|

iSCSI Storage Area Network (SAN)

Internet SCSI (iSCSI) Storage Area Network (SAN) is een IP-gebaseerde netwerkverbinding tussen servers en storage, gebaseerd op de SCSI- en TCP/IP-protocollen. Het is de toonaangevende standaard voor storage en netwerken van dit moment, en Dell wordt erkend als de nr. 1 leverancier. Gevirtualiseerde iSCSI brengt het protocol een stapje verder door het volledig gevirtualiseerde datacenter mogelijk te maken.

Dell heeft hoogwaardige opties om aan de eisen van beide omgevingen te voldoen, inclusief:
  • Dell Compellent Storage Center SAN: een combinatie van automatische datatiering, geïntegreerde ruimtebesparende snapshots, thin replicatie en software voor dynamische bedrijfscontinuïteit. Biedt hoge beschikbaarheid voor ondernemingen en de cloud. Het ondersteunt de continue aanpassing van nieuwe technologieën en biedt u de mogelijkheid de netwerkfabric te kiezen: iSCSI of Fibre Channel.
  • Dell EqualLogic PS reeks: gevirtualiseerd SAN-platform dat volledig is ontworpen met behulp van iSCSI. Automatiseert complexe taken en maakt snelle provisioning van storage mogelijk.
  • PowerVault MD reeks: eenvoudige implementatie voor SAN-implementaties op instapniveau. Beschikt over een pakket met intuïtieve, intelligente softwareapplicaties voor storagebeheer.

Neem contact op met een Dell expert en ontdek waarom we de nr. 1 midrange storageoplossing* op de markt worden genoemd.

* InformationWeek, enquête mei 2012.

Neem contact op met een Dell expert