|

Oracle PeopleSoft ERP-services

Stimuleer operationele efficiëntie en cultiveer zakelijke groei

Doe meer met minder. Dit is het mandaat van elke IT-organisatie, en daarom vertrouwen veel bedrijven op de ERP-oplossing (enterprise resource planning) van PeopleSoft. Met bedrijfsapplicaties van PeopleSoft kunnen organisaties bedrijfsprestaties aanzienlijk verbeteren door betere efficiëntie en integratie. Dit betekent lagere IT-kosten en meer tijdige informatie op alle afdelingen.

Als partner van Oracle® Platinum kan Dell u helpen om voor uw behoeften de juiste PeopleSoft oplossing te ontwerpen en implementeren. We hebben een globaal team van PeopleSoft ERP-professionals samengesteld, die geslaagde implementaties hebben begeleid in meerdere sectoren, inclusief consumentengoederen, nationale, regionale en lokale overheid, gezondheidszorg, high-tech, onderwijs, productie en distributie en reizen en transport.

Met onze uitgebreide kennis van concurrerende technologieën, gebundelde applicaties en beproefde methodologie voor consulting, kunnen wij u helpen om het meeste te halen uit uw ERP-investeringen met services zoals strategische planning van applicaties en tactische verbeteringen in bedrijfsprocessen en applicaties.
Neem contact op met een Dell expert