|

Dell S2440L 61cm (24") monitor with LED

windowsforbusiness
intel-core
We're here to help. Contact a Dell expert ›

When it’s on, you’re there.

Dive into brilliance with the distinctive S2440L 61 cm (24") monitor, featuring ultrawide viewing, edge-to-edge glass and our Image Enhance feature.

Sorry, this item is not available anymore for purchase online. Please see our recommended replacement product.
 
S2440L HD Monitor

 

Dell S2440L monitor

Már a külseje is felvillanyoz.

Szinte keretmentes: A széltől-szélig üveg kijelző nagyszerű képet biztosít.

Nagy és igényes: Ezen a fényes, LED-es háttér-világítású 24 hüvelykes monitoron a kép nagyon élethű.

Szépség és finomság: Vigyen eleganciát és stílust a nappalijába vagy otthoni irodájába. Az S2440L monitor eredeti bevonatot, elsőrangú megmunkálást és egyszerű kábelkezelést biztosít.


Merüljön el az akcióban!

Ultraszéles betekintési szög: Az ultraszéles, 178/178°-os betekintési szögnek köszönhetően szinte bárhonnan láthatja a kiváló képet.

Lenyűgöző képtisztaság: Élvezze a játékok, filmek és fényképek borotvaéles részletességét a színeket kiemelő képjavító technológia segítségével. A 8 millió:1 (jellemző) dinamikus kontrasztarány és a 89%-os színtér ragyogó képet eredményez.*

Testreszabható szín: A Dell™ Display Manager segítségével gyorsan hozzáférhet a szoftverekhez, mint például az automatikus módhoz, mellyel minden alkalmazáshoz kiválaszthatja a kívánt színmódot.

Full HD felbontás: A full HD (max. 1920 × 1080 képpontos) felbontás és a 16:9-es szélesvásznú formátum révén a képek életre kelnek, és moziszerű képminőséget élvezhet.
Dell S2440L monitor
Dell S2440L monitor

Könnyed munka. Órákon át szórakozhat.

Kényelem: Állítsa be a kívánt betekintési szöget a széles tartományban állítható dönthetőséggel. Az S2440L paneljét megdöntheti előrefelé akár 4 fokkal, hátrafelé pedig 21 fokkal.

Maradjon sokoldalú: A monitort VGA kábellel csatlakoztathatja laptopjához vagy asztali gépéhez. A HDMI™ port segítségével felfedezheti az izgalmas HD szórakozási lehetőségeket.

Rendszerezés a képernyőn:
Rendezze el az alkalmazásokat az Easy Arrange szoftverrel, hogy egyszerre mindet láthassa. Akár a kívánt asztalelrendezést is kiválaszthatja.

Rest easy with an eco-conscious design and solid support.

Be environmentally responsible: In addition to being ENERGY STAR®-qualified and EPEAT™ Silver-registered, the S2440L monitor features arsenic-free glass and a mercury-free LED panel.
Save resources: Reduce power consumption by dimming the monitor or by putting it into sleep mode by enabling PowerNap.

Gain support: The S2440L monitor comes with Dell’s Limited Hardware Warranty* and Advanced Exchange Service*.
 You can only compare up to 7 products. To compare this item, deselect one of the other 7 products.
close
 
 
P20-CS03