|

Applicatiebeheer en supportservices

Wij kunnen uw applicaties beheren, zodat u uw bedrijf kunt beheren

Om succesvolle zakelijke initiatieven te steunen, moeten veel IT-teams meerdere — vaak heterogene — applicatieomgevingen en meerdere functionele en geografische bedrijfseenheden beheren, die verschillende vereisten hebben. Maar door onvoldoende beheer van bronnen, ontoereikende bewaking en tools voor tracering, de afwezigheid van uitgebreid kennisbeheer of supportmodellen en andere factoren kan het zeer moeilijk worden om bedrijfskritieke applicaties effectief te beheren in een dergelijke omgeving.

Dell biedt wereldwijd applicatiebeheer en supportservices (AMS) van wereldklasse. Wij beheren uw applicaties zodat u zich kunt richten op uw bedrijf. Dell™ AMS Services maakt gebruik van innovatieve technologie en best practices in de branche om end-to-end support voor applicaties te leveren. Deze support is gericht op de klant, levert nauwkeurige en tijdige communicatie en biedt voortdurende verbeteringen van services. Met Dell AMS Services ontvangt u het volgende:
  • eigendom van end-to-end productiesupport — volledige levenscyclus van incidentbeheer, zoals proactieve foutopsporing, oplossing van incidenten, tijdige communicatie en voortdurende verbetering.
  • uitzonderlijke klantervaring — we bouwen een betrouwbare relatie met u op waarbij we open, transparante communicatie stimuleren. Als steun en toeverlaat voor uw operationele succes richten we ons op het heden en werken we met u samen om te voldoen aan uw toekomstige behoeften.
  • Supportpakketten op maat — we werken met u samen om supportoplossingen te definiëren, ontwikkelen en implementeren die zijn aangepast voor uw specifieke bedrijfsbehoeften. We kunnen support schalen voor het kleinste bedrijf tot de grootste onderneming, en we bieden meerdere opties voor levering.
Behoud de controle over uw bedrijfskritieke applicaties met AMS Services van Dell.

Neem contact op met Dell voor meer informatie over onze services voor applicatiebeheer en support.
Neem contact op met een Dell expert