Koop nu en ontvang geweldige kortingen op onze meest populaire laptops en desktops. Zolang de voorraad strekt. Bekijk aanbiedingen
|
 

Windows 10
 
intel® core™

Inspriron desktops en Alles-in-één pc

    

Desktops en alles-in-één oplossingen

Vergelijk de verschillende kenmerken van onze Inspiron modellen en vind uw ideale laptop
 

Inspiron desktop
Inspiron desktop 

Inspiron 20 All-in-One 5000 serie
Inspiron 20 All-in-One 5000 serie

Inspiron 20 All-in-One 7000 serie
Inspiron 20 All-in-One 7000 serie

Micro desktops, kleine desktops en desktops met Intel® en AMD processors en veel storageruimte voor de nieuwste entertainment- en productiviteitsfuncties.


 Krachtige 24-inch all-in-one desktop met rijke multimediafuncties. Met Intel processors, Full HD en ingebouwde luidsprekers van grote kwaliteit. 

Superdunne 24-inch all-in-one desktop met verbluffende dynamische prestaties. Met Intel® RealSense™ camera en Windows Hello.

Prestatie-opties Beste Beter Latitude
Grafische prestaties Beste Beter Beste
Opties voor aanraakfunctionaliteit Niet beschikbaar Beste Latitude
Beeldschermresolutie Niet beschikbaar Beter Latitude
I/O-poorten Beste Beter Latitude
Premium kenmerken Goed Beter Latitude
Ergonomie van standaard Niet beschikbaar Beter LatitudeNiet beschikbaarNiet beschikbaar   Goed  Goed   Beter Beter  Beste  Beste


Geluid van studiokwaliteit
Geluid van studiokwaliteit
Dell bundelt de krachten met Waves om Inspiron desktops en alles-in-één systemen geluid van studiokwaliteit te geven dankzij de audioverbeterende software MaxxAudio Pro. Of u nou mixt, streamt, gamet of chat, u merkt een duidelijk verschil en gaat helemaal op in de ervaring met MaxxAudio Pro. Deze software levert een krachtigere bass, helderdere hoge tonen, duidelijkere stemmen en meer volume aan uw Dell alles-in-één desktops of uw bijbehorende Dell luidsprekers. Activeer Windows 10 Cortana op uw Dell alles-in-één systeem met Waces maxx Audio Pro voor een natuurlijke, interactieve spraakervaring, en krijg alles snel en precies gedaan.

Een camera die de manier waarop u werkt verandert
Een camera die de manier waarop u werkt verandert
De Intel® RealSense™ camera herdefinieert hoe u omgaat met uw nieuwe Dell pc. Met de nieuwe dieptegevoelige technologie kunt u 3D-objecten scannen, met gebaren uw systeem besturen of games spelen en zelfs een levensechte videochatomgeving creëeren vanuit uw pc. En met de functie Windows Hello1 kunt u zich aanmelden met één blik in de 3D-camera, waardoor er extra veiligheid en gemak wordt toegevoegd aan uw ervaring. U hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Beschikbaar op de Inspiron 24 700 seire alles-in-één.
Voor thuis en het kantoor aan huis
Voor thuis en het kantoor aan huis
Desktops met Intel® processoren, genoeg geheugenruimte en de nieuwste entertainment en productiviteit kenmerken.
 
Doelgerichte innovatie
Doelgerichte innovatie
Inspiron desktops zijn ontworpen met innovatieve technologie om u te verbinden met wat er toe doet. Met de nieuwste processors, grafische kaart en audio, vervaagt u de lijn tussen werk en spel.
 
Zeer eenvoudig
Zeer eenvoudig
Alles wat u nodig hebt in één aantrekkelijk pakket: computer, beeldscherm, luidsprekers, muis en toetsenbord. Prachtige full HD-beeldschermen hebben een brede kijkhoek voor werk, plezier en delen. Klaar voor gebruik. U hoeft slechts één kabel aan te sluiten.
 
 • Inspiron desktops en alles-in-één oplossingen  
  Elegantie
  Elegantie: een flinterdun beeldscherm in een ergonomisch, ordelijk design dat past in een moderne thuis- of kantoorruimte.
 • Inspiron desktops en alles-in-één oplossingen  
  innovatie
  Innovatie: de ingebouwde 3D-camera geeft een nieuwe dimensie aan pc-gebruik.
 • Inspiron desktops en alles-in-één oplossingen  
  Gebruiksgemak
  Gebruiksgemak: dankzij een robuust, solide aluminium voetstuk met duurzame scharnier en afstelbaar statief kan het beeldscherm kantelen, opklappen en bewegen al naar gelang uw gemak en om de touchervaring te optimaliseren.
Helder beeldscherm
Helder beeldscherm
Indrukwekkend vanuit elke hoek: geniet van de beste schermtechnologie met IPS-technology die een brede, 178-graden kijkhoek en scherpe kleurconsistentie biedt.

Loop de kantjes er niet vanaf: het rand-tot-rand glazen beeldscherm biedt makkelijke en nauwkeurige navigatie met precisie vegen, samenknijpen en zoomen met maar een lichte aanraking.
 

Desktops

Inspiron Micro 3050-desktop
Inspiron 3252 Small Desktop
Inspiron 3650 desktop
Vanaf 219
Vanaf 389
Vanaf 499Volledig uitgeruste microdesktop die perfect is voor kleine ruimten. Met Intel® processoren.
Een moderne, compacte desktop die opnieuw is ontworpen voor maximaal vermogen in een minimum aan ruimte.
Uitgebreide storage en uitzonderlijke kracht in een innovatief nieuw ontwerp dat ruimte bespaart, zonder prestatieverlies.
Inspiron 3847
Vanaf 449

Breid uw storage en mogelijkheden uit. Dankzij de krachtige processoren en grafische kaarten biedt deze uitbreidbare desktop grootse prestaties in een compact ontwerp.
 
 

inspiron-3000-desktops

 
 

7000 Reeks All-in-One

Inspiron 24 (7459) AIO-computer met touch uit de 7000-serie
Vanaf 1 229

Superdunne 24-inch all-in-one desktop met verbluffende dynamische prestaties. Met Intel® RealSense™ camera en Windows Hello.
 
Dell-chat

Krijg live een antwoord van een Dell-productadviseur.

Chat nu
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P61-CS01