|

Overzetting van UNIX naar Linux

De uitdagingen van het onderhouden van legacy platforms worden elke dag groter. De status quo wordt aangehouden ten koste van innovatie. Dit is echter een ongewenste situatie nu er van ondernemingen in de hedendaagse zakelijke omgeving wordt verwacht dat ze meer doen met minder.

Met overzetting van UNIX naar Linux worden bedrijfsgebonden RISC- (reduced instruction set computing) en UNIX®-systemen verplaatst naar industriestandaard servers en open oplossingen. Dat levert een aanzienlijke verbetering op in drie gebieden: 
  • Lagere kapitaalkosten. De kosten van industriestandaard Dell PowerEdge servers en open oplossingen kunnen aanzienlijk lager liggen dan hun RISC/UNIX-equivalenten. Bovendien kan het vervangen van verouderde en minder energie-efficiënte RISC-servers door nieuwe, zuinigere (en vaak minder in aantal) PowerEdge servers, helpen de kosten van datacenteruitbreiding te verminderen of zelfs helemaal te vermijden.
  • Lagere bedrijfskosten. De kosten van beheer en onderhoud van RISC/UNIX-systemen kunnen snel oplopen. Systeemonderhoud, softwarelicenties, personeel en energiekosten kunnen allemaal worden teruggedrongen door een migratie van RISC/UNIX naar de open oplossingen van Dell.
  • Vermijd alternatieve kosten. Wanneer u naast uw industriestandaard omgeving een RISC/UNIX-omgeving laat bestaan, kan dat voor extra complexiteit zorgen, u minder flexibel maken en innovatie in de weg staan. Een migratie van RISC/UNIX-systemen biedt de mogelijkheid om uw IT eenvoudiger en flexibeler te maken en technologisch bij te blijven, terwijl u tegelijk op kosten bespaart en extra waarde aan uw organisatie toevoegt.
Nu is het moment om gebruik te maken van de expertise die Dell u biedt met betrekking tot het efficiënter maken van uw onderneming, zodat u de vele voordelen en besparingen die er mogelijk zijn, kunt realiseren. Dell is een toonaangevende leverancier van Linux®-oplossingen (met een langdurige werkrelatie met topleveranciers zoals Red Hat®, Oracle® en SAP®) en maakt migratie makkelijker dan u zich kunt voorstellen.

Neem contact op met een Dell vertegenwoordiger om erachter te komen hoe u met onze hulp sneller kunt migreren en risico kunt terugdringen.
Neem contact op met een Dell expert