Nieuw XPS 12: probleemloos omschakelen van laptop naar tablet met een innovatief ontwerp dat de 2-in-1-ervaring perfectioneert. Nu kopen
|
 

Windows 10
 
intel® core™

NIEUW! Inspiron 620/620s Desktop

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Meer doen. Meer delen. Meer genieten.

Race door uw taken, organiseer uw leven en blijf in contact met deze slanke high-performance desktop met 2e Gen Intel® Core™ processoren. Verkrijgbaar in twee formaten en in klassiek zwart. Upgrade naar een van de vier felle kleuropties waarmee u uw persoonlijke stijl kunt laten zien.

Snel organiseren: doe meer, sneller met deze snelle desktop met de nieuwste Intel® Core™ processoren

In contact blijven zonder moeite: vermaak vrienden en organiseer foto's, video's en meer met uitstekende connectiviteitsopties

Heldere kleuren laten uw persoonlijke stijl zien: verkrijgbaar in klassiek zwart of upgrade naar een van de vier opvallende kleuren die aansluiten bij uw unieke smaak.

Inspiron 620/620s Desktop
 

Vergelijkbare modellen

 
 
Inspiron 23 5348

Dell Inspiron 23 All-in-One desktop

 
3,4 op 5 sterren
64 klant beoordelingen
Gezinnen of personen die op zoek zijn naar een technologisch geavanceerde alles-in-één pc die perfect is voor entertainment en productiviteit.
Details bekijken
Inspiron One 23 AIO Touch desktop met randapparatuur

Inspiron 23 Alles-in-één
Prijzen aanvragen

 
3,2 op 5 sterren
102 klant beoordelingen
Drukbezette gezinnen of kleine bedrijven die op zoek zijn naar een voordelige en ruimtebesparende alles-in-één pc waarmee ze georganiseerd en verbonden blijven.
Details bekijken
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
CS01