|

Infrastructuur

Integreer architecturen die met uw data meegroeien
Implementeer een toekomstbestendige server-, storage- en netwerkinfrastructuur die met uw data meegroeit. Dell oplossingen zijn modulair, schaalbaar en verlagen de total cost of ownership door verstorende complete upgrades te vermijden. Hierdoor voorkomt u buitensporige kosten vooraf en hoge operationele kosten.

Zet data op de juiste plek, op het juiste moment en tegen de juiste kosten. Dell infrastructuren zijn geoptimaliseerd voor uw specifieke workloads, van krachtige bedrijfskritieke database-applicaties, tot storage van weinig gebruikte data.

Kies voor de prestaties die voor inzichten zorgen
Maximaliseer de productiviteit van de database, datawarehouse en analyses dankzij toonaangevende prestaties en schaalbaarheid die verouderde systemen u niet bieden. Het Dell serverportfolio helpt zware workloads te versnellen, verbetert operationele efficiëntie en stemt eenvoudig af op snel veranderende bedrijfsbehoeften.

Storage ontwikkeld voor datagestuurde besluitvorming
Werk met de bronnen die u al hebt, vrij van verouderde beperkingen. Onze oplossingen kunnen worden afgestemd op uw bedrijfskritieke database-applicaties en workloads, en bieden optimale kosten voor de storage van weinig gebruikte data. Van bedrijfsklasse Fibre Channel, iSCSI en FCoE SAN's tot zeer schaalbare NAS-oplossingen, Dell Storage biedt efficiënte big data-architecturen.

Netwerken geoptimaliseerd voor zware applicaties
Transformeer uw netwerk en herdefinieer uw IT-budget met Dell Networking switch-infrastructuren. Optimaliseer prestaties van zware applicaties met maximale bandbreedte, minder latency en plattere, snellere, eenvoudiger te beheren fabrics. Verbind, consolideer en convergeer in-rack server- en storage-elementen met krachtige 10/40 GbE-switchingtechnologieën. Versnel oost-west-verkeer en voldoe aan de vereisten van big data server-naar-server communicatie.

Oplossingen voor applicatieversnelling
Voeg de Dell Fluid Cache for SAN oplossing toe aan uw huidige IT-omgeving en behaal snellere responstijden met meer transacties per seconde voor gelijktijdige gebruikers. Verhoog databaseprestaties met de Dell Acceleration Appliance for Databases (DAAD). DAAD biedt blockstorage die niet afhankelijk is van het besturingssysteem of de database. Het versnelt iedere database-infrastructuur.

Praat met een Dell expert voor meer informatie over infrastructuuroplossingen van Dell.