|

Storage solutions

Optimaliseer data overal en verminder bedrijfskosten

Storageoplossingen van Dell zorgen voor betrouwbaarheid en hoge prestaties, verminderen kosten en zetten uw datacenter om in een uniforme, dynamische IT-omgeving. U kunt:

  • Uw kosten voor storageonderhoud met de helft verminderen
  • Productiviteit verhogen
  • Management en bescherming vereenvoudigen met replica's, snapshots, klonen en mirrors
  • De prestaties van toepassingen optimaliseren
  • Uw data beschermen en voldoen aan de vereisten voor behoud en bestuur

Onze oplossingen integreren met de belangrijkste hypervisors (Microsoft, VMware, Citrix) en leveren op het juiste moment de juiste data.

Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over implementeren van de oplossingen die het beste passen bij uw zakelijke vereisten.

Aplication Integration

Integratie applicaties

Storage die is geoptimaliseerd voor integratie en ondersteuning van Microsoft Exchange, SQL Server en SharePoint, Oracle-databases en -applicaties. Combineer maximale prestaties en beschikbaarheid van missiekritieke workloads met eenvoudig en kosteneffectief beheer.

Microsoft Exchange

meer weergeven
Data Consolidation

Gegevensconsolidatie

Storageconsolidatie vermindert de beheerinspanningen door snelgroeiende gegevens toe te wijzen aan en te beheren op een gemeenschappelijk platform. De oplossingen van Dell voor storageconsolidatie kunnen u helpen IT-beheer te vereenvoudigen, de benutting te verhogen en kosteneffectieve schaling te verbeteren.

meer weergeven
Data Protection Backup Recovery

Gegevensbescherming en systeemherstel

Bescherm bedrijfsinformatie en herstel gegevens snel na geplande downtime of een ongeplande noodsituatie. Oplossingen beschermen gegevens in lokale of externe locaties en in missiekritieke databases en hypervisors.

Back-up en herstel

Databescherming

meer weergeven
dell-storage-overview.jpg

Softwaregedefinieerde storage

Profiteer van snellere toegang tot de innovaties, automatisering en TCO-besparingen die uw bedrijf versnellen, met Dell softwaregedefinieerde storage-oplossingen, aangestuurd door Intel®-technologie.

meer weergeven
Neem contact op met een Dell expert
Open hier de Dell(In het Engels)