|

Modernisering van applicaties: portfolio-evaluatie

Bekijk uw huidige applicaties en processen van alle kanten.

De modernisering van applicaties kan een angstaanjagende taak lijken. Hoe weet u waar u moet beginnen? Zeker wanneer uw huidige applicatielandschap niet grondig geëvalueerd is.

Met de portfolio-evaluatie van Dell kunt u die eerste stap probleemloos zetten. Met behulp van onze beproefde software en deskundigheid, verzamelen en analyseren we informatie over uw broncode-assets, datastructuren, gebruiksscenario's en onderlinge afhankelijkheid van functies. We bepalen ook hoe workloads en applicaties worden gebruikt om de doelen van uw organisatie te halen. Met behulp van deze informatie maken we samen met u een allesomvattende planning voor de modernisering van uw applicaties met het oog op de toekomst.

De portfolio-evaluatie van Dell biedt:

  • Opslag en samenwerking: We houden applicatieassets bij, leggen wijzigingen vast, reviseren projecten en keuren deze goed, rechtstreeks in de tool. Zo zorgen we ervoor dat alle informatie actueel en beschikbaar is voor alle belanghebbenden tijdens elke fase van het project.
  • Bedrijfsanalyse: Ons team gebruikt geavanceerde tools zoals video-opname, modellering van bedrijfsprocessen en gebruiksscenario's, plus dieplinken om een compleet beeld te vormen van hoe gebruikers met een applicatie werken.
  • Codeanalyse: We parsen en analyseren broncode met behulp van patroonherkenning om dubbele-codeblokkades vast te stellen via fuzzy matches. Vervolgens berekenen we de onderlinge afhankelijkheid van alle componenten.
  • Data-analyse: We extraheren een uitgebreid legacy domeinmodel uit dataschema's, databestanden en gerelateerde broncode.

Met Dell Services kunt u ordeningsstrategieën voor uw portfoliocomponenten identificeren en structureren in een transformatieprogramma waarin zakelijke prioriteiten in evenwicht worden gebracht met kosten en risico's. Via onze portfolio-evaluatie kunnen we een moderniseringsstrategie op maat ontwikkelen die is ontworpen voor uw zakelijke behoeften binnen het door u opgegeven tijdsbestek.

Profiteer nu van een ideale aanpak op maat voor de modernisering van uw systeem en ontdek hoe wij u kunnen helpen slagen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Dell-vertegenwoordiger.

Neem contact op met een Dell expert