De beste kerstcadeau's. Deze deals zijn er maar even, dus wees er snel bij! Naar Voordeeldagen
|
 
 
intel® core™

Nieuwe Inspiron 15-laptop uit de 5000-reeks verkrijgbaar met aanraakscherm

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Veelzijdige ontwerp.

Met deze slanke, lichte en betaalbare 15,6-inch laptop met een levendig HD-beeldscherm hebt u uw entertainment altijd bij de hand.
Inspiron 15 uit de 5000-reeks (5547)
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Système Inspiron 13 série 5000 (modèle 5368) tactile 2 en 1

Nieuwe Inspiron 13 5000 2-in-1
Vanaf 599
incl. BTW en Recupel en. Transport
Levering vóór Kerstmis?
Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Gezinnen, studenten en drukbezette personen die onderweg het internet willen gebruiken en genieten van films.
Details bekijken
Inspiron 15 5567 zonder touchscreen

Inspiron 15 5000
Vanaf 599
incl. BTW en Recupel en. Transport
Levering vóór Kerstmis?
Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Jonge professionals hebben een pc nodig die stijlvol hun ambities en interesses weerspiegelt maar die toch betaalbaar is en opties biedt voor extra functies en aanpassingsmogelijkheden.
Details bekijken
Inspiron-15-5578-2-in-1-laptop

Nieuwe Inspiron 15 5000 2-in-1
Vanaf 799
incl. BTW en Recupel en. Transport
Levering vóór Kerstmis?
Leveringsmethode en -tijdstip kunnen verschillen, klik hier voor meer informatie.

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Gezinnen en drukbezette mensen die onderweg internet willen gebruiken en genieten van films.
Details bekijken
Inspiron 17 laptop zonder aanraakscherm uit de 5000-serie

Inspiron 17 5000-reeks

 
3,1 op 5 sterren
328 klant beoordelingen
Ideaal voor liefhebbers van multimedia die op zoek zijn naar de kracht van een desktop en een grote schermgrootte, verpakt in een 17 inch laptop met ingebouwd dvd.
Details bekijken
 

Kenmerken en ontwerp

Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-beleving.
Een veelzijdige showstopper
Een veelzijdige showstopper
Kracht in overvloed: webpagina's, games en apps starten sneller op door de krachtige 4de generatie Intel® Core™-processoren. Door de optie voor een afzonderlijke videokaart van 2 GB* wordt het eenvoudiger om veeleisende foto- en videobewerkingssessies uit te voeren, zonder dat de laptop langzamer gaat presteren. En door de opslagruimte van wel 1 TB*, kunt u al uw bestanden altijd binnen handbereik houden.

Moderne materialen, stijlvolle buitenkant: De Inspiron 15 is tot 21% dunner en 19% lichter dan de vorige modellen*, en is mooier dan ooit tevoren. Met het elegante ontwerp van geborsteld aluminium gooit u hoge ogen in de koffiebar, op de luchthaven of wat uw volgende bestemming ook moge zijn. Bovendien blijft deze laptop koeler aanvoelen na uren van gebruik.

Kan langer toe zonder stopcontact: Ga met een gerust gevoel op weg. Door de langere batterijduur kun je langer doorwerken tussen twee oplaadsessies.*
Uw mobiele mediacenter
Uw mobiele mediacenter
Dynamisch-beeldscherm: Geniet van de nieuwe levendige nieuwe weergave met het voor deze klasse superieure beeldscherm van de Inspiron 15. Het 15,6-inch beeldscherm biedt voldoende ruimte om alleen te kijken of met anderen, in helder HD, zodat presentaties beklijven en foto's, video's en games tot leven komen door de scherpe details en de helderheid ervan.

Geluid van studiokwaliteit: Of u nu gaat mixen, streamen of chatten, door Waves MaxxAudio® hoort u de lage tonen, de hoge tonen, en geniet u van een uitstekende audioprestatie.
Meer functies, grote impact
Meer functies, grote impact

Comfortabele productiviteit

 

Krachtig, snel signaal

Door het grote blok met 10 bent u in staat vlot door spreadsheets te bladeren, snel inhoud in en uit te zoomen, ernaar te wijzen en er doorheen te scrollen. Verbeterde draadloze prestaties ten opzichte van vorige modellen zorgen voor een sterkere WiFi-verbinding. De nieuwste technologie-optie 802.11ac maakt via WiFi razendsnel verbinding over een uitgebreid bereik, dus u kunt gratis roamen en toch genieten van een indrukwekkende draadloze belevenis.
Ontworpen voor de echte wereld, want daar gebeurt het allemaal.
We willen graag zien dat u nog jaren plezier hebt van uw nieuwe pc. Daarom testen we elke Inspiron laptop op betrouwbaarheid. Niet alleen op de gebruikelijke punten, maar ook met het oog op de toekomst.

Warm aanbevolen: we testen of Inspiron laptops bestand zijn tegen korte periodes van grote hitte tot 65°C, zoals bijvoorbeeld in een kluisje of afgesloten auto.

Hier draait het om: we testen de scharnieren van Inspiron laptop om te zorgen dat het deksel ook na 20.000 keer openen nog goed sluit.

Toetsen die tegen een stootje kunnen: we testen of veelgebruikte toetsen na 10 miljoen aanslagen en de touchpadknoppen na 1 miljoen keer drukken nog soepel werken Dus u kunt met een gerust hart uw roman afschrijven.

Topknoppen: we hebben de aan-uitknop en multimediaknoppen getest en ze doorstonden onze test met 40.000 keer indrukken.

Verdraaid goed: het lijkt misschien overdreven, maar we hebben meer dan 25.000 keer geprobeerd om de beide delen van een Inspiron laptop te verdraaien, alleen om te bewijzen dat de interne onderdelen goed beschermd zijn.

Past altijd: u hoeft de batterij van uw Inspiron waarschijnlijk niet eens 30 keer te verwijderen en opnieuw te plaatsen, maar ook dat hebben we getest.
 

Accessoires en services

Kies uw accessoires en services
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 15
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 15
Met de door Dell aanbevolen essentiële accessoires kunt u de veelzijdigheid en het prestatievermogen van uw Inspiron 15 volledig benutten: voor continu amusement, en voor als u onderweg bent. Denk aan deze accessoires bij het configureren van uw Inspiron 15
Uw Inspiron wordt geleverd met de volgende supportdekking
Uw Inspiron wordt geleverd met de volgende supportdekking
1 jaar basisgarantie met Collect & Return
Als een systeemstoring die onder de garantie valt niet op afstand kan worden opgelost, zal Dell binnen 10 werkdagen uw systeem ophalen, repareren en terugsturen.
Denk aan deze extra service bij het afrekenen
Accidental Damage Service*
Laat ons uw systeem repareren of vervangen in het geval van een ongeluk. De Accidental Damage service dekt spanningspieken en een gebroken beeldscherm, gemorste vloeistoffen en onvoorzien vallen.
 

Beoordelingen en recensies

 

Drivers, handleidingen en support

Productsupport
Productsupport
Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervanging van onderdelen, met productsupport van Dell zit u goed.

Aan de slag
Dell-chat

Dell-chat

Krijg live een antwoord van een Dell-productadviseur.

Chat nu
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P20-CS06