|

Endpoint Systems Management

's Werelds meest beheerbare systemen

Bij Dell bouwen we onze zakelijke systemen met unieke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw werknemers met het beheer van onze pc's en tablets meer productief zijn en minder tijd besteden aan IT. Dell biedt een groot aantal oplossingen voor systeembeheer, inclusief onze unieke Intel® vPro™ extensies, gratis tools voor automatisering met Dell Client Command Suite en Dell KACE apparaten voor systeembeheer.

Voor goed beheer van informatiesystemen moet u vandaag de dag echter steeds meer eindpunten ondersteunen, in meerdere vestigingen, met gelijke of kleinere budgetten. Wanneer pc's ouder worden, beginnen IT-problemen te ontstaan en gaat uw total cost of ownership omhoog. Het wordt steeds duurder om de computers van uw werknemers te patchen en bij te werken en tegelijkertijd hardware- of softwarefouten te verhelpen. Voor elke $950 die een bedrijf uitgeeft aan een nieuw systeem, kan dit bedrijf meer dan $2400 uitgeven aan support tijdens een levenscyclus van drie jaar*. Meestal moeten deze pc's na vier jaar vervangen worden vanwege de kosten voor verloren productiviteit en onderhoud. Dell begrijpt dit. Wij helpen u de levensduur van uw systemen te maximaliseren, zodat u alles kunt halen uit wat u hebt.

Met efficiënt eindpuntbeheer en effectieve eindpuntbescherming, kunt u tijd en geld besparen, beveiligingsrisico's verlagen en naleving van regelgeving vergroten. De Dell KACE K1000 en K2000 apparaten voor systeembeheer, het portfolio van OpenManage™, Dell Client Command Suite en Dell Services integreren op naadloze en betaalbare wijze in uw omgeving. Profiteer van de volgende voordelen:
  • beheer IT-systemen op effectieve wijze (inclusief pc's zonder Windows) door algemene taken te stroomlijnen en automatiseren.
  • lever opsporing, voortdurende inventarisatie en uitgebreide bewaking, voor zowel hardware als software, van alle apparaten die zijn verbonden met uw omgeving. Dell is geschikt voor pc's, servers, routers, switches, printers en meer voor effectiever beheer van IT-bedrijfsmiddelen (ITAM), inclusief informatie over hardwaregarantie voor Dell pc's.
  • optimaliseer beheer van softwaremiddelen via een volledige inventarisatie van software, meting van gebruik en afstemming van licenties.
  • verlaag beveiligingsrisico's via scans en patches en zorg zo voor standaardconfiguraties. Bescherm uw omgeving tegen geïnfecteerde systemen door ze offline te zetten en vervolgens bedrijfsdata op verloren of gestolen apparaten te patchen en beschermen door de harde schijf op afstand te wissen.
  • implementeer systemen snel en migreer naar de nieuwste versies van besturingssystemen met minimale gevolgen voor uw schema of budget.
  • update uw systemen met de nieuwste BIOS, drivers en firmware.
  • schakel mogelijkheden voor extern één-op-veelbeheer in. Met Intel vPro extensies kunt u uw gehele reeks systemen tegelijkertijd bijwerken - of ze nu zijn in- of uitgeschakeld.
  • verhoog stroombesparingen via afdwinging van stroombeheerprofielen.
Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over snellere implementatie, betere bewaking en eenvoudigere updates met oplossingen voor eindpuntbeheer van Dell en KACE apparaten voor systeembeheer.

Meer informatie vindt u in onze bronnenbibliotheek.


Neem contact op met een Dell expert
Open hier de Dell(In het Engels)