|

Cloud Beveiliging

Veilig Een gelaagde benadering van beveiliging toepassen op uw cloud
Hoe kan uw organisatie de toenemende stroom mobiele apparaten beveiligen, cyberbedreigingen tegengaan en data beschermen? IT-beveiliging is complex en bedreigingen worden geraffineerder naarmate het aantal mobiele apparaten op de werkplek toeneemt. Geen enkele organisatie is bestand tegen het risico op verlies of dell-performance-analysis-collection-kit-dpack
diefstal van data.

                   Intel
               Powered by Intel®

Praat met Dell over cloudcomputing.

Dell heeft een gelaagde benadering voor beveiliging ontwikkeld, waardoor iedere klant zich een gecertificeerde, geïntegreerde, betaalbare oplossing kan veroorloven die ook nog eens minder complex is. Een aantal van de best beveiligde organisaties ter wereld maakt gebruik van de services van Dell en kennis die Dell heeft van bedreigingen om te voldoen aan de richtlijnen van de branche of overheid.
Dell Connected Security   
Dell Connected Security  
Dell Connected Security is gebaseerd op de beste oplossingen in zijn klasse en op menselijke kennis. Het biedt verbeterde inzichten en besluitvorming, geïntegreerd om samen te werken.  
  

Video's

 1. tlv-15-security-management-nl.jpg

  Bedreigingen van cybercriminelen beheren

  1/09/2011

  Dell SecureWorks kan bedrijven van elke omvang helpen hun infrastructuurbeveiliging efficiënt te beheren, gegevens te herstellen na cyberaanvallen en risico's in de toekomst te beperken. Als u deze video met ondertitels in uw taal wilt bekijken, klikt u onderaan in het venster van de videospeler op de knop “CC”.

Document

 1. Klik hier om de PDF te lezen

  Vind uw weg in het veranderende landschap van cloudbeveiliging (In het Engels)

  11/09/2013

  Kom meer te weten over de huidige grote bedreigingen, hoe en waarom het belang van deze dreigingen is veranderd, en de waargenomen versus de daadwerkelijke bedreigingsniveaus. Ontdek hoe het beveiligingsaanbod van Dell u kan helpen deze bedreigingen te verminderen.

Wat is cloud computing? De strategie achter de technologie

Een consistente cloudstrategie die positieve bedrijfsresultaten stimuleert, is afhankelijk van de samenwerking tussen IT-medewerkers en managers. Net zoals IT niet als een silo binnen het bedrijf kan werken, kan cloud computing niet als een silo binnen IT werken.

De bedrijfsgebonden technologieën van andere cloudleveranciers vereisen dat u uw IT-omgeving aan hun mogelijkheden aanpast. Een strategie op de lange termijn vereist een infrastructuur die open is en zich kan aanpassen naarmate uw bedrijfs- en IT-prioriteiten veranderen.

De benadering van Dell voor het ontwerpen en implementeren van een open cloudstrategie richt zich op de zakelijke en culturele verwachtingen. We geloven het volgende:

 • Cloud computing is geen technologie, het is een strategie. Cloud computing is onderdeel van een allesomvattende strategie om de groei te versnellen, uw werknemers meer mogelijkheden te bieden en uw bedrijf te transformeren. We zetten ons in om oplossingen te ontwikkelen die bij uw bedrijfsvisie passen en die uw bedrijf verder helpen met maximale flexibiliteit en minimale risico's.

 • Cloud computing moet zich aan u aanpassen, niet andersom. De meeste bedrijven zijn al onderweg naar de cloud, maar elk bedrijf heeft unieke behoeften en obstakels. We werken met u en uw medewerkers om uw strategie aan de juiste cloudoplossingen te koppelen — zonder uw bedrijfsactiviteiten te onderbreken.

 • Cloud computing werkt het beste wanneer het probleemloos integreert. Onze aanpak bestaat niet uit het verwijderen en vervangen, maar eerder uit het gebruikmaken van bestaande investeringen en opbouwen vanaf de huidige situatie We zien cloud computing als een logische vervolgstap op wat organisaties al doen, en een manier voor bedrijven om voort te bouwen op reeds aanwezige technologieën en processen.

Als u wilt weten hoe Dell u kan helpen bij het ontwikkelen en implementeren van uw cloudstrategie, neem dan vandaag nog contact op met een Dell expert.

Met flexibele, geïntegreerde en veilige cloudoplossingen

Dell maakt vanaf het begin al deel uit van de evolutie van cloud computing. Tegenwoordig wordt meer dan 50 procent van alle openbare en privéclouds uitgevoerd op Dell-hardware. Onze infrastructuur levert digitale mappen aan mobiele gebruikers, e-mail in de cloud aan advocaten en meer dan zes miljard veilige diagnostische afbeeldingen aan ziekenhuizen en artsen.

Profiteer van onze best practices
Met behulp van een oplossingsgerichte aanpak helpt Dell u meer uit uw cloudomgeving te halen met de flexibiliteit om aanpassingen door te voeren zoals u dat wilt. De cloudoplossingen van Dell elimineren de risico's van eigen architecturen en maken interne innovaties mogelijk op basis van uw specifieke behoeften. Dell levert de ondersteuning, de referentiearchitectuur en het framework voor implementatie om u succesvol te maken.

Beheer de toekomst
Dell maakt het makkelijk om de cloud te maken en beheren, zodat deze gelijke tred houdt met de snelheid waarmee uw bedrijfsstrategieën of -processen veranderen. U kunt het pad maken dat u vandaag nodig hebt en dit implementeren zonder u zorgen te hoeven maken over de risico's van exitstrategieën en de afhankelijkheid van één leverancier.

Dell brengt de cloud terug naar de realiteit met een end-to-end portfolio met services en oplossingen. We geloven in het maken van eenvoudige oplossingen waardoor de cloud voor u werkt — niet andersom.

Voor meer informatie over de voordelen van de cloudoplossingen van Dell neemt u vandaag nog contact op met een vertegenwoordiger.

Meld u aan bij de cloud community van Dell om inzicht te krijgen in de branche, meer te leren over de voordelen van cloud computing en ervaringen met en ideeën over de cloud met uw collega's te delen. Onze blogs, video's, webinars en andere tools voor sociale media bevatten nieuws, instructiegidsen, meningen van experts uit de sector en productupdates waarmee u de controle houdt over de cloud.