|

Clientinstallatie

Maak pc-implementatie eenvoudiger

Uw bedrijf kan zich geen downtime veroorloven, ook niet wanneer u nieuwe laptops en desktops installeert die leiden tot verbeterde productiviteit op de lange termijn.

Met onze Client Installation Services verloopt de implementatie van pc's eenvoudiger, sneller en voordeliger. We bieden u een eenvoudige end-to-end service die u verder kunt uitbreiden met vier opties voor: imaging; laden van maximaal 3 softwarepakketten; datamigratie; en de installatie en configuratie van een draadloze router.

Wanneer u samenwerkt met Dell EMC kunt u:

  • Profiteren van onsite expertise: we sturen onze technici naar uw locaties, ook de externe sites, om elk aspect van de installatie van uw nieuwe desktops of laptops te beheren.

  • Interne bronnen vrijmaken: omdat wij de installatie voor u uitvoeren, kunnen uw IT-werknemers hun expertise inzetten waar deze het meest nodig is: bij het verwezenlijken van uw strategische zakelijke doelstellingen.

  • Onderbrekingen minimaliseren: u kunt de installatie tijdens de kantooruren plannen op een tijdstip waarop er weinig gevolgen zijn voor eindgebruikers en klanten.

Data en instellingen van gebruikers snel en veilig overzetten

Het migreren van gebruikersdata en -instellingen van een bestaande pc naar een nieuwe kan vervelend en tijdrovend zijn, maar het kan ook anders. We kunnen eenvoudig complete gebruikersaccounts vastleggen en migreren, inclusief instellingen voor het besturingssysteem en de configuratie voor Internet Explorer® en INI- en databestanden. Deze aanpak garandeert een naadloze overgang naar uw nieuwe pc's.

Onze service voor de overdracht van data en instellingen omvat het volgende:

  • Uitzonderlijke beveiligingsfuncties: anders dan bij andere oplossingen, zijn er geen aanmeldnamen en wachtwoorden voor afzonderlijke gebruikersaccounts vereist. Tijdens het migratieproces werken technici nooit direct met individuele gebruikersdata; ze hebben er zelfs geen toegang toe.

  • Herstellen: als een migratie mislukt, kunnen we herstellen naar een eerdere 'juiste staat' en opnieuw beginnen.

  • Geavanceerde technologie: aangezien we een geautomatiseerde oplossing gebruiken, zijn beslissingen of inbreng van technici niet vereist. Hierdoor kunnen consistente resultaten worden geleverd omdat mogelijke problemen worden voorkomen.

  • Uitzonderlijke kwaliteitscontrole: doordat voorafgaand aan de implementatie duidelijke migratieregels worden opgesteld, kunnen we variabiliteit tijdens het proces van datamigratie voorkomen. Wij helpen ook bij herstelproblemen na de implementatie en verifiëren data met behulp van uitgebreide controles op data-integriteit.

Neem contact op met