|

Cloud Computing bronnen

Aan dynamische bedrijfsbehoeften voldoen

Om effectief te kunnen concurreren hebt u een IT-infrastructuur nodig die snel geschaald kan worden uitgebreid om aan de dynamische bedrijfsbehoeften te voldoen en het gebruik van uw IT-investering te maximaliseren. Dell heeft een groeiende portfolio van efficiënte cloud computing-oplossingen ontwikkeld die u helpen die flexibele infrastructuur tot stand te brengen.

Of u nu kiest voor de evolutionaire aanpak door virtualisatie of een meer revolutionaire aanpak door een geheel nieuwe infrastructuur te ontwikkelen, met Dell beschikt u over een cloud waar u veel profijt van hebt. Wij bieden consulting, cloud computing-componenten en kant-en-klare oplossingen op basis van geteste, vooraf geassembleerde en volledig ondersteunde hardware, software en services.

Door deze oplossingen, samen met onze cloudreferentiearchitecturen, kunt u snel, gemakkelijk en probleemloos infrastructuren met privé-, publieke of hybride clouds implementeren en beheren.

Wilt u meer weten over wat cloud computing inhoudt? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Intel, het Intel-logo, Xeon en Xeon Inside zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten
en/of andere landen.
 1. Dell Modernization Assessment voor SAP (In het Engels)

  24 apr 2012

  Verbeter bedrijfsmatige efficiëntie en bereik een hoger investeringsrendement door meer waarde te halen uit SAP. Met Dell Modernization Assessment voor SAP kunt u kosten besparen, IT-productiviteit verhogen en flexibiliteit verbeteren.

 2. Dell migratieservice voor SAP-applicaties (In het Engels)

  24 apr 2012

  Verlaag uw total cost of ownership (TCO) voor SAP-applicaties door u minder afhankelijk te maken van complexe en dure bedrijfsgebonden platformen met de Dell migratieservice voor SAP-applicaties.

 3. Dataoverzicht VMware Private Cloud Accelerator (In het Engels)

  Zoekt uw organisatie naar zakelijk gevalideerde cloudoplossingen waarmee infrastructuurbeheer wordt verbeterd en kosten worden verlaagd? Consultants van Dell kunnen u helpen om een persoonlijke oplossing te ontwikkelen via modulaire private cloudaccelerators op basis van vSphere, vCenter en vCloud en via aanvullende krachtige tools voor automatisering waarmee de cloud sneller kan worden gerealiseerd dan eerder mogelijk was.

 4. Koffiepauze - hypergeconvergeerde infrastructuur voor cloud (In het Engels)

  De markt voor private cloudhardware en -software groeit explosief, omdat meer IT-afdelingen de overstap maken van infrastructuurgerichte naar servicegerichte levering van applicaties. Een belangrijk hulpmiddel voor deze toekomstige groei wordt de appliance voor hypergeconvergeerde infrastructuur. In deze whitepaper wordt samengevat hoe deze appliances een nieuwe benadering voor de markt vormen.

 5. AlertFind Enterprise Notification

  Vereenvoudig en verbeter uw proces voor bedrijfsbrede meldingen met AlertFind, een door Dell gehoste en beheerde service waarmee u snel via e-mail, telefoongesprekken, SMS-berichten, paging-meldingen of faxberichten met uw medewerkers en klanten communiceert.

 6. Til uw cloudstrategie naar een hoger niveau

  18 mrt 2016

  Ontdek hoe u betere inzichten verkrijgt en profiteert van meer beschikbaarheid en flexibiliteit met toekomstgerichte cloudoplossingen van Dell.

 7. Drie moeilijke bedrijfsuitdagingen voor private cloud (In het Engels)

  20 okt 2014

  Dell heeft ervaring opgedaan door met veel klanten samen te werken aan de implementatie van private cloudoplossingen. In deze whitepaper worden drie moeilijke bedrijfsuitdagingen besproken, waaraan private cloudoplossingen tegemoet kunnen komen.

 8. Dell Private Cloud eBook

  09 jun 2014

  Deze documentsamenvatting laat meerdere voorbeelden zien van hoe Dell private cloudoplossingen voordelen voor klanten hebben opgeleverd.

 9. Wat maakt van een private cloud een cloud - UBM whitepaper (In het Engels)

  09 jun 2014

  Het is niet eenvoudig om een flexibele, beheerbare private cloudomgeving te creëren die efficiency mogelijk maakt en zakelijke problemen oplost. We kijken naar de vereiste stappen

 10. Datasheet: Dell Cloud Onsite Service (In het Engels)

  30 sep 2013

  Ontlast uw operationele staf met oplossingen voor een privécloud op locatie, beheerd en gecontroleerd door Dell.

Neem contactc op met een Dell expert
Cloud Computing Whitepaper
Open hier de Dell(In het Engels)