|

Consulting van efficiëntie en beheer

Plannen voor datacenters en consulting voor transformatie voor een dynamische infrastructuur

Een echt geoptimaliseerd datacenter is een datacenter met een holistische kijk, waarin de drie primaire functionele gebieden worden gebalanceerd: IT, faciliteiten en operationeel beheer. Door deze afstemming worden IT-investeringen efficiënt gebruikt en worden bronnen efficiënt toegewezen op basis van bedrijfsbehoeften.

Het datacenter van de toekomst moet zeer energie-efficiënt, flexibel, veerkrachtig en herstelbaar zijn.
Dit vereist zorgvuldige planning, geavanceerde ontwerpen voor koeling en een goed gebruik van virtualisatie en andere technologieën. Ook moet dit worden afgestemd op een uitgebreide strategie.

Consultants van Dell helpen u hij het vergroten van de capaciteit in het datacenter. Tegelijkertijd helpen ze u de betrouwbaarheid te verbeteren, kosten te verlagen en energie te besparen. We kunnen ook uw volgende datacenter plannen, ontwikkelen en implementeren, of een consolidatie/migratie van huidige faciliteiten implementeren. Verlaag op slimme wijze de uit de hand lopende kosten voor faciliteiten door onze experts een groot aantal problemen op het gebied van ruimte, energie en koeling te laten analyseren, en door best practices toe te passen voor aanbevolen verbeteringen waar dit het meest nodig is. Pak beperkte capaciteit, wildgroei en escalerende kosten en problemen met betrekking tot energie en koeling aan, en richt u ook op doelen met betrekking tot groei op de lange termijn door ruimte in het datacenter te maximaliseren.

Workshop datacenters
De capaciteit, efficiëntie en betrouwbaarheid van uw datacenterruimte, voeding en koeling evalueren. Energie besparen, de levensduur van uw faciliteit verlengen en efficiëntie vergroten met IT en faciliteiten. Krijg een gap-analyse, suggesties voor oplossingen en strategieën voor de lange termijn voor optimalisatie en consolidatie van datacenters.

Onze experts kunnen u helpen met diverse behoeften met betrekking tot beheer van efficiëntie in datacenters, inclusief:

  • capaciteitsplanning
  • ontwerp en planning van consolidatie en migratie
  • beleid en procedures
  • strategie

efficiënties van faciliteiten
Moet u de capaciteit van uw datacenter een boost geven om te voldoen aan steeds groter wordende zakelijke vereisten, terwijl u kosten voor energie/koeling en vereiste ruimte moet verminderen? Een gebrek aan ruimte voor aanvullende servers/storage, steeds hoger wordende kosten voor koeling en gebieden die te heet of te koud zijn kunnen allemaal tekenen zijn van een inefficiënte infrastructuur. Inefficiënties kunnen leiden tot stroomuitval, hardwarefouten en zelfs de behoefte om aan meer ruimte door uit te breiden of aanvullende datacenterfaciliteiten te bouwen.

Aan de slag met een energie-evaluatie van Dell
De energie-evaluatie van Dell is een onsite afspraak om systeemvoorzieningen te identificeren en tekortkomingen vast te stellen. Er worden aanbevelingen gedaan voor verbeteringen voor energie en koeling, databekabeling en het gebruik van ruimte/vloeroppervlak, en er wordt ook begeleiding van hoog niveau geboden voor de architectuur.

Onze consultants kunnen met uw team samenwerken voor het aanpakken van:
inbedrijfstelling
conceptueel ontwerp

  • ontwerp energiebeheer
  • technisch ontwerp/samenstelling
  • implementatie van adviesservices voor beheer
  • locatieselectie
Neem contact op met een Dell expert