Bespaar €50 op pc's vanaf €599 met code SAVE50, of bespaar €100 op pc's vanaf €899 met code SAVE100. Bekijk aanbieding
|
 
 
intel® core™

XPS Laptops en Notebooks

Xps-laptops
Ontworpen om de allerbeste te zijn.
XPS laptops zijn ontworpen om de allerbeste te zijn, met beeldschermen van de allerhoogste resolutie, gebouwd van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en met unieke materialen en veel krachtige functies.
xps-laptops
Innovatief, maar dan nog nét een stap verder.
De kleinste 15-inch laptop wereldwijd biedt uiterst krachtige prestaties, terwijl deze ook beschikt over een prachtig InfinityEdge-scherm. En dat allemaal samen in onze krachtigste XPS laptop.
Elegant dun, extreem sterk.
Elke XPS is vervaardigd van materialen van de allerhoogste kwaliteit, zodat deze zowel erg sterk als zeer mooi is. Het ontwerp is extra duurzaam en gemakkelijk te dragen.
Geborsteld aluminium
Geborsteld aluminium
De chassis van elke XPS 13 en 15 is met veel precisie gesneden uit één enkel blok aluminium, zodat het extra robuust is.
Koolstofvezel
Koolstofvezel
De palmsteun van de XPS 13 en 15 is gemaakt van koolstofvezel, wat ook wel wordt gebruikt in de bouw van vliegtuigen en hoogwaardige auto's. Het maakt uw XPS krachtig terwijl het koel blijft wanneer u het aanraakt.

Gorilla® Glass
Gorilla® Glass
Het hele oppervlak van het scherm is bedekt met Corning® Gorilla® Glass NBT™. Dit zorgt ervoor dat het scherm 10x beter bestand is tegen krassen dan traditionele schermen en het is verkrijgbaar op alle touchscreens.

Met het precision touchpad kunt u vloeiend navigeren door uw vingers samen te knijpen, te zoomen en te klikken.
Toetsenbord met achtergrondverlichting en een precision touchpad
Dankzij de toetsen met achtergrondverlichting kunt u ook in minder verlichte ruimten zonder veel moeite werken. Met het precision touchpad kunt u vloeiend navigeren door uw vingers bij elkaar te brengen, te zoomen en te klikken.
Oogverbluffende weergave
XPS laptops hebben beeldschermen met een fantastisch hoge resolutie, tot en met UltraSharp™ 4K Ultra HD. Het scherm heeft een hoge helderheid, een brede kijkhoek vanwege de In-Plane-Switching-technologie en heeft een hoog kleurengamma, zodat het visueel veel te bieden heeft.
Uitgerust om uitstekende prestaties te leveren.
Elke XPS is het product van een doortastende visie en een geraffineerd ontwerp. Daarom kan deze de prestaties leveren die u ervan verlangt. De XPS heeft een erg lange batterijduur en is verpakt in een klein, slank en prachtig chassis.
Oogverbluffende weergave
XPS Laptop Family
 •  
  Solid State-schijven
  Solid State-schijven: dankzij snellere PCle Solid-State-schijven van maximaal 1 TB kunt u de computer binnen enkele seconden opstarten en beschikt u over meer dan genoeg ruimte voor al uw bestanden.
 •  
  Een lange batterijduur
  Een lange batterijduur: uw batterij van de XPS 13 gaat nu langer mee; met een marktleidende batterijduur van maar liefst 17 uur.
 •  
  Hoogwaardige processoren
  Hoogwaardige processoren: profiteer van veel snelheid en hogere grafische prestaties op uw computer met Intel® Core™ processoren.
Perfect voor elk moment van uw leven
Perfect voor elk moment van uw leven.
U zou eens moeten zien hoeveel prestaties en veelzijdigheid een XPS laptop u te bieden heeft, en dat elke dag.

XPS-laptops

XPS laptops zijn ontworpen voor uitzonderlijke prestaties, met beeldschermen met de hoogste resolutie, ongelofelijke ontwerpkwaliteit, unieke materialen en krachtige functies.


   

XPS 13
 XPS 13XPS 15

 XPS 15

Grafische prestaties
 Niet beschikbaar

Best
4K Ultra HD-resolutie    Niet beschikbaar   Best
Quad Core processing    Niet beschikbaar   Best
100% Adobe RGB     Niet beschikbaar   Best
Machineverwerkt aluminium/koolstofvezel    Best   Best
Startgewicht vanaf 3 lb    Best   Niet beschikbaar
Batterijduur van meer dan 12 uur    Best   Best


Niet beschikbaar Niet beschikbaar

 Best Beschikbaar 

 

XPS 13

XPS 13 9360
XPS 13 2-in-1
Vanaf 1 349
Vanaf 1 399


De kleinste laptop ter wereld van 13,3 inch (33,8 cm) heeft 's werelds eerste vrijwel randloze InfinityEdge beeldscherm — beschikbaar als aanraakscherm.
's Werelds kleinste* 13-inch 2-in-1 met InfinityEdge-beeldscherm voor een vrijwel randloze weergave en prachtige details met optionele UltraSharp QHD+.
 
 

XPS 15

XPS 15 9560 laptop
Vanaf 1 499

De kleinste 15,6-inch laptop ter wereld biedt topprestaties en een verbluffend InfinityEdge-beeldscherm: en dat allemaal in onze krachtigste XPS laptop.
 
 U kunt maximaal 3 producten vergelijken. Als u dit item wilt vergelijken, schakelt u het selectievakje van een van de andere 3 producten uit.
(sluiten)
 
 
P60-CS03