Ontvang nu 7% korting op alle laptops (behalve Alienware) en desktops met code PROMO7. Geldig tot 31 aug. Bekijk aanbiedingen
|
 
 
intel® core™

XPS-desktops

Verfijn uw zoekopdracht door het selecteren uit de volgende opties en vergelijk uw selecties Alles wissen 
Gebouwd door echte vakmensen. Eigendom van echte perfectionisten.
Gebouwd door echte vakmensen. Eigendom van echte perfectionisten.
Van high performanse desktops, staat de XPS voor uitzonderlijk kwalitatief ontworpen product, van uniek materiaal met krachtige functies.
 
Perfect voor elk moment van uw leven.
Perfect voor elk moment van uw leven.
Al helemaal compleet, maar met ruimte voor eventueel nog meer.
Al helemaal compleet, maar met ruimte voor eventueel nog meer.
We introduceren nu de nieuwe XPS 8900 met
Windows 10, die alle prestaties levert die u van een XPS desktop kunt verwachten, maar dan krachtiger dan ooit tevoren. Profiteer nu van een verbluffende snelheid met de allernieuwste processoren en graphics, plus ook nog veel mogelijkheden om later nog verder uit te breiden.
 
Premium design
Premium design
XPS desktops zijn ingenieus ontworpen voor optimale prestaties en functioneren. Van de dunste alles-in één desktops tot de zwaardere versies met de hoogste prestaties, als u het merk XPS tegenkomt op een product, dan weet u dat het gebouwd is met een uitzonderlijke kwaliteit en een hoogst innovatief design. Hierdoor gaat u echt compleet anders over het gebruik van desktops denken.

De ultieme ervaring
De ultieme ervaring
XPS desktops zijn erg dun en mooi gemaakt, zodat ze ongeëvenaarde ervaringen bieden, zowel op het werk als in uw vrije tijd. Ze leveren topprestaties, hebben de beste schermen uit hun klasse en zijn verbluffend mooi vormgegeven.
 

XPS 8900

XPS 8900 Desktop
Vanaf 1 079

Alles wat u zou verwachten van een XPS-desktop, maar nu krachtiger dan ooit tevoren. Geniet van ultrahoge snelheden met de volgende generatie processoren en grafische kaarten, plus enorme uitbreidingsmogelijkheden. Een systeem dat is gebouwd om met u mee te groeien.
 
 

XPS 27

XPS 27 2720
Vanaf 1 549

Alles-in-één desktop van 27 inch met responsieve multitouch-technologie. Met Intel®-processoren en Windows 8.1 plus een Adobe RGB Quad-HD-scherm.
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P60-CS03