|

Logistieke services

Ontvang systemen waar, wanneer en hoe u ze wilt.

Door te kiezen voor een combinatie van logistieke services die het beste aansluit bij uw implementatiemogelijkheden, zorgt u ervoor dat de manier waarop uw producten arriveren uw implementatieproces versnelt.

Verpakking: door het labelen van verzenddozen kunt u uw nieuwe systemen volgen van de fabriek naar het bureau van de eindgebruiker, zonder het systeem uit de doos te halen. U kunt uw producten ontvangen met de relevante documentatie, en met randapparatuur reeds juist gesorteerd met onze 'Drop in the Box' en/of Overpack service. We voegen gewoonweg de juiste documentatie of randapparatuur toe aan de verzenddoos voor elk product dat u bestelt. 

Warehousing: hiermee kunt u meerdere bestellingen consolideren in één bestelbon. We kunnen ook meerdere producten en dozen consolideren voor verzending naar uw locatie. We kunnen zelfs aangepaste pallets creëren en de levering zo plannen dat al uw systemen en accessoires op hetzelfde moment worden geleverd, in plaats van één tegelijk. Indien u niet wilt dat al uw producten tegelijk worden geleverd, kunnen wij gecentraliseerde inventarisopslag bieden, evenals geplande en gefaseerde levering volgens uw uitrolschema.

Transport: deze service is ontwikkeld om te voldoen aan unieke logistieke vereisten of leveringsvereisten, zoals speciale vrachtwagens en levering op een bepaalde tijd, die meestal niet worden aangeboden via standaard opties. Deze services bevatten mogelijk vrachtwagenlevering, levering 'binnen' (niet in ontvangstruimte), het uitpakken van apparatuur en het opruimen van de verpakking. Als u kantoren hebt in meerdere landen, kunnen we systemen naar elke locatie verzenden, zelfs naar het bureau van uw eindgebruiker. Ook kunnen we de vereiste documentatie voor naleving van belasting- en exportregels leveren.

Profiteer van onze uitgebreide wereldwijde supply chain en uitzonderlijke logistieke voorzieningen.    

Hardware moet op de juiste plaats en tijd arriveren; dit is essentieel voor het implementatieproces. Met onze logistieke services kunt u vooraf precies bepalen waar de levering plaatsvindt op een vooraf bepaalde tijd, ook na kantooruren¹. Hiermee bespaart u tijd, omdat u gebruik kunt maken van IT-bronnen als u ze nodig hebt, precies op de dag dat de nieuwe systemen arriveren en operationeel moeten worden gemaakt.

Met deze precisie kunt u op vertrouwde wijze implementatie plannen en IT-bronnen toewijzen.


1. Niet alle services zijn in alle landen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw verkoopvertegenwoordiger of Configuration Services Project Manager.
Neem contact op met een Dell expert