|

Referentiearchitectuur voor overzetting van mainframes

Versnel uw migratie met een bewezen end-to-end framework

De meeste mainframe-omgevingen bevatten meerdere infrastructuurproducten en procedures voor centrale applicaties en data van externe bedrijven. Tel daarbij nog andere aspecten op zoals planning, uitvoerbeheer en beveiliging tijdens de migratie, en u zit met een zeer complex proces.

Met de referentiearchitectuur van Dell voor de overzetting van mainframes (MRRA, mainframe re-hosting reference architecture) is dit voor u geen probleem. Door een framework te bieden voor zowel de specifieke applicatievereisten als de gerelateerde operationele infrastructuur, kan de overstap op industriestandaard systemen vereenvoudigd worden terwijl het risico, de kosten en de implementatietijd van de mainframe-migratie worden verlaagd.

De MRRA van Dell biedt de volgende voordelen:

  • Bewezen end-to-end framework: Wanneer u de MRRA van Dell gebruikt, weet u zeker dat u een uiterst geschikt systeem benut voor een volledige implementatie, waaronder applicatie- en database-servers, ontwikkelingsoplossingen en systeembeheerplatforms.
  • Opties voor flexibele implementatie: In tegenstelling tot een methode waarbij u beperkt bent tot een afzonderlijke productsuite, biedt de MRRA van Dell een open framework dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.  
  • Efficiënt overstappen: Omdat dit systeem bestaande investeringen in personeel, code en data behoudt, garanderen wij compatibiliteit met uw legacy omgevingen om het risico, de tijdsduur en de complexiteit van migratie terug te dringen. 
  • Beveiliging en prestaties: Met de MRRA van Dell worden redundantie, storingsisolatie en opties voor snel herstel systematisch aangepakt. Daarbij kan het systeem zodanig worden geïmplementeerd dat het aan uw vereisten voor hoge beschikbaarheid voldoet. Terwijl de vraag naar hulpbronnen toeneemt, kan deze architectuur probleemloos worden uitgebreid zodat u aan uw veranderende behoeften kunt voldoen.

We bieden ook een evaluatieservice voor de analyse van uw bestaande mainframe en gedistribueerde omgevingen, inclusief infrastructuur, processen, standaarden, producten en vaardigheid met hulpbronnen. Deze service omvat een volledig geteste, afgestemde en gedocumenteerde referentie-architectuur om de overzetting van het mainframe naar gedistribueerde systemen te ondersteunen.

Neem contact op met een Dell vertegenwoordiger om erachter te komen hoe u met onze hulp sneller kunt migreren en risico kunt terugdringen.

Neem contact op met een Dell expert