaliseer onverwachte kosten en downtime door u te beschermen tegen onvoorziene ongelukjes zoals vallen, gemorste vloeistoffen, spanningspieken en breuken.*
 

Beoordelingen en recensies

 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P61-CS02