|

Dell Workspace-as-a-Service

Vereenvoudig de implementatie van virtuele desktops en verhoog de productiviteit op de werkplek met Dell Workspace as a Service.

Laat Dell het zware werk doen terwijl u profiteert van de voordelen van desktopvirtualisatie, minus de kapitaalkosten. U kunt rekenen op duizenden uren Dell ervaring voor support gedurende de gehele levenscyclus van de Workspace-as-a-Service (WaaS) oplossing.

Bied uw werknemers altijd en overal toegang tot hun virtuele werkplekken. Met Dell Workspace-as-a-Service werken ze met de nieuwste versies van hun productiviteitsapplicaties en schakelen ze razendsnel tussen tablet, laptop en telefoon.

Kies de Workspace-as-a-Service optie die het best past bij uw clientomgeving:

Dell Workspace-as-a-Service
Kies voor Dell Workspace-as-a-Service als u minimaal 500 gehoste virtuele desktops ondersteunt.
Dell Workspace-as-a-Service met U2Cloud
Kies voor Dell Workspace-as-a-Service met U2Cloud als u maximaal 500 gehoste virtuele desktops ondersteunt.

Als u niet weet waar u moet beginnen, staan er gecertificeerde experts voor u klaar om u te helpen uw doelen vast stellen, uw vereisten te identificeren en aan de slag te gaan met een plan dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Profiteer van de uitgebreide ervaring van Dell op het gebied van virtuele desktops en cloud en van de bewezen capaciteiten voor verticale markten. Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over de kracht en efficiëntie van Dell Workspace-as-a-Service.

U2CLOUDU2Cloud is toonaangevend voor gehoste virtuele desktops en gezamenlijke of productiviteitssuites van Microsoft, en richt zich op het leveren van oplossingen die de bedrijfsefficiency bevorderen.
Vraag een Dell Expert