Begin het jaar goed met 10% korting op 2-in-1- en all-in-one-pc's voor studenten. Gebruik de code SAVE10. Bekijk aanbieding
|
 
 
intel® core™

Nieuw! XPS 15 laptop

Dit product is momenteel niet beschikbaar. U vindt onze aanbevelingen voor een vergelijkbaar systeem hieronder.

Uw eigen digitaal canvas.

De XPS™ 15 geeft u de kracht voor multimedia met 3e generatie Intel® Core™-processoren en een Full HD-beeldscherm in een dunne behuizing die is gemaakt van de beste materialen.
XPS 15-laptops
 

Soortgelijke modellen

 
 
XPS 13 9360

XPS 13

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
De kleinste laptop ter wereld van 13,3 inch (33,8 cm) heeft 's werelds eerste vrijwel randloze InfinityEdge beeldscherm — beschikbaar als aanraakscherm.
Details bekijken
XPS 13 2-in-1

XPS 13 2-in-1

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
Studenten, gezinnen en zeer mobiele gebruikers die op zoek zijn naar een laptop om onderweg film te kijken, muziek te luisteren of online video's te bekijken.
Details bekijken
XPS 15 9560 Laptop

XPS 15

 
,0 op 5 sterren
Schrijf een recensie
De kleinste 15-inch laptop ter wereld biedt topprestaties en een verbluffend InfinityEdge-beeldscherm met een optioneel touchscreen.
Details bekijken
 

Kenmerken en design

 

Accessoires en services

Essentiële accessoires voor uw XPS 15
Essentiële accessoires voor uw XPS 15
U kunt de prestaties en veelzijdigheid van uw XPS 15 maximaliseren met essentiële accessoires zoals een Dell draadloze muis en een stijlvolle lederen hoes van Dell of de case voor het beschermen van uw XPS wanneer u onderweg bent. Denk aan deze fantastische producten en meer bij de kassa.
Dell WM514 draadloze muis
Dell WM514 draadloze muis
Neem precisie lasercontrole met u mee, waar u ook gaat. Deze stijlvolle, draadloze muis blijft ingeschakeld met een lange batterijduur en functioneert op vrijwel elk oppervlak.
Dell externe harde schrijf van 1 TB
Dell externe harde schrijf van 1 TB
Maak ruimte vrij op de harde schijf van uw laptop, terwijl uw bestanden, foto's en films overal veilig beschikbaar zijn. Maak verbinding via USB 3.0 voor supersnelle, plug-and-play.
Lederen Executive draagtas van Dell
Lederen Executive draagtas van Dell
Maak een hippe indruk met een hoogwaardig lederen draagtas met accenten in nylon. Comfortabele gevoerde schouderriem en handgrepen. Al uw accessoires en documenten in verschillende snel toegankelijke vakjes en verborgen vakjes.
Uw XPS 15 wordt geleverd met beste support in Amerika
Uw XPS 15 wordt geleverd met de volgende geweldige supportdekking
Eén jaar Premium Phone Support
Geavanceerde telefonische support voor hardware- en softwareproblemen (inclusief ondersteuning voor software van andere leveranciers). Deze service biedt u toegang tot ervaren technici en snellere respons bij oproepen dan bij standaard telefonische support. U kunt op ons rekenen voor een geweldige ervaring en snelle support.

Eén jaar Next Day In-Home-service
Voor extra gemak sturen we een door Dell gecertificeerde technicus naar u thuis binnen één werkdag, als op uw pc het probleem niet op afstand kan worden verholpen.
Let op voor deze extra services bij het afrekenen
Let op voor deze extra services bij het afrekenen
Bescherming tegen ongelukken
Laat ons uw systeem repareren of vervangen in het geval van een ongeluk. Accidental Damage-service dekt spanningspieken en een gebroken beeldscherm, gemorste vloeistoffen, een onvoorziene val en meer.
 

Beoordelingen en recensies

 

Drivers, handleidingen en support

XPS 8700
Productsupport

Productsupport


Van drivers en handleidingen tot diagnosetools en vervangingsonderdelen, Dell Product Support biedt u uitkomst.

Aan de slag
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P60-CS04