|

Aangepaste applicatieontwikkeling

Breid uw mogelijkheden uit om te voldoen aan elke behoefte

U maakt aangepaste applicaties om aan specifieke functies, behoeften of vereisten te voldoen, en de applicaties verschillen van elkaar. Een deskundige ontwikkelaar kan vrijwel elke functie produceren die u nodig kunt hebben voor uw omgeving, maar de kosten en complexiteit van deze aanpassingen kunnen snel uit de hand lopen.

Met behulp van Dell Services kunt u bestaande applicaties vernieuwen of speciale applicaties ontwikkelen die beter passen bij uw bedrijfsbehoeften. Of u zich nu tot ons went om een draaiende applicatie opnieuw te ontwikkelen op een nieuw platform, om interfaces toe te voegen aan andere interne of externe applicaties, of om nieuwe functionaliteit te creëren zodat u kunt voldoen aan veranderende zakelijke vereisten, u kunt rekenen op onze ervaring, kennis en ervaren bronnen ter ondersteuning van uw ontwikkelingsplannen voor applicaties.

Voor meer informatie, inclusief onze uitgebreide mogelijkheden voor ontwikkeling van aangepaste mobiele applicaties (In het Engels), neemt u contact op met uw vertegenwoordiger van Dell.

Neem contact op met een Dell expert