|

Unified Clinical Archive Pilotprogramma

Real-life voorbeelden van een efficiënte oplossing voor de archivering van medische dossiers

Alom heerst het besef dat het volume aan medische data en imaging processing snel toeneemt. Bestaande methoden voor het archiveren van bestanden kunnen echter niet efficiënt worden opgeschaald om tegemoet te komen aan deze medische vereisten. Daarom is het is belangrijk om nieuwe technologieën en oplossingen te integreren ter verbetering van de medische storage in ziekenhuizen.

Dell startte daartoe het Unified Clinical Archive (UCA ) pilotprogramma, gesponsord door Intel® en onderzocht door Ignetica. Het programma omvatte de evaluatie van pilotimplementaties in drie ziekenhuizen ; City Hospitals Sunderland in het Verenigd Koninkrijk, SRH Dienstleistungen GmbH in Duitsland en C.H.U. de Charleroi in België, met daarbij een grootschalige (Engels) enquête onder IT-professionals in de gezondheidszorg in West-Europa.


UCA biedt duidelijke operationele, economische en strategische voordelen die een kentering betekenen in de effectiviteit van medische archivering.

De pilotstudies hebben aangetoond dat de archiveringsoplossing UCA van Dell een significante impact heeft op belangrijke domeinen zoals IT-beheer, medisch beheer, informatiebeheer en kostenoptimalisering:
  • IT-beheer - UCA verbetert de efficiëntie van het IT-beheer, zodat nieuwe mogelijkheden voor data ontstaan en de tevredenheid van het IT-personeel verbetert
  • Medisch beheer - UCA zorgt ervoor dat alle informatie voor medische processen beschikbaar zijn, en dat deze informatie op nieuwe manieren kan worden gebruikt, zodat medische resultaten op basis van elektronische medische dossiers en systemen voor medical imaging verder kunnen worden verbeterd
  • Informatiebeheer - UCA zorgt ervoor dat de informatie wordt beschermd, bewaard, beveiligd en beheerd volgens alle toepasselijke wettelijke vereisten
  • Kostenoptimalisering – UCA verandert de kostendynamica van de storage van medische dossiers op een radicale manier met ingrijpende verbeteringen in de bedrijfs- en overstapkosten voor archivering
 
Leer nog meer over het volledige programma en het gunstige effect van de Unified Clinical Archive oplossing voor storage in ziekenhuizen.
UCAMet Unified Clinical Archive heeft Dell een vendor-neutral systeem voor image- en datastorage ontwikkeld op basis van geïntegreerde object-based storageplatforms. Door het verwijderen van applicatie data-silo’s, maakt UCA op basis van Intel® Xeon® processoren het mogelijk om medische dossiers en medische imaging te archiveren in één neutraal, veilig, efficiënt, intelligent en schaalbaar storageplatform.
UCAOntdek meer over de Unified Clinical Archive oplossing van Dell en neem vandaag nog contact op met een Dell Account Manager voor de gezondheidszorg om de archiveringsbehoeften van uw ziekenhuis te bespreken.