Nog eens 10% korting op alle 2-in-1’s en all-in-one's met de code SAVE10. Aanbieding eindigt op 3 mei. Bekijk aanbiedingen
|
 
 
intel® core™

Inspiron 15 laptop uit de 3000-reeks met beschikbaar aanraakscherm

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Groots entertainment. Scherpe functies.

Profiteer van een veelzijdige 15,6 " laptop, boordevol functies voor een aangename multimediabeleving. Allemaal voor een betaalbare prijs.
Inspiron 3542
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Inspiron 15 3000 Series

Inspiron 15 3000 Series Laptop
Prijzen aanvragen

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Individuele gebruikers die behoefte hebben aan een betaalbare laptop met de nieuwste functies, mobiliteit en indrukwekkende draadloze connectiviteit.
Details bekijken
Inspiron 15 3000 Series

Inspiron 15 3000

 
3,3 op 5 sterren
247 klant beoordelingen
Gebruikers die behoefte hebben aan een betaalbare laptop met de nieuwste functies, mobiliteit en indrukwekkende draadloze connectiviteit.
Details bekijken
Inspiron 15 laptop uit de 3000 serie

Inspiron 15 laptop uit de 3000 reeks

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Prijsbewuste gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, essentiële functies met optionele upgrades en krachtige processoren van een merk dat ze vertrouwen.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-beleving.
Meer manieren om te genieten van multimedia
Meer manieren om te genieten van multimedia
Betrouwbare prestaties: van surfen op het internet tot video's bewerken, met de responsieve kracht van 4e generatie Intel® CoreTM processoren kunt u uw dagelijkse taken vol vertrouwen het hoofd bieden.

Altijd genieten van HD-helderheid: leun achterover en bekijk uw favoriete programma's of ga naar uw favoriete websites; met een royaal HD-scherm dat ruimte biedt voor meerdere toeschouwers, zijn de mogelijkheden ongekend. Scherpe details en levendige kleuren komen aan het licht als u video's, foto's en meer opent.

Ingebouwd dvd-station: brand uw favoriete afspeellijst, bekijk films en laad software met een ingebouwd optioneel dvd-station. Kopieer eenvoudig grote gegevensvolumes naar dvd om bestanden eenvoudig te archiveren. Of open snel nieuwe applicaties.
Blijf productief onderweg
Blijf productief onderweg
Doen wat moet, waar het moet: maak kennis met uw bekwame copilot. De stijlvolle 15,6-inch Inspiron 15 is compact en staat u altijd terzijde.

Onbeperkte vrijheid:
ga er vol vertrouwen op uit, ook als er geen stopcontact in de buurt is.. De Inspiron 15 heeft een batterij met lange levensduur die pas ophoudt als u klaar bent.

Ruimte te over:
u kunt enorme volumes foto's, video's en muziek opslaan, en met een harde schijf van tot 1 TB hebt u nog voldoende ruimte over om zonder problemen bestanden te archiveren. Via de ingebouwde geheugenkaartlezer kunt u eenvoudig video's en foto's van uw camera kopiëren en met USB 3.0 kunt u bestanden overdragen naar externe storage.
Toonaangevend in touchtechnologie
Geavanceerde multitouch-technologie
Kies de HD-touchoptie voor een echt interactieve ervaring met verbluffende details en haarscherpe, heldere beelden.

Het capacitieve touchsysteem voor 10 vingers reageert vlotter en nauwkeuriger op al uw tikken, vegen en schuifbewegingen. Een capacitief touchsysteem voelt natuurlijker en vloeiender aan dan een optisch touchscreen omdat capacitieve sensoren direct onder het beeldscherm zijn aangebracht. Optische touchscreens daarentegen werken met camera's in de omlijsting van de laptop. Geniet meer met Windows 8.1, blader sneller door uw fotoalbum en laat uw creativiteit de vrije loop met capacitieve touchtechnologie.
Ontworpen voor de echte wereld, want daar gebeurt het allemaal.
We willen graag zien dat u nog jaren plezier hebt van uw nieuwe pc. Daarom testen we elke Inspiron laptop op betrouwbaarheid. Niet alleen op de gebruikelijke punten, maar ook met het oog op de toekomst.

Warm aanbevolen: we testen of Inspiron laptops bestand zijn tegen korte periodes van grote hitte tot 65°C, zoals bijvoorbeeld in een kluisje of afgesloten auto.

Hier draait het om: we testen de scharnieren van Inspiron laptop om te zorgen dat het deksel ook na 20.000 keer openen nog goed sluit.

Toetsen die tegen een stootje kunnen: we testen of veelgebruikte toetsen na 10 miljoen aanslagen en de touchpadknoppen na 1 miljoen keer drukken nog soepel werken Dus u kunt met een gerust hart uw roman afschrijven.

Topknoppen: we hebben de aan-uitknop en multimediaknoppen getest en ze doorstonden onze test met 40.000 keer indrukken.

Verdraaid goed: het lijkt misschien overdreven, maar we hebben meer dan 25.000 keer geprobeerd om de beide delen van een Inspiron laptop te verdraaien, alleen om te bewijzen dat de interne onderdelen goed beschermd zijn.

Past altijd: u hoeft de batterij van uw Inspiron waarschijnlijk niet eens 30 keer te verwijderen en opnieuw te plaatsen, maar ook dat hebben we getest.
 

Accessoires en services

Kies uw accessoires en services
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 15 uit de 3000-reeks
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 15 uit de 3000-reeks
U kunt de veelzijdigheid en prestaties van uw Inspiron 15 maximaliseren met essentiële, door Dell aanbevolen accessoires die u helpen langer mobiel te blijven en te genieten van uw entertainment. Denk aan deze accessoires bij het configureren van uw Inspiron 15
Draagbare Dell luidspreker AD211 met Bluetooth
Stijlvolle, draagbare luidspreker met duurzame oplaadbare accu, uitgerust met Bluetooth 4.0 en NFC-communicatie (Near Field Communication).
 

Beoordelingen en recensies

 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervanging van onderdelen, met productsupport van Dell zit u goed.

Aan de slag
Dell-chat

Dell-chat

Krijg live een antwoord van een Dell-productadviseur.

Chat nu
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P20-CS01