|

Databeheer

Beheer ongelijksoortige dataomgevingen
Datavolume, -variëteit en -stores, zoals Hadoop- en NoSQL-platforms, zorgen voor complexer databeheer. Effectief databeheer is cruciaal voor optimale online transactieverwerking en succesvolle big data-analyses. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, ondersteunen Dell oplossingen traditionele relationele databases en gestructureerde, deels gestructureerde en ongestructureerde datasoorten, zowel op locatie als in de cloud.

Vereenvoudig belangrijke taken
Van traditionele relationele databases tot Hadoop-clusters: Dell biedt end-to-end oplossingen die het beheerproces van de database dekken. We kunnen u helpen kwalitatief hoogwaardige, optimale code te ontwikkelen, meerdere databases van verschillende leveranciers te beheren en proactief te onderhouden, en activiteiten in de database te bewaken en analyseren. Onze oplossingen helpen u ook databases te repliceren voor hoge beschikbaarheid en snel herstel. Daarmee verlaagt u tevens de risico's.

Databaseontwikkeling en -beheer
Vereenvoudig ontwikkeling, beheer, bewaking, analyse, replicatie en back-up. Met Toad for Oracle kunt u best practices voor databases implementeren met codekwaliteit, -prestaties en -onderhoudbaarheid. U kunt er ook herhalende taken automatiseren voor hoge productiviteit van de database administrator (DBA). Toad tools zijn beschikbaar op de desktop van de eindgebruiker waar hij of zij in slechts minuten kan installeren, verbinden en aan de slag kan gaan.

Vereenvoudig platformbeheer voor Hadoop
Ongeacht uw gebruik van, ervaring met, of expertise in Hadoop, Dell oplossingen kunnen u ondersteunen. Start met testen, implementeer geavanceerde in-memory oplossingen, of bedrijfsklare Dell | Cloudera Apache Hadoop, versneld door Intel®. Dell | Cloudera Apache Hadoop is een end-to-end oplossing die bestaat uit Dell servers, netwerken, software en optionele services. De referentiearchitecturen bieden geteste omgevingen en bekende prestatiekenmerken om implementatie te versnellen.

Hadoop QuickStart
Dell QuickStart voor Cloudera Hadoop bepaalt strategieën voor snelle Hadoop implementatie, tests en analyse. Het omvat PowerEdge servers, Cloudera Enterprise Basic Edition en Dell services. Vrijwel realtime analyses vereisen systemen die interactieve in-memory workloads verwerken op streamingdata. Dell, Cloudera en Intel ontwikkelden de kant-en-klare Dell In-Memory Appliance for Cloudera Enterprise om Hadoop clusterimplementaties te vereenvoudigen en versnellen.

Praat met een Dell expert voor meer informatie over databeheeroplossingen van Dell.