|

Implementatieservices

Stroomlijn implementatie en zorg ervoor dat eindgebruikers aan de slag kunnen gaan

Doordat organisatie en technologie complexer worden, is het moeilijker geworden om nieuwe technologie te implementeren zonder de productiviteit van eindgebruikers te verstoren. Of u nu nieuwe apparatuur toevoegt aan een datacenter of alleen eindgebruikers migreert naar de nieuwste laptops, u kunt erop rekenen dat Dell het werk de eerste keer snel en juist uitvoert. Niet alleen zorgen we ervoor dat uw nieuwe apparatuur werkt, maar we kunnen zelfs het verwijderen en de uitgebruikname van uw oude computerapparatuur uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op het ondersteunen van uw eindgebruikers.

Services

 1. Serverimplementatie

  Serverintegratie

  Zorg ervoor dat uw nieuwe servers snel worden geïnstalleerd met behulp van specialisten van Dell, en minimaliseer downtime en onderbrekingen. We kunnen ervoor zorgen dat de tijd tussen de bestelbon en de productie wordt verkort, met beproefde best practices voor planning, configuratie en integratie van datacenters.

 2. Opslagimplementatie

  Opslagintegratie

  Elimineer de problemen en complexiteit van het installeren van nieuwe opslagsystemen. Technici van Dell zorgen ervoor dat uw opslagproducten direct de eerste keer worden geïnstalleerd en ze helpen de prestaties en schaalbaarheid maximaliseren.

 3. Netwerkimplementatie

  Netwerkintegratie

  Vertrouw erop dat experts van Dell uw switches en routers de eerste keer op de juiste manier implementeren, en dat ze uw netwerk optimaliseren voor maximaal rendement van uw datacenterinvestering.

 4. Rack and Stack

  Rack Integration

  Laat Dell uw server- en opslagproducten in de fabriek in racks monteren en bekabelen, zodat uw apparatuur gereed voor installatie arriveert.

 5. Asset tagging en rapportering

  Asset tagging en rapportering

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging & Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

Resources

 1. Opslagimplementatie

  Opslagimplementatie

  Neem uw nieuwe storage sneller in gebruik. U hebt waardevolle middelen gebruikt om de juiste technologie te verkrijgen voor uw organisatie. Snel nieuwe storageproducten implementeren zonder de werkzaamheden te onderbreken of eindgebruikers te storen is essentieel om het rendement op uw investering te gaan behalen.

 2. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Dell Services: rackintegratie

  Toonaangevende technologieën zorgen voor implementatieproblemen die kunnen worden verminderd of geëlimineerd met services voor rackintegratie van Dell.

 3. Compellent_Implementation_Datasheet.pdf

  Gegevensblad voor implementatie van Dell Compellent

  Gegevensblad voor implementatie van Dell Compellent

Services

 1. Clientinstallatie

  Clientinstallatie

  Laat Dell technici onsite nieuwe desktop- en laptopcomputers installeren, achterhaalde systemen verwijderen, randapparatuur toevoegen en kritieke gegevens veilig overdragen, zelfs op meerdere locaties.

 2. Asset tagging en rapportering

  Asset tagging en rapportering

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging & Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

 3. Managed Deployment

  Managed Deployment

  U krijgt één aanspreekpunt voor het plannen en organiseren van alle implementatietaken, zodat u nieuwe pc's uit de fabriek kunt ontvangen en u ze online en gereed voor gebruik op de bureaus van uw eindgebruikers kunt plaatsen.

 4. Optimized Deployment

  Optimized Deployment

  We zetten onze adviesservices in om een volledig geautomatiseerde, beheerde implementatie uit te voeren, die is ontworpen om kosten te verminderen, tijd te besparen, risico's te voorkomen en onderbrekingen te minimaliseren.

 5. Imaging

  Imaging

  Laat uw image vóór verzending op uw pc's laden. Wij kunnen deze service zelfs integreren in Microsoft SCCM.

 6. Systeemconfiguratie

  Systeemconfiguratie

  Wij kunnen hardwareonderdelen en software installeren vóór de verzending, zodat u uw systemen vooraf geconfigureerd en klaar voor gebruik ontvangt.

Resources

 1. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Gegevensoverzicht van Managed Deployment

  Implementeer uw systemen sneller met services die de werkdruk van uw IT-medewerkers verlagen.

 2. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Gegevensoverzicht van de standaard configuratieservices

  Verminder de implementatietijd en zorg voor de consistentie van uw eindgebruikeromgeving met standaard configuraties die meteen klaar zijn voor implementatie.

 3. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Configuration Services – Brochure

  2/07/2012

  Maximaliseer de uptime, verhoog de efficiëntie en zorg voor consistentie.

 4. managed-deployment-data-sheet-global.pdf

  Gegevensoverzicht van Managed Deployment (In het Engels)

  16/08/2010

  Dell Managed Deployment is een end-to-end service waarmee u implementatietijden kunt verkorten en geld kunt besparen. De service zorgt voor uitvoerige planning en duidelijk projectbeheer ter ondersteuning van uw IT-afdeling.

Services

 1. Bedrijfsmiddelen wederverkopen en recyclen

  Wederverkoop en recycling van IT-bedrijfsmiddelen

  Herstel, verkoop, recycle of retourneer ter lease uw overtollige IT-apparatuur, en dat alles op een veilige en milieubewuste manier die in overeenstemming is met de lokale wet- en regelgeving.

Resources

 1. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Gegevensblad Bedrijfsmiddelen wederverkopen en recyclen (In het Engels)

  Ontdek hoe u uw gegevens kunt beschermen, verantwoord kunt recyclen, restwaarde kunt realiseren en bedrijfsmiddelen van verschillende leveranciers uit bedrijf kunt nemen.

 2. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Doneer gebruikte computerapparatuur en houd uw gegevens veilig

  Deze documenten bevatten gedetailleerde informatie over het veilig doneren van gebruikte computerapparatuur via Dell Asset Donation Service.

Services

 1. Logistieke services

  Logistieke services

  Krijg de flexibiliteit en de controle die u nodig hebt om naadloze implementatie in te schakelen die verder gaat dan de ontvangstruimte.

Resources

 1. Bekijk het volledige artikel als PDF

  Systemen ontvangen waar u dat wilt, wanneer u dat wilt en hoe u dat wilt

  Systemen ontvangen waar u dat wilt, wanneer u dat wilt en hoe u dat wilt.