|

Services voor consulting over e-mail en agenda's

Consulting voor Microsoft® Exchange™: de verbonden, krachtige en innovatieve werkplek

Kan uw organisatie het zich veroorloven om e-mail te verliezen, zelfs als het maar voor één dag is? Een paar uur downtime kan leiden tot verloren data en inkomsten, en ook tot schade aan uw reputatie. Wij kunnen uw team helpen om een platform voor e-mailcommunicaties te maken dat altijd stabiel, veilig en beschikbaar is.

Consultants van Dell kunnen samenwerken met uw team om snel een oplossing op basis van Microsoft® Exchange™ te integreren in uw organisatie. We bieden beproefde methodologieën en bewezen best practices waarmee uw team een huidige omgeving met Exchange kan moderniseren of naar Exchange kan migreren vanuit een andere methodologie.

Ga aan de slag met een workshop over Microsoft Exchange
Een overzicht van opties voor e-mail en agenda's van Exchange Server, inclusief functies die meer mobiliteit bieden en vaak voorkomende problemen aanpakken zoals overbelaste mailboxen. Of u nu een oudere versie van Microsoft® Exchange of een ander systeem gebruikt, wij kunnen u helpen bepalen welke Exchange oplossing voldoet aan uw bedrijfsbehoeften en duidelijke keuzes presenteren voor transformatie.

Evalueer uw behoeften en mogelijkheden

De service voor evaluatie van Dell™ Exchange Server kan een technische evaluatie en een adviesevaluatie van uw huidige omgeving bieden, zodat u meer weloverwogen besluiten kunt nemen over de overstap naar Exchange Server.

Vereenvoudig en versnel uw migratie van Microsoft Exchange Server

Onze voor Microsoft® gecertificeerde consultants hebben een grondig begrip van de integrale ontwerpcomponenten van Exchange Server. Op basis van ervaringen van duizenden succesvolle implementaties kunnen we een plan ontwerpen zodat u kunt migreren vanuit Exchange Server 2010, Lotus® Notes of Novell® GroupWise®.

Gegarandeerd een succesvolle implementatie van Exchange Server
Migratie van uw Microsoft® Exchange serveromgeving houdt vaak veel meer in dan het overzetten van een schakelaar. Een intern project met dit bereik kan uw IT-afdeling afleiden van andere bedrijfskritieke activiteiten. Laat consultants van Dell het proces versnellen, risico's beperken en u en uw personeel gemoedsrust geven door de implementatie van het begin tot het einde aan te pakken. Na de implementatie kunnen we educatie en support leveren zodat uw IT-personeel voortdurend soepele, stabiele operationele activiteiten in Exchange kan uitvoeren.

Consultingservices voor Microsoft Exchange zijn onderdeel van Flexible WorkStyle van Dell, een bedrijfsinitiatief dat gericht is op het creëren van zeer mobiel en flexibel personeel.

Dell Agile Consulting: flexibele services voor consulting, door u ontworpen
Onze bewezen flexibele aanpak van technische leveringen is ontworpen voor het maximaliseren van resultaten in uw Microsoft Lync-projecten We beginnen met een bespreking met u om een overzicht te krijgen van uw behoeften, taken te identificeren en in te schatten, en een takenlijst met prioriteiten op te stellen. Daarna beginnen onze consultants meteen met het uitvoeren van de takenlijst en houden ze dagelijkse controlepuntvergaderingen om met u te controleren of alles goed gaat en nieuwe prioriteiten te stellen. Op de laatste dag sluiten we het project af om onze resultaten te rapporteren en eventuele volgende stappen te identificeren.

Voor meer informatie over deze services gaat u naar www.dell.nl/services of neemt u contact op met uw Dell Account Manager.

Neem contact op met