|

Financiën en accounting

Maximaliseer de efficiëntie van uw financiële en accountingorganisatie

Elke CFO heeft als hoogste prioriteit een efficiëntie, krachtige organisatie voor financiën en accounting (F&A) te creëren.

Wanneer u met Dell™ Services samenwerkt, kunt u de productiviteitsniveaus van uw F&A-afdeling verhogen zonder uw kosten te laten oplopen. Met onze beproefde technologieën en services kunt u efficiënte, voordelige controles en goedkeuringsprocessen ontwikkelen om aan de vereisten volgens de Sarbanes-Oxley-wetgeving te voldoen. U kunt kiezen uit flexibele SLA's (Service-level Agreements) waarbij u de touwtjes in handen houdt en uw resultaten meetbaar maken conform afgesproken Key Performance Indicators (KPI's).

Met Dell kunt u:

Weloverwogen procesmatige en financiële beslissingen nemen
Krijg inzicht in de operationele prestaties voordat u investeert in outsourcing van F&A, technologie of herontwikkeling van processen.

Documentbeheer stroomlijnen
Zet uw papieren documenten om in digitale data die kunnen worden gesorteerd, geïndexeerd, gescand op fouten en die eenvoudig kunnen worden gedeeld.

Verwerking van bestelling tot inkomsten optimaliseren
Beperk het aantal fouten, openstaande posten en dagen dat rekeningen openstaan, terwijl u tegelijk meer geld incasseert en de ervaring voor de klant verbetert.

Efficiënte verwerking van aankoop tot betaling (procure-to-pay, P2P) creëren
Verbeter de samenwerking met leveranciers, beperk het aantal fouten en versnel de financiële afhandeling op basis van onze analyse van uw bestaande P2P-proces en leverancierrelaties.

Verwerking van dossier-naar-rapportservices bieden
De efficiëntie van uw bedrijfsmiddelen met gestroomlijnde transactieverwerking verbeteren. U kunt er ook van op aan dat Dell zorgt voor een hoge mate van integriteit en effectieve financiële periodeafsluitingen in financiële en overheidsrapportering.

Profiteren van onze expertise op het gebied van procesverbetering. Wanneer u de Dell F&A-services combineert met onze Business Process Management Suite, beschikt u over een complete oplossing die u kan helpen uw kosten te verlagen, operationele belemmeringen weg te nemen en prestaties en klanttevredenheid te maximaliseren.

 

Neem contact op met een Dell expert