|

Systeemconfiguratie

Waarde toevoegen, geen kosten

Het uitvoeren van hardware- en software-integratie van externe leveranciers op nieuwe systemen kan frustrerend, complex en kostbaar zijn wanneer u het binnen uw bedrijf moet doen.

Configuratie-experts van Dell kunnen hierbij helpen. Wij kunnen hardwareonderdelen en software installeren tijdens het fabricageproces, zodat u uw systemen vooraf geconfigureerd en klaar voor gebruik ontvangt. Er hoeft dan weinig of geen aanpassing te worden uitgevoerd door uw eigen medewerkers.

Als u zeker wilt weten dat uw nieuwe pc's dezelfde versie van dezelfde software gebruiken, kunnen Dell experts in de fabriek uw images installeren, inclusief aangepaste of eigen software. Ons geautomatiseerde installatieproces bespaart uren aan implementatietijd en voorkomt mogelijke problemen na de implementatie.

Bovendien kunnen onze experts ook instellingen aanpassen voor BIOS, poorten, scripting en partitionering van harde schijven.

Tot slot kunnen wij standaardonderdelen en de juiste drivers installeren op onze fabricagelocatie, zodat uw nieuwe pc's zo uit de verpakking gereed zijn voor gebruik. We kunnen ook specifieke niet-Dell onderdelen, zoals netwerkadapters of grafische adapters, leveren via onze uitgebreide supply chain en installeren als onderdeel van de fabricage in onze fabriek.

Service Online Article

Onze optie Service Online Article biedt een buitengewoon snelle en efficiënte manier om images, BIOS en de integratie en configuratie van andere hardware en software te controleren en te valideren voordat grote bestellingen volledig worden uitgevoerd. U hoeft zich alleen maar bij ons portaal aan te melden en dan kunt u uw eerste artikel online controleren. Hiermee bespaart u tijd omdat u niet hoeft te wachten op levering een dag later. U elimineert zo de kosten van een bètaproductbuild. En u kunt onmiddellijk feedback geven en sneller antwoord krijgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Dell Account Manager.
Neem contact met ons op