|

Verzekeringsclaims en polisbeheer

Beperk uw beheerkosten met geavanceerde technologie

Door stijgende kosten en veranderingen in de gezondheidszorg is het beheer in de gezondheidszorg complexer en duurder dan ooit.

Blijf deze problemen voor door uw claim- en polisbeheer uit te besteden aan Dell. Met onze expertise in cloudgebaseerde beheerplatforms, workflowexpertise en tools voor kennisbeheer kunt u uw processen stroomlijnen, kosten beperken, claims sneller verwerken en uzelf onderscheiden van de concurrentie.

Onze services voor ziektekostenverzekeraars omvatten:
  • invoer en indexering van claims 
  • toekenning van claims, inclusief prijsbepaling, controle of verzekerde in aanmerking komt en of de kosten gedekt zijn, controle van zorgverlener, diagnose en afstemmen behandeling met CPT (Current Procedural Terminology) 
  • services voor leden, zoals gegevens van begunstigden, toevoegingen en veranderingen 
  • voorwaarden om in aanmerking te komen en inschrijving
  • onderhoud zorgverleners 
  • Other Carrier Liability (harmonisatie van voorzieningen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en subrogatie), relaties met zorgverleners en detectie en preventie van fraude
  • Inbound customer care voor leden, zorgverleners en agenten
  • Analyses van financiële gegevens, HEDIS-conformiteit (Healthcare Effectiveness Data and Information Set), afgesloten verzekeringen en ziekte- en dossierbeheer
Gezien onze uitgebreide ervaring met ziekenhuizen, artsen en overheidsinstellingen kunt u rekenen op voortdurende verbetering dankzij onze beproefde programma's voor kwaliteitsverbetering en een hoger rendement op uw investeringen in technologische verandering.

Dell en ikaSystems vormen een strategische alliantie

Wanneer u het brede scala van services voor outsourcing van bedrijfsprocessen (BPO) en technologie van Dell combineert met het cloudgebaseerde op samenwerking gerichte technologieplatform van ikaSystems, kunt u uw dagelijkse werkzaamheden beter beheren, uw beheerkosten beperken en aan regelgeving voldoen met minimale investeringen vooraf.

Samenwerken met overheidsinstellingen en Health Insurance Exchanges


Overheden die hun eigen verzekeringsvoorzieningen willen bieden, kunnen profiteren van onze geavanceerde technologieoplossingen en de waardevolle inzichten en lessen die we hebben opgedaan met de revolutionaire inspanningen in Massachusetts. Met onze krachtige, gebruiksvriendelijke webportaalapplicatie kunt u snel en efficiënt uw inschrijving voor Health Insurance Exchanges en de scholingsbehoeften van de klant beheren. Klik hier (In het Engels) voor meer informatie over ons aanbod voor Health Insurance Exchange.
Neem contact op met een Dell expert