|

Wederverkoop en recycling van IT-bedrijfsmiddelen

Wederverkoop en recycling van IT-bedrijfsmiddelen

Wij zorgen voor het oude, zodat u zich kunt richten op het nieuwe.

Diefstal van identiteit. Naleving van standaarden. Verantwoordelijkheid voor het milieu. Hoewel elk bedrijf ernaar streeft om milieuvriendelijk en verantwoord te werken, zijn vandaag de dag ook deze zorgen voor bedrijven belangrijk. Van persoonlijke financiële informatie tot zeer vertrouwelijke medische dossiers; de informatie op zakelijke servers, desktops en laptops bevat gevoelige en bedrijfseigen data die in de verkeerde handen vallen als u geen actie onderneemt.

Gekocht of geleased, wederverkopen of recyclen, bij Dell zit u goed als het gaat om het beheren van IT-middelen die het einde van hun levensduur hebben bereikt. We helpen uw gevoelige data te beschermen door etiketten en labels van apparatuur te verwijderen, 1leesbare data op harde schijven te overschrijven en defecte schijven te vernietigen. Als is bepaald dat uw apparatuur nog waarde heeft, kunnen we u helpen dat geld terug te krijgen met onze Asset Resale Services. Als uw apparatuur geen waarde meer heeft, kunnen we deze voor uw recyclen We voorkomen hoe dan ook dat uw apparatuur op een stortplaats terechtkomt en uw voetafdruk verkleinen.

Oplossingen voor databeveiliging en verantwoordelijkheid voor het milieu

Recycling IT-bedrijfsmiddelen                          
Voor apparatuur zonder herverkoopwaarde raden we recycling van IT-bedrijfsmiddelen aan. Dell helpt u te voldoen aan milieuvoorschriften en juridische regelgeving door uw gebruikte apparatuur correct voor u af te voeren op een manier die voldoet aan de lokale wet- en regelgeving.

Wederverkoop IT-bedrijfsmiddelen
Als u uw gebruikte technologie wilt herverkopen sturen wij uw systemen naar onze organisatie en bepalen de waarde ervan. Apparatuur zonder restwaarde zal worden gerecycled Voor de systemen die herverkocht kunnen worden kunt u kiezen uit de volgende twee opties voor databeveiliging:

• Doorverkoop met offsite datawissing — we halen uw systemen op en voeren een een drievoudige datawissing uit door data op de geplaatste harde schijf te overschrijven met behulp van een geautomatiseerd script. Als uw harde schijf niet werkt, vernietigen wij deze in een gecontroleerde omgeving.
• Doorverkoop met onsite datawissing: we bieden een extra beveiligingsniveau door de drievoudige datawissing van de geplaatste harde schijf op uw locatie uit te voeren, voordat de pc uw organisatie verlaat.

Retour IT-bedrijfsmiddelen naar leasegever

Als u systemen heeft geleased die het einde van hun levensduur hebben bereikt, kunnen we de logistiek en verwerking van uw apparatuur ter retournering voor lease voor u verzorgen. U kunt de retouroptie kiezen die het beste bij uw bedrijf past:

• Alleen vervoer — We komen naar uw locatie pakken uw apparatuur in en sturen het terug naar uw leasebedrijf 
• offsite datawissing — We komen naar uw locatie pakken uw apparatuur in en sturen het naar onze verwerkingslocatie, waar we een drievoudige datawissing uitvoeren op de geplaatste harde schijven. Vervolgens maken we uw apparatuur schoon en testen we de werking. Nadat uw apparatuur volledig is gecontroleerd sturen we het terug naar uw leasebedrijf 
• Onsite datawissing — naast het inpakken n verzenden, komen we naar uw locatie en voeren een drievoudige datawissing uit op de geplaatste harde schijven in uw systeem voordat de apparatuur uw bedrijf verlaat.

Wij kunnen uw unieke behoeften verzorgen.

Voor klanten die behoeften hebben aan een niet-standaard service of een geïntegreerde aanpak, biedt Dell flexibele services zoals aangepaste oplossingen voor Wederverkoop- en recyclingservices van IT-bedrijfsmiddelen. Neem contact op met uw Dell EMC-vertegenwoordiger om te horen wat we voor u kunnen doen.

Voor uitgebreide informatie over deze services, gaat u naar www.dell.com/servicecontracts (In het Engels) voor serviceomschrijvingen.

Bekijk deze pagina als u moet weten hoe u aan WEEE wet- en regelgeving voldoet.

--------------------------------------------------------------------------------

1Dataverwijderingsproces: met geen enkel proces kunnen data op een harde schijf of computer zodanig worden verwijderd dat er geen restdata meer aanwezig zijn zoals bij een nieuw product. Dell doet geen aanbevelingen met betrekking tot de beveiliging die klanten nodig hebben of de methode die het meest effectief is om data te verwijderen. De klant dient zelf te zorgen voor de bescherming van vertrouwelijke of gevoelige data op de harde schijven die door Dell worden verwerkt.