€50 vanaf €599: SAVE50. €100 vanaf €899: SAVE100. Alle pc's (m.u.v. Alienware). Eindigt op 23 augustus. Bekijk aanbieding
|
 
 
intel® core™

Inspiron 15 7000 reeks laptop met touch-scherm

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Een feest voor al uw zintuigen.

4e generatie Intel® Core™-processoren en Windows 8 als aanvulling op een ruim 15,6-inch beeldscherm (met optionele aanraakfunctionaliteit) en een gesmeed aluminium ontwerp met schuine randen met ruitpatroon.
Inspiron 15-laptop
 

Soortgelijke modellen

 
 
Inspiron 17 7000 2-in-1

Inspiron 17 7000 2-in-1

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Drukbezette doorzetters die prestaties, gebruiksgemak en een design van de hoogste kwaliteit verwachten in een 2-in-1
Details bekijken
 

Kenmerken en design

Inspiron 15 7000
Verbluffend, dun design
Een slank (nog geen 3 cm), met diamond-frezen gesmeed aluminium ontwerp om de afgeschuinde randen te verfijnen is slechts een van de geavanceerde kenmerken van de nieuwe Inspiron 15. Hij is een genot voor het oog en voelt geweldig. Het toetsenbord met achtergrondverlichting maakt het werken in omgevingen met weinig licht veel eenvoudiger. U wordt verwend voor een scherpe prijs. En met het Corning® Gorilla® Glass NBT™ van het optionele edge-to-edge-aanraakscherm wordt het een werkelijk adembenemende laptop.
Ontworpen voor de echte wereld, want daar gebeurt het allemaal.
We willen graag zien dat u nog jaren plezier hebt van uw nieuwe pc. Daarom testen we elke Inspiron-laptop op betrouwbaarheid. Niet alleen op de gebruikelijke punten, maar ook met het oog op de toekomst.

Verhoog de temperatuur: van kluisjes tot afgesloten auto's; we testen Inspiron-laptops op het gedurende korte periodes doorstaan van zware hitte-omstandigheden tot 65 °C.
Alles hangt ervan af: we testen de scharnieren van de Inspiron-laptop om te verzekeren dat deze goed vast zitten, zelfs nadat de laptop 20.000 keer is geopend en gesloten.
Langdurige toetsen: we hebben veelgebruikte toetsen op 10 miljoen toetsaanslagen en touchpadknoppen op 1 miljoen keer indrukken getest, zonder dat hier fouten in zijn opgetreden. Dus u kunt met een gerust hart uw roman afschrijven.
Krachtige knoppen: Hoe u de aan-/uitknoppen en de multimediaknoppen ook instelt, we hebben deze getest om zonder problemen tot 40.000 keer drukken te kunnen doorstaan.
Buigen en draaien: Misschien vindt u het overdadig, maar na meer dan 25.000 keer de laptopbasis en -klep te buigen, kunnen we u verzekeren dat de interne onderdelen goed beschermd zijn.
Kies uw accessoires en services
Inspiron 15 7000
 

Accessoires en services

Kies uw accessoires en services
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 15
Essentiële accessoires voor uw Inspiron 15
U kunt de veelzijdigheid en prestaties van uw Inspiron 15 maximaliseren met essentiële accessoires die u onderweg en thuis kunnen helpen om productief te blijven. Bescherm uw Inspiron 15 met een draagtas of hoes en neem een draadloze muis mee wanneer u onderweg bent. Voor een configuratie als traditionele desktop, sluit u een Dell productiviteitsdock, een vrijwel randloze monitor, draadloos toetsenbord en draadloze muis aan.

Inspiron 15 7537
Dell WM524 draadloze muis voor onderweg
Reis licht met een stijlvolle, high-precision en draadloze Bluetooth 3.0 muis met een lange batterijduur.
Inspiron 15 7537
Dell SuperSpeed USB 3.0 Dual Video-dockingstation
Voeg supersnelle USB 3.0-functionaliteit toe wanneer u uw externe beeldscherm en apparaten aansluit op dit krachtige dockingstation.
Inspiron 15 7537
15,6-inch hoes voor Dell Inspiron
De slanke, lichte hoes biedt eenvoud en draaggemak. Beschermt laptop tegen schuren en krassen
Inspiron 15 7537
Dell S2340L-beeldscherm
Benut uw premium grafische kaart maximaal met een 23-inch Full HD-beeldscherm (1.920 x 1.080). Beelden zijn rijk en helder op dit glanzende, vrijwel randloze scherm.
Inspiron 15 7537
Dell KM632 draadloos toetsenbord en draadloze muis
Met toetsen met laag profiel en optische sensor kunt u comfortabel werken zonder stopcontact in de buurt.
Uw Inspiron wordt geleverd met de volgende supportdekking
Uw Inspiron wordt geleverd met de volgende supportdekking
1 jaar basisgarantie met Collect & Return
Als een systeemstoring die onder de garantie valt niet op afstand kan worden opgelost, zal Dell binnen 10 werkdagen uw systeem ophalen, repareren en terugsturen.
Denk aan deze extra service bij het afrekenen
Accidental Damage Service*
Laat ons uw systeem repareren of vervangen in het geval van een ongeluk. De Accidental Damage service dekt spanningspieken en een gebroken beeldscherm, gemorste vloeistoffen en onvoorzien vallen.
 

Beoordelingen en recensies

 

Drivers, handleidingen en support

inspiron-15-7537
Productsupport

Productsupport


Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervanging van onderdelen, met productsupport van Dell zit u goed.

Aan de slag
Dell-chat

Dell-chat

Krijg live een antwoord van een Dell-productadviseur.

Chat nu
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P61-CS03