|

Network Attached Storage (NAS)

Verstevig uw storage-infrastructuur met oplossingen die uiterst schaalbare Network Attached Storage (NAS) voor bestandsgebaseerde workloads mogelijk maken. Schaal zowel de prestaties als de capaciteit onafhankelijk van elkaar, bekijk de bronnen opnieuw en maximaliseer de uptime met de NAS-oplossingen van Dell:
  • Compellent NAS-apparaten: flexibele oplossing gebaseerd op het Dell Fluid File System (FluidFS) voor capaciteits- en prestatie-intensieve bestandsworkloads. Werkt samen met Storage Area Networks (SAN's) van het Compellent Storage Center. Maak een efficiënt SAN- en NAS-ecosysteem met één gevirtualiseerde pool van schijven voor block- en bestandsstorage. Profiteer van een end-to-end storageoplossing die volledig wordt gedekt door het bekroonde Copilot supportprogramma.
  • EqualLogic NAS-apparaten: ook gebaseerd op FluidFS en werkt samen met arrays uit de EqualLogic PS reeks om block- en bestandsdata op één platform op te slaan. Uniforme IP-storageoplossing (iSCSI, CIFS, NFS), asynchroon, op niveau van bestandssysteem, snapshotgebaseerde replicatie, inclusief systeem voor softwarelevering.
  • PowerVault NX reeks: ideaal voor gebruikersshares en basismappen in Microsoft® Windows®-omgevingen. Voordelige failover met hoge beschikbaarheid en ondersteuning voor externe beheertoegang.
Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over de juiste storageoplossingen voor uw bedrijf.
Neem contact op met een Dell expert