Om ervoor te zorgen dat uw personeel productief blijft en bij de tijd blijft, hebt u apparatuur nodig waarop u kunt vertrouwen. Door uw apparatuur iedere drie jaar te rouleren, zorgt u voor een IT omgeving die aan uw verwachtingen kan voldoen. Een vernieuwingsstrategie voor technologie bespaart tevens op onderhoudskosten, is veiliger endraagt bij aan de algemene operationele efficiëntie.
Bevorder de vervanging van apparatuur en elimineer de risico's en kosten die zijn gekoppeld aan het verwijderen van oude apparatuur door te kiezen voor een lease van Dell Financial Services. Onze oplossingen bieden gemoedsrust, inclusief beheer door een professioneel accountteam en keuzemogelijkheden aan het einde van de looptijd.

Wat operationele lease te bieden heeft

De operationele lease van Dell Financial Services biedt een manier om de apparatuur te kopen die u nodg heeft en tegelijkertijd de cashflow te beschermen:
  • Optimaliseert de nuttige levensduur van IT apparatuur
  • Helpt de IT-kosten te verminderen door regelmatige upgrades van apparatuur onder een nieuwe lease mogelijk te maken
  • Biedt potentiële belasting- en boekhoudvoordelen*
Hoe het werkt

Aan het einde van de looptijd is er de optie om de apparatuur aan te schaffen voor de marktwaarde van dat moment.

Daarnaast kunnen klanten die hiervoor in aanmerking komen deze optie combineren met de mogelijkheid de betalingen later te laten ingaan om zodoende de eerste leasebetaling uit te stellen met 60, 90 of 120 dagen. Schaf vandaag de benodigde technologie aan, terwijl de leasebetalingen pas ingaan na de vooraf overeengekomen periode.

Meer informatie over de voordelen van leasing via Dell Financial Services

*Neem contact op met uw belastingadviseur of boekhoudkundige adviseur.