|

Back-up en herstel

Zet zorgen over back-up en herstel op de automatische piloot

Wat de oorzaak ook is, natuurrampen, beveiligingsinbreuken, netwerkonderbrekingen of menselijke fouten, als u uw data verliest, hebt u een groot probleem. Met de oplossingen voor back-up en herstel van Dell bent u automatisch voorbereid op het ergste.

Dell oplossingen voor back-up en herstel zijn nauw geïntegreerd met toonaangevende applicatie- en virtuele omgevingen om zo op efficiënte wijze aan uw doelstellingen voor herstelpunten en hersteltijd te voldoen. En dit zonder de complexiteit of downtime te vergroten. Onze oplossingen voor back-up en herstel verhogen bovendien de prestaties in uw bestaande omgeving via deduplicatie, compressie en replicatie, terwijl de benodigde bandbreedte en storagekosten aanzienlijk worden verminderd.
Neem contact op met
Met datavolumes die elke 18 maanden verdubbelen en bedrijfsactiviteiten die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaan, is het essentieel dat er geen overbodige ruimte in beslag wordt genomen en dat herstel snel kan plaatsvinden. Storageapparaten van Dell, zoals de DL400, DR4100 en DR6000, zijn ontworpen om uw storageruimte aanzienlijk te verkleinen en uw bedrijfsactiviteiten snel te herstellen:
  • Dell PowerVault DL4000 — beschermt en herstelt uw essentiële data met granulair herstel op bestandsniveau in enkele minuten. De DL4000 is een supersnelle, geïntegreerde oplossing van het type schijf-naar-schijf met software van Dell AppAssure die automatisch geschaald met u meegroeit.
  • DR4100 (In het Engels) — geoptimaliseerd voor kleine tot middelgrote organisaties voor het leveren van voorzieningen voor geavanceerde deduplicatie en compressie, waarmee redundante data worden gevonden in de back-upstroom en worden verwijderd. De DR4100 verlaagt de hoeveelheid data met een ratio van 15:1, zodat u minder storage nodig hebt. De DR4100 is een doelgebaseerd apparaat dat support biedt voor alle toonaangevende softwareapplicaties voor het maken van back-ups die nu op de markt zijn, inclusief NetVault Backup en vRanger van Dell.
  • Binnenkort verwacht: DR6000 en DR Operating System 3.0 (In het Engels) – de DR6000 is specifiek ontworpen voor grote ondernemingen en breidt de mogelijkheden van DR4100 uit. Dit is de eerste prestatieversneller voor deduplicatie aan de bronzijde in de sector voor back-ups (Rapid NFS/Rapid CIFS) van Network File System/Common Internet File System (NFS/CIFS). Ook kan de oplossing geschaald worden uitgebreid tot 180 terabytes (TB) na voor RAID bruikbare capaciteit, en heeft de oplossing een beter dichtheid met schijven van 4 TB en support voor onze uitbreidingsshelves. Met de DR OS3.0 voegen we ook Global View toe — één console voor het beheren van waarschuwingen en gebeurtenissen voor een netwerk van apparaten voor noodherstel.
Neem contact op met een Dell expert en ontdek meer over de voordelen van Dell storageapparaten.

Pas uw softwarestrategie voor databescherming aan zodat deze past bij uw bedrijf

Alle strategieën voor back-up en herstel van data zijn verschillend. Dell biedt meerdere oplossingen op verschillende belangrijke gebieden, voor het bereiken van een plan voor bescherming en herstel dat is aangepast op uw bedrijfsbehoeften:
  • databescherming (In het Engels) — bouw volledig geoptimaliseerde omgevingen voor databescherming.
  • applicatiebescherming (In het Engels) — bescherm uw bedrijfskritieke applicaties.
  • back-up en herstel (In het Engels) — beveilig data op meerdere applicaties, platforms en besturingssystemen.
  • noodherstel en replicatie (In het Engels) — herstel bestanden binnen enkele seconden en gehele systemen binnen enkele minuten.
  • e-mailbescherming (In het Engels) — vermijd downtime en verloren berichten, en vereenvoudig naleving van regelgeving.
Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over onze volledige oplossingen voor back-ups en herstel.