|

Vostro 3550 筆記型電腦

windows-for-business
intel-core

隨時都可開機工作,生產力不打烊。

請致電戴爾查詢最新價格
本產品暫不支援網上下單。查詢價格及配置 請致電
29693116線上諮詢戴爾銷售
尚未供應本產品, 請查看以下建議的同等系統。

專為小型企業設計的 Vostro 3550 筆記型電腦擁有必要的功能,可讓您隨時上網掌控業務。配備 15 吋螢幕,讓您享受更寬廣的工作空間,同時保有企業所需的攜帶能力。


 • 化身您的 IT 部門:按一個按鈕即可啟動 Dell 支援中心,或者也可選購 Dell ProSupport1 獲得全年無休的支援服務 (包括現場服務)。
 • 行動連線:透過選購的 WiMax 支援 4G (僅限美國)、WWAN 或行動寬頻, 隨處保持連線2。
 • 隨時隨地均可協同合作:配備完全高畫質 (HD) 網路攝影機、陣列麥克風和預先安裝的網路會議及語音加強軟體,方便您從任何地點與同事和客戶連絡。

 
 
Vostro 3550
產品圖庫

產品圖庫

功能

功能

Vostro 3550 – Erősítse vállalkozását

Erősítse vállalkozását

Vállalkozásának erő kell. Sebesség és teljesítmény. A Vostro laptopok minden funkciót magukban hordozó üzleti megoldások, az erő és mobilitás ötvözetei.

 • Operációs rendszer: Windows® 7 Professional
 • Teljesítse túl a konkurenciát: A DDR3 memória zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést és nagy sebességgel párosuló teljesítményt garantál. Új szintre emelheti vállalkozását a Vostro következő generációs Intel® Core™ processzora.
 • Jobb grafika: Turbózza föl készülékének grafikus teljesítményét és optimalizálja akkumulátorának élettartamát a switchable graphics technológiával. Amikor kevesebb energia is elég, a laptop automatikusan az intelligens Intel integrált HD grafikára vált - így egyetlen akkumulátor-feltöltéssel is nagyobb teljesítmény érhető el.
 • Gyorsabb adatátvitel: Előfordul, hogy vállalkozása nem várhat – de miért is kellene? A 2 db USB 3.0 port az USB 2.0 porthoz képest akár tízszeres sebességű adatátvitelre képes. A Vostro laptopok emellett Bluetooth® 3.0 technológiát is tartalmaznak, mellyel akár 24 Mbit/s adatátviteli sebesség is elérhető, így nagyméretű fájlok mozgatásához is mindössze másodpercekre van szükség.

Tartósságra tervezve

A stabilitás növelését szolgáló, széles és tartós fém csuklópánt és a (luzerni piros, brisbane-i vörös és aberdeeni ezüst színekben kapható) masszív alumínium burkolat a jövőbe történő okos befektetéssé teszi a Vostro laptopokat.
Vostro 3550 – Tartósságra tervezve
Vostro 3550 – Szinte bárhol, bármikor dolgozhat

Szinte bárhol, bármikor dolgozhat

Sosem volt ilyen könnyű az út közbeni kapcsolattartás és közös munka. A Vostro laptopok a kimondottan a kisvállalkozások igényeire szabott hardver- és szoftvermegoldások ötvözetei.

 

Együttműködés útközben
A HD webkamera, a háttérzaj csökkentésére szolgáló digitális tömbmikrofon, valamint az előre telepített Skype és SRS Premium Voice Pro szoftver révén szinte a tárgyalóteremben érezheti magát – ez a modern együttműködés.

Mindig kapcsolatban
Opcionális, WiMax által támogatott 4G, illetve WWAN vagy mobil szélessáv garantálja, hogy mindig* kapcsolatot teremthessen (csak az Egyesült Államokban).

Termelékenység bármikor.
Bármikor, amikor csak akar, dolgozhat, legyen az éjjel – az opcionális háttérvilágítású billentyűzettel –, vagy nappal. Ebben segít az opcionális 9 cellás akkumulátor által biztosított, akár 13 órás‧* akkumulátor-élettartam is.

 

You take care of your business. We'll worry about your laptop.

Let our world-class support stand behind your business. With Vostro's launch manager, the touch of a button brings our support center to you. Here are a few other ways we keep your business running:

Your complete IT solution: Let us be your business' IT department. With optional Dell ProSupport1 services, you get the attention you need 24x7, on the phone, online or on-site.
Care when accidents happen: Your Vostro's spill-resistant keyboard can guard against minor liquid spills, while Dell's Accidental Damage Protection Service* can keep you up and running.
Solid security: Help secure your data with a fingerprint reader, secure data encryption, Trend Micro virus protection.Your data is safe with Vostro.
Never lose your data: Storing and recovering data is easy with Dell DataSafe™ online backup service and recovery manager.

晶片組

 • Intel® HM67 Express 行動晶片組


  色彩選項

  亞伯丁銀色、苜蓿紅、布利斯班古銅色 (色彩選項因地區而異)

光碟機

 • 托盤式:8 倍速 DVD+/-RW,具雙層 DVD+/-R 寫入功能

電源

 • 4 芯鋰離子電池 (選購)
  6 芯鋰離子電池
  9 芯鋰離子電池 (選購)
  65 瓦薄型 AC 整流器
  90 瓦薄型 AC 整流器
  65 瓦和 90 瓦薄型車用/機上/AC 旅行用整流器 (選購配備:僅於特定國家提供)

安全性

 • 指紋辨識器,搭配 DigitalPersona® 軟體
  指紋辨識器和 250 GB* 加密硬碟,搭配 Wave 軟體
  實體安全設備:接線鎖機箱安全插槽及掛鎖


  備份選項

  DataSafe Online
  Dell Backup and Recovery Manager

多媒體

 • 2 個整合式立體聲喇叭 (2 個 4 歐姆 2W)
  整合式 200 萬像素攝影機,配備數位陣列麥克風

連線能力

 • 整合式有線連線:Gigabit 乙太網路或外接 USB 數據機 (選購配備:僅於特定國家提供)
  無線區域網路:802.11b/g/n
  無線 WAN:Dell Wireless HSPA 2.0 Mini-Card (選購配備:僅於特定國家提供)
  藍牙:Dell Wireless 365 Bluetooth 2.1 (選購配備:僅於特定國家提供)

法規

close
 
 
P60-CS01