|

Clientinstallatie

Maak pc-implementatie eenvoudiger

Uw bedrijf kan zich geen downtime veroorloven, ook niet wanneer u nieuwe laptops en desktops installeert die leiden tot verbeterde productiviteit op de lange termijn.

Met Dell Client Installation Services verloopt de implementatie van pc's eenvoudiger, sneller en voordeliger. U krijgt een eenvoudige end-to-end service die kan worden uitgebreid met opties zoals: beeldbewerking, gegevensmigratie, en het installeren en configureren van een draadloze router.

Met Dell kunt u:

  • Profiteren van onsite expertise: we sturen onze technici naar uw locaties, ook de externe sites, om elk aspect van de installatie van uw nieuwe desktops of laptops te beheren.
  • Interne bronnen vrijmaken: omdat Dell de installatie voor u uitvoert, kunnen uw IT-werknemers hun expertise inzetten waar deze het meest nodig is: bij het verwezenlijken van uw strategische zakelijke doelstellingen.
  • Onderbrekingen minimaliseren: u kunt de installatie tijdens de kantooruren plannen op een tijdstip waarop er weinig gevolgen zijn voor eindgebruikers en klanten.


Gebruikersgegevens en -instellingen snel en veilig overbrengen

De migratie van gebruikersgegevens en -instellingen van een bestaande pc naar een nieuwe kan vervelend en tijdrovend zijn, maar het kan ook anders. Dell-specialisten kunnen gemakkelijk complete gebruikersaccounts vastleggen en migreren, inclusief besturingssysteem- en configuratie-instellingen voor Internet Explorer® en INI- en gegevensbestanden. Deze aanpak garandeert een naadloze overgang naar uw nieuwe pc's.

Onze service voor de overdracht van gegevens en instellingen omvat het volgende:

  • Uitzonderlijke beveiligingsfuncties: anders dan bij andere oplossingen, zijn er geen aanmeldnamen en wachtwoorden voor afzonderlijke gebruikersaccounts vereist. Tijdens het migratieproces werken technici nooit direct met individuele gebruikersgegevens; ze hebben er zelfs geen toegang toe.
  • Herstellen: als een migratie mislukt, kunnen we een eerdere 'juiste staat' herstellen en opnieuw beginnen.
  • Geavanceerde technologie: aangezien we een geautomatiseerde oplossing gebruiken, zijn beslissingen of inbreng van technici niet vereist. Hierdoor kunnen consistente resultaten worden geleverd omdat mogelijke problemen worden voorkomen.
  • Uitzonderlijke kwaliteitscontrole: doordat voorafgaand aan de implementatie duidelijke migratieregels worden opgesteld, kan Dell variabiliteit tijdens het proces van gegevensmigratie voorkomen. Wij helpen ook bij herstelproblemen na de implementatie en verifiëren gegevens met behulp van uitgebreide controles op gegevensintegriteit.

Neem om te beginnen contact op met uw Dell Account Manager.