|

Implementatieservices

Stroomlijn implementatie en zorg ervoor dat eindgebruikers aan de slag kunnen gaan

Doordat organisatie en technologie complexer worden, is het moeilijker geworden om nieuwe technologie te implementeren zonder de productiviteit van eindgebruikers te verstoren. Of u nu nieuwe apparatuur toevoegt aan een datacenter of alleen eindgebruikers migreert naar de nieuwste laptops, u kunt erop rekenen dat Dell het werk de eerste keer snel en juist uitvoert. Niet alleen zorgen we ervoor dat uw nieuwe apparatuur werkt, maar we kunnen zelfs het verwijderen en de uitgebruikname van uw oude computerapparatuur uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op het ondersteunen van uw eindgebruikers.
Neem contact met ons op

Services

 1. ProDeploy Client Suite

  ProDeploy Client Suite

  Er vindt een verschuiving plaats van arbeidsintensieve naar moeiteloze implementaties dankzij robuuste planning op voorhand en in de fabriek geautomatiseerde configuratietaken.

 2. ProDeploy Client Plus

  ProDeploy Plus voor clientsystemen

  Reken af met vervelende bijkomstigheden maar behoud de controle. Gebruik TechDirect om elke taak te beheren die nodig is om nieuwe pc's gebruiksklaar te maken, van de productie in de fabriek tot de installatie op het bureau van de werknemer.

 3. pro support client

  ProDeploy voor clientsystemen

  De implementaties worden volledig geleid door experts en partners van Dell EMC, van projectbeheer tot planning, configuratie en integratie.

 4. Basic deployment

  Basic Deployment voor clientsystemen

  Ontvang systemen die meteen klaar zijn voor installatie. Implementeer uw pc's sneller door het aantal configuratietaken dat anders onsite uitgevoerd had moeten worden te verminderen.

 5. Imaging

  Imaging

  Laat uw image vóór verzending op uw pc's laden. Wij kunnen deze service zelfs integreren in Microsoft SCCM.

 6. ImageAssist

  ImageAssist

  Creëer, implementeer en update images voor verschillende platforms moeiteloos sneller dan ooit.

 7. Connected Configuration

  Dell Connected Configuration services

  Bedrijfsconfiguratieservices bevatten: Dell rackintegratieservices, assettagging en rapportering, hardware, BIOS- en RAID-instellingen en nog veel meer.

 8. Asset Tagging & Reporting

  Asset Tagging & Reporting

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging and Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

 9. Systeemconfiguratie

  Systeemconfiguratie

  Wij kunnen hardwareonderdelen en software installeren voordat het systeem wordt verzonden, zodat u uw systemen vooraf geconfigureerd en gebruiksklaar ontvangt.

 10. Clientinstallatie

  Clientinstallatie

  Laat Dell EMC technici onsite nieuwe desktop- of laptopcomputers installeren, verouderde systemen verwijderen en kritieke data veilig overdragen.

 11. Managed Deployment

  Managed Deployment

  U krijgt één aanspreekpunt voor het plannen en organiseren van alle implementatietaken, zodat uw nieuwe pc's vanuit de fabriek online en gereed voor gebruik zijn voor uw eindgebruikers.

 12. Optimized Deployment

  Optimized Deployment

  We zetten onze adviesservices in om een volledig geautomatiseerde, beheerde implementatie uit te voeren, die is ontworpen om kosten te verminderen, tijd te besparen, risico's te voorkomen en onderbrekingen te minimaliseren.

Bronnen

 1. Dell ProSupport services

  TechDirect

  Train personeel en ondersteun uw systemen met deze zelfservice portal die ontworpen is om IT-teams efficiënter te laten werken

 2. Brochure ProDeploy Client Suite

  Brochure ProDeploy Client Suite

  18/09/2017

  Met de Dell ProDeploy Client Suite kunt u uw pc's sneller implementeren, zonder moeite en met meer controle. U regelt elk detail van uw implementatie via het Dell TechDirect portal, waardoor u kunt profiteren van ongeëvenaarde controle, automatisering en eenvoud.

 3. Whitepaper van IDC: Bespaar tijd en geld met implementatieservices voor clients

  Whitepaper van IDC: Bespaar tijd en geld met implementatieservices voor clients (in het Engels)

  29/08/2016

  Uit een onderzoek van IDC onder 550 ondernemingen blijkt dat meer dan de helft van alle bedrijven gebruikmaakt van implementatieservices bij het uitrollen van nieuwe pc's. En hoewel de redenen verschillen, zijn ze wel allemaal belangrijk. 'Kosteneffectiever' was en is de belangrijkste reden.

 4. Rapport van Principled Technologies: Upgrade pc's sneller met Dell ProDeploy Plus

  Rapport van Principled Technologies: Upgrade pc's sneller met Dell ProDeploy Plus (in het Engels)

  29/08/2016

  Voor een complexe taak, zoals het implementeren van meerdere systemen, is de doe-het-zelfaanpak niet altijd de snelste of eenvoudigste optie. We hebben Dell ProDeploy Plus gebruikt om een combinatie van 10 laptops en desktops te upgraden, en hebben deze ervaring vergeleken met die waarbij de overstap werd uitgevoerd door een interne beheerder.

Services

 1. ProDeploy voor bedrijven

  ProDeploy voor bedrijven

  De Dell ProDeploy Enterprise Suite helpt u vanaf dag één meer uit uw technologie te halen. Vertrouw op de experts van Dell bij het leiden van implementaties, van planning, installatie van basishardware, tot configuraties en complexe integraties.

 2. ProDeploy Plus voor bedrijven

  ProDeploy Plus voor bedrijven

  Dell ProDeploy Plus, het meest complete implementatie-aanbod op de markt, omvat installatie, configuratie en integratieservices.

 3. ProDeploy Enterprise Suite

  ProDeploy Enterprise Suite

  De Dell ProDeploy Enterprise Suite helpt u vanaf dag één meer uit uw technologie te halen, van het plannen van de installatie van hardware, tot de configuratie ervan.

 4. Asset Tagging & Reporting

  Asset Tagging & Reporting

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging and Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

 5. ProDeploy Flex for Data Center

  Dell ProDeploy Flex for Data Center

  ProDeploy Flex for Data Center, een flexibel servicemodel waarmee u nieuwe technologie efficiënt en kosteneffectief kunt implementeren.

 6. Asset tagging en rapportering

  Asset tagging en rapportering

  Wilt u de status van uw computerapparatuur kunnen controleren en effectief beheren? Onze Asset Tagging & Reporting services maken het identificeren, traceren, beveiligen en terugvinden van uw computers eenvoudiger, gemakkelijker en voordeliger.

 7. Competentie Implementatieservices

  Services Competency for Deployment

  De competentie Implementatieservices geeft partners de bevoegdheid om Dell hardware te implementeren en garandeert een meer deskundige, nauwkeurige en efficiënte implementatie.

Bronnen

 1. Dell ProDeploy voor bedrijven

  Dell ProDeploy voor bedrijven

  Implementeer snel nieuwe technologie en leg de basis voor uitstekende bedrijfsresultaten dankzij de plannings- en implementatieservices door experts met Dell ProDeploy. De gecertificeerde technici van Dell en zijn partners voeren zonder problemen essentiële datacenterimplementaties uit.

 2. Dell ProDeploy Plus voor bedrijven

  Dell ProDeploy Plus voor bedrijven

  Als u nieuwe technologie optimaal wilt benutten en rendement wilt halen uit uw investering, moet u systemen zo snel mogelijk aan de praat krijgen zodat de productie kan worden geoptimaliseerd. En dat zonder risico te lopen of downtime te incasseren. Dat is veel gevraagd, maar er is een oplossing: Dell ProDeploy Plus. Deze zeer complete implementatieservice omvat services, trainingen en professionele certificeringen die zijn ontworpen om u te helpen vandaag en in de toekomst uitstekende resultaten te boeken.

 3. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Dell Services: rackintegratie

  Toonaangevende technologieën zorgen voor implementatieproblemen die kunnen worden verminderd of geëlimineerd met services voor rackintegratie van Dell.

 4. Compellent_Implementation_Datasheet.pdf

  Gegevensblad voor implementatie van Dell Compellent

  Gegevensblad voor implementatie van Dell Compellent

Services

 1. Bedrijfsmiddelen wederverkopen en recyclen

  Wederverkoop en recycling van IT-bedrijfsmiddelen

  Herstel, verkoop, recycle of retourneer ter lease uw overtollige IT-apparatuur, en dat alles op een veilige en milieubewuste manier die in overeenstemming is met de lokale wet- en regelgeving.

Bronnen

 1. Bekijk het volledige artikel als PDF

  Wij zorgen voor het oude, zodat u zich op het nieuwe kunt richten.

  Identiteitsfraude, naleving van normen, milieuaansprakelijkheid: samen met andere problemen vormen ze steeds vaker belangrijke bronnen van zorg voor bedrijven. Van persoonlijke financiële informatie en vertrouwelijke medische gegevens tot intellectuele bedrijfseigendommen: bedrijfsservers, desktops en laptops overal ter wereld bevatten vaak uiterst belangrijke en gevoelige bedrijfseigen of privégegevens. Tel hierbij op de milieueffecten van verouderde apparatuur en het is duidelijk dat de juiste afvoer van computerapparatuur aan het einde van de levenscyclus belangrijker is dan ooit.

Services

 1. Logistieke services

  Logistieke services

  Profiteer van de flexibiliteit en de controle die u nodig hebt om naadloze implementatie in te schakelen die verder gaat dan de ontvangstruimte.