|

Technologie voor de herstructurering van applicaties

Best practices combineren met de beste technologieën voor een naadloze herstructurering

Hoe bereikt u een doel? Stap voor stap. De modernisering van applicaties kan behoorlijk overweldigend lijken wanneer u wordt geconfronteerd met kolossale hoeveelheden legacy code, snel veranderende industriestandaarden en afnemende IT-hulpbronnen. De unieke reeks producten van Dell die speciaal is ontwikkeld voor de herstructurering van applicaties, ondersteunt bedrijven in het moderniseringsproces. Dat betekent dat uw bedrijf sneller kan moderniseren en concurreren op de markt.

De herstructureringsservices van Dell koesteren de samenwerking tussen alle stakeholders, van CEO tot ontwikkelaar. Ze verminderen risico's, tijd en complexiteit rondom applicatiemodernisatie. Bij onze aanpak voor de herstructurering van applicaties, worden de bedrijfslogica, data en het applicatiegebruik van uw IT-middelen vastgelegd, gerationaliseerd en gestroomlijnd. Dit wordt gedaan middels een doelgerichte toolset: de Dell Re-architect Suite. Met deze oplossing moderniseert u de code niet alleen, u migreert de data ook. Hierbij blijven al uw bedrijfskritieke voorzieningen intact en compleet.

Het Dell herstructureringspakket bevat de volgende technologieën:

  • De Dell opslagplaats biedt een omgeving waarin vereisten en assets kunnen worden beheerd. Hierdoor kan Dell het risico verlagen en profiteert u sneller van een gemoderniseerd systeem.
  • Het Dell analyseprogramma reverse-engineert vereisten door vast te leggen hoe gebruikers de software daadwerkelijk gebruiken en door het verband te ontdekken tussen functionaliteit, code en data van applicaties in een interactieve en gezamenlijke omgeving.
  • Het Dell ontwerpprogramma maakt moderne applicatiemodellen op basis van legacy vereisten die zijn ontdekt met het Dell analyseprogramma, en voert de noodzakelijke verbeteringen uit.
  • De Dell codegenerator genereert code van het Dell ontwerpprogramma in een servicegebaseerde architectuur, die is ontworpen om productiviteit en kwaliteit te stimuleren.
  • De Dell dataworkbench maakt ontwerp en regelmatige migratie van data gedurende het project mogelijk.

Ga aan de slag met het herstructureringspakket van Dell voor een probleemloze modernisering van uw applicaties.

Neem voor meer informatie contact op met uw Dell expert.

Neem contact op met een Dell expert